- 30 Ekim 2017
- 6.301
- 6.564
Aaa böyle bir nedenden dolayı boşanılır mı? Allah kötülerinden sakınsın. Ben uzun zamandır buralardayım kimler geldi kimler geçti diyebilirim. 2 tane arkadaş vardı spermler %100 hareketsizdi şuan bebeklerini büyütüyorlar. Kaldı ki mprfolojiye hiç takılmayın bizim de 0 dı. Döllenme oldu çok şükür. 1 de kızım var. Şöyle düşünün kuyruk yapısı bozul olan sperm dahi morfoloji bozuk olarak geçiyor ama mikro enjeksiyonda kuyruk önemli değil. Kuyruğu kesip yumurtaya enjekte ediyorlar o yüzden kötü düşünceleri eşinde sen de aklından çıkar pozitif olarak başla tedavine. Burada %90 morfoloji 0 olan kişiler var ve şuan hepsi neredeyse anne olmuştur. Çok çok nadir çocuk sahibi olmayan var genel neden de rahimle alakalı. Onlar bile çözülüyor. Kimi ilkinde hamile kalıyor kime 4-5 de ben 4. De bebeğimi dünyaya getirdim. Asıl pes ettiğiniz an herşey bitiyor. Eğer eşinle tek probleminiz buysa ki bunu problem olarak da görmeyin insanların ne dertleri var sımsıkı birbirinize kenetlenin ve yola çıkın düşe kalka bile olsa bitiş çizgisini göreceksiniz tek sıkıntı morfoloji olsun o sıkıntı bile değil.Ben sevinc hanımla suan tedavi görüyorum. Bazen morfoloji 0 olursa yumurta döllenmeyebiliyor dedi. Yapay zekayla fln mı seciyorlar acaba spermi o kısmı soramadım, sağlıklı sperm yoksa nasıl döllencek, çok tedirginim embriyom oluşmazsa diye korkuyorum. Eşim boşanalım diyor