- 25 Şubat 2016
- 5.766
- 9.838
Nasıl geçti opunuz ?Yarın opu olacak var mı aramızda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl geçti opunuz ?Yarın opu olacak var mı aramızda?
Güzeldi, bir şikayetim olmadı. Buruk hissettiğim tek şey, her opuda daha da az yumurta çıkması. Bu sefer sadece 5 tane toplandı. Buna da şükür, ne diyeyimNasıl geçti opunuz ?
İhtiyacımız olan bir tane öyle düşünün inşallah 5. Güne size evlat olacak embriyo ulaşır. Yarın mı netleşicek sayı?Güzeldi, bir şikayetim olmadı. Buruk hissettiğim tek şey, her opuda daha da az yumurta çıkması. Bu sefer sadece 5 tane toplandı. Buna da şükür, ne diyeyim
Teşekkür ederim. Çarşamba belli olacak. Sonra da uygun olursa pgt’ye gidecek.İhtiyacımız olan bir tane öyle düşünün inşallah 5. Güne size evlat olacak embriyo ulaşır. Yarın mı netleşicek sayı?
Hadi hayırlısı inşallah. Biz 2017 senesinde bu sayfada çok aktiftik hepimizin er ya da geç kucakları doldu sizlerede nasip olsun inşallah.Teşekkür ederim. Çarşamba belli olacak. Sonra da uygun olursa pgt’ye gidecek.
Geçen sene bile daha aktifti buralar. Şimdi çok boş kalmış. Pes etmeden devam diyorsunuz. İnşallah bizim de dolar kucağımız.Hadi hayırlısı inşallah. Biz 2017 senesinde bu sayfada çok aktiftik hepimizin er ya da geç kucakları doldu sizlerede nasip olsun inşallah.
Şimdilerde tedavi olanlardan kk’ya üye olan yok sanırım:)
Tabikii maddi manevi gücünüz yettiğince pes etmeyin bir gün olacak Allahın izniyleGeçen sene bile daha aktifti buralar. Şimdi çok boş kalmış. Pes etmeden devam diyorsunuz. İnşallah bizim de dolar kucağımız.
Tabikii maddi manevi gücünüz yettiğince pes etmeyin bir gün olacak Allahın izniyle
Şöyle bir şey oldu: 5 yumurta toplanmıştı, hepsi embriyo oldu. Çarşamba günü Hakan Bey, 2 tanesinin genetik test için uygun olduğunu, 2’sinin gelişimlerini durdurduğunu, 1 tanesinin de geriden geldiğini söyledi. Onun da gelişip biyopsi alınacak kıvama gelmesi çok düşük bir ihtimal ama yarın (Perşembe) yine konuşalım dedi. Ve sonraaaa dün 3.embriyom da genetiğe gitti. Şimdi 3 taneden sağlıklı gelen olsun diye dua ediyorumpembefilika embriyoların ne durumda? Çarşamba günü belli olacaktı sanırım.
Merhaba bende 2. Transferimi ara veremeden oldum banada öyle söylendi. Zorlanmadım açıkçası doğal olduğu iÇin ilaçlarda az olduğu iÇin salı günü test günüm. Kendinizi yıpranmış hissetmiyorsanız bence deneyin.Merhaba hanımlar , benim doktorum ipek hoca. ilk tüp bebek denemem dün maalesef negatif olarak sonuçlandı. Dondurulmuş embriyolarım var, yeni ay ile beraber onu transfer edecekler. Doğal siklus ile olduğu için ara vermemize gerek yok dediler , ancak ben kararsız kaldım.
Bende başladım tekrardan , henüz transfer sürecine 10 gün falan var. Umarım olumlu sonuç alırsınızMerhaba bende 2. Transferimi ara veremeden oldum banada öyle söylendi. Zorlanmadım açıkçası doğal olduğu iÇin ilaçlarda az olduğu iÇin salı günü test günüm. Kendinizi yıpranmış hissetmiyorsanız bence deneyin.
Ben ipek hocaya sordum en son gittiğimde , önermedi. Dondurulmuşlara yapmak istemeyiz dediDondurulmuş embriyoya pgt yapılıyor mu acaba ?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBen de dun itibariyle on gorusmemi yaptim memoriala tedaviye baslayacagim heyecanliyim
Insallah, teşekkürlerHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Bu testlerin hepsi her ne olursa olsun en başta zorunlu olmalı .. Rahim filmi gibi düşünün .Merhabalar benim ilk denemem negatif oldu geçen ay. Bu ay tekrar transferim var Buda negatif olursa ek bazı testler isticez dediler kromozom pıhtılaşma vs gibi. 2. Negatiften sonra isteniyormuş bu testler hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi acaba hangi testler ücret ne kadar devlette yapılıyor mu vs.