- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
3 gün 225, 5 gün de 250 gonalf kullanmıştım. Doktorum Yücel bey ve umut beydi. Boyum 162 kilom o zaman 50 ydi.Merhaba drunuz kimdi ve uygulanan doz ne kadardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün 225, 5 gün de 250 gonalf kullanmıştım. Doktorum Yücel bey ve umut beydi. Boyum 162 kilom o zaman 50 ydi.Merhaba drunuz kimdi ve uygulanan doz ne kadardı
Kilom sizden düşük, bana 250/300 doz uyguladılar her birini 4-4 gün uyguladım. Acaba dozlar yumurtalarımın boş cıkmasına neden olmuş mudur?3 gün 225, 5 gün de 250 gonalf kullanmıştım. Doktorum Yücel bey ve umut beydi. Boyum 162 kilom o zaman 50 ydi.
12. Gün aramışlardımerhaba kaç günde çıktı pgt sonucunuz
Sadece boy kilo değil yaş ve sağlık öyküsü göz önünde bulundurulurKilom sizden düşük, bana 250/300 doz uyguladılar her birini 4-4 gün uyguladım. Acaba dozlar yumurtalarımın boş cıkmasına neden olmuş mudur?
Murat başar artık o hastanede değil diye teseleri hastane kadrosundan birisi yapıyor sanıyodum. Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin çok değerlilerMayıs ayında eşim şişli memorialde tese oldu teseyi dış doktor olarak Murat Başar yaptı
Sıfırdan başlamıştık
Sadece boy ve kiloya bakıldığını sanmıyorum. Yaş, yumurtaların tedaviye cevap verme durumu, infertilite sebebi gibi nedenler de etkilidir muhtemelenKilom sizden düşük, bana 250/300 doz uyguladılar her birini 4-4 gün uyguladım. Acaba dozlar yumurtalarımın boş cıkmasına neden olmuş mudur?
Size verilen kağıtlarda laboratuvar direkt hattı yazıyor olması lazım kaç gün oldu peki?Pgt sonuç iÇin nereden bilgi alıyoruz çıktı çıkmadı şu gün çıkacak vs gibi.
16 gün oldu bir öncekide 1 ayı bulmuştu embriyoloji biz bilmeyiz diyo genel merkezi arayıp genetiğe bağlanmak istiyorum bağlanmıyor bi bende mi böyle anladım.Size verilen kağıtlarda laboratuvar direkt hattı yazıyor olması lazım kaç gün oldu peki?
Merhaba canım ben düşünüyorum ama maddi olarak nasıl baş edecez onu halletmeye çalışıyorumTranslokasyon taşıyıcısı olup Şişli Memorial’da tüp bebek tedavisi gören var mı?
Öyle birşeyin olduğunu nasıl anladınız kendiniz mi test yaptırdınızTranslokasyon taşıyıcısı olup Şişli Memorial’da tüp bebek tedavisi gören var mı?
Şişli memorial mi tavsiye etti bu takviyelerKızlar size bellavie woman ve redostim verdiler mi transfer öncesindeki süreçte. Benim almaya niyetim yoktu. İlk transferimde 7+4 de düşük yaptım sebep olarak kromozomlarında sorun olma ihtimali var dediler. Erkek infertilitesi sebebiyle tüp bebek yaptırıyoruz. Bu yüzden bu takviye edici gıdaları gereksiz buldum açıkçası. Eşim aklımızda bisey kalmasın alalım dedi. Bende fiyatı daha uygun diye bellavie aldım. Sizde kullanıyor musunuz merak ettim
Evet Şişli memorial tavsiye etti. Benim 2. Transferim olacak ilkinde böyle Bi tavsiyede bulunmamışlardı. İlk transferim tuttu ama kromozomal sebeplerden dolayı düşük yaptım. Redostim çok pahalı diye almadım tutunmayı kolaylaştırıcı etkisi varmış ama benim tutunmada sorunum yok ki. Hem bildiğim kadarıyla bu tip ilacları en az 3 ay kullanmak gerekiyor etkisini görmek için. 2 haftada neye etki edecek kiŞişli memorial mi tavsiye etti bu takviyeler
Evet bu isteğinizi iletirseniz randevu olduğu zaman direk hemşire hattını arayıp ya da öncesinde söylerseniz yardımcı olurlar.Merhabalar şişli memorialde kadın doktor seçme şansımız var mı hep o baksa, ya da hep iki kadın arasında dönsek. Erkek doktordan rahasız oluyor eşim