Arkadaşımın 6 tane 5. Güne gelmişti. 5 tanesine pgt yapıldı. Hepsi sağlıksız geldi. Son embriyoyu pgtsiz transfer ettirdi ve şimdi sağlıklı bir kızı var. İnşallah kalan embriyonuz size evlat olurKizlar pcosum ve hem dollenmede hem de 5.gune gelenler cok az sayi oldu 3 embriyom kaldi pgt yapildi ikisine ve ikisi de monozom geldi elimde 1 tane dondurulmus pgtsiz kaldi ama moralim cok kotu yeniden mi opu yoksa kalani transfer mi allahim cildiricam
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler
- Konu Sahibi elifmusti
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Oyle umut oldu ki yazdigin gercekten allah kalbimi biliyo hep icimde onun icin his vardi rabbim duami kalbimdekini yasatsin bana sizin de ne muradiniz varsa olsun yaArkadaşımın 6 tane 5. Güne gelmişti. 5 tanesine pgt yapıldı. Hepsi sağlıksız geldi. Son embriyoyu pgtsiz transfer ettirdi ve şimdi sağlıklı bir kızı var. İnşallah kalan embriyonuz size evlat olur
Çok teşekkür ederim dualarım sizinleOyle umut oldu ki yazdigin gercekten allah kalbimi biliyo hep icimde onun icin his vardi rabbim duami kalbimdekini yasatsin bana sizin de ne muradiniz varsa olsun ya
Evet eşimle beraber test yaptırdık.Öyle birşeyin olduğunu nasıl anladınız kendiniz mi test yaptırdınız
Monozom nedir mozaik mi bazıları transfere uygun bulunuyor. Kaliteleri neydi hepsininKizlar pcosum ve hem dollenmede hem de 5.gune gelenler cok az sayi oldu 3 embriyom kaldi pgt yapildi ikisine ve ikisi de monozom geldi elimde 1 tane dondurulmus pgtsiz kaldi ama moralim cok kotu yeniden mi opu yoksa kalani transfer mi allahim cildiricam
Yok canim monozomla mozaik ayri monozom demek bir kromozomun esi yok demek. Benim gonderdigim embriyolarin tam olarak bilmiyorum ama doktorum bana iyi kalite dedi 5.gunMonozom nedir mozaik mi bazıları transfere uygun bulunuyor. Kaliteleri neydi hepsinin
Bende 39 yaşındayım 4 embriyo var daha önceki denemelerde hiç 5. Gün olmuyordu 5. Güne gelince yaşamıyordu embriyolarım. İlk defa 4 adet gelince çok kıymetli diye benim için Pgt göndermedim yarın transferim var inş son olur 5. TedavimYok canim monozomla mozaik ayri monozom demek bir kromozomun esi yok demek. Benim gonderdigim embriyolarin tam olarak bilmiyorum ama doktorum bana iyi kalite dedi 5.gun
Allah hepimize sans, umut ve sabir versin rabbim cok zor ama direnmek gerek. Pgt yaptirmadiysaniz 5 ini de transferle denersiniz ben de pgtsiz bir embriyom var onu deneyecegim once yeniden toplatmadan bakalim hayirliysa olsun insalah canim benimBende 39 yaşındayım 4 embriyo var daha önceki denemelerde hiç 5. Gün olmuyordu 5. Güne gelince yaşamıyordu embriyolarım. İlk defa 4 adet gelince çok kıymetli diye benim için Pgt göndermedim yarın transferim var inş son olur 5. Tedavim
Memorialde ilk kez mi deniyorsunuz?Bende 39 yaşındayım 4 embriyo var daha önceki denemelerde hiç 5. Gün olmuyordu 5. Güne gelince yaşamıyordu embriyolarım. İlk defa 4 adet gelince çok kıymetli diye benim için Pgt göndermedim yarın transferim var inş son olur 5. Tedavim
Sağol canım bu 5 denemede hayatımdan neler gitti çok acı şeyler yaşadım insanlara güvenim bile kalmadı artık kimseyi candan sevemiyorum. Rabbim inş bizimde yüzümüzü güldürürAllah hepimize sans, umut ve sabir versin rabbim cok zor ama direnmek gerek. Pgt yaptirmadiysaniz 5 ini de transferle denersiniz ben de pgtsiz bir embriyom var onu deneyecegim once yeniden toplatmadan bakalim hayirliysa olsun insalah canim benim
2. İlk transfer negatif diğer 3 Acıbadem maslakMemorialde ilk kez mi deniyorsunuz?
Bende yarın transfer olacağım güzel haberler veririz birbirimize insallah2. İlk transfer negatif diğer 3 Acıbadem maslak
Saat kaçta bana 3 dediler dr Gönül girecekmişBende yarın transfer olacağım güzel haberler veririz birbirimize insallah
Bana da 3 dediler İpek hoca girecek. Geçenkinde gönül hoca yapmıştı bana daSaat kaçta bana 3 dediler dr Gönül girecekmiş
Seni cok iyi anliyorum eger bu embriyo tutmazsa tekrar opu olmayi nasil kaldiricam bilmiyorum allah daha fazla aratmasin insallahSağol canım bu 5 denemede hayatımdan neler gitti çok acı şeyler yaşadım insanlara güvenim bile kalmadı artık kimseyi candan sevemiyorum. Rabbim inş bizimde yüzümüzü güldürür
Peşin konuşmak istemiyorum ama daha 2.de bezdim ve çok asabiyim bu aralar bu süreç beni ters bir insana çevirdiSeni cok iyi anliyorum eger bu embriyo tutmazsa tekrar opu olmayi nasil kaldiricam bilmiyorum allah daha fazla aratmasin insallah
Ben 5 kere opu oldum bu da 3. Transfer isviçreden gelip gidiyorum zor yani neresinden bakarsan hakkımızda hayırlısıPeşin konuşmak istemiyorum ama daha 2.de bezdim ve çok asabiyim bu aralar bu süreç beni ters bir insana çevirdi
Amin inşallah Allah kolaylık versin herkeseBen 5 kere opu oldum bu da 3. Transfer isviçreden gelip gidiyorum zor yani neresinden bakarsan hakkımızda hayırlısı
Sirf bu yuzden isten ciktim biliyo musun kimseye tahammulum kalmadi herkese cikisiyodum artik bir de tam umudunuz oluyo hoop basa yani ben kendimi psikolojisi hazir sanmistim ama hic degilmisim megerse simdi icimden bi ses hadi yaparsin ard arda toplama yaptir iki kere diyor inan igne gorecek gucum oyle biktimPeşin konuşmak istemiyorum ama daha 2.de bezdim ve çok asabiyim bu aralar bu süreç beni ters bir insana çevirdi
Bende öyleyim tahammülsüzüm eşim sürekli alttan alıyor beni (Sirf bu yuzden isten ciktim biliyo musun kimseye tahammulum kalmadi herkese cikisiyodum artik bir de tam umudunuz oluyo hoop basa yani ben kendimi psikolojisi hazir sanmistim ama hic degilmisim megerse simdi icimden bi ses hadi yaparsin ard arda toplama yaptir iki kere diyor inan igne gorecek gucum oyle biktim