İndirim daha evvelden uygulanıyordu sanırım min. da olsa uygulanır . Menekşe Hanımla görüşmek gerek ..Uygulanıyor diye biliyorum ama 2. Ve 3. De aynı yerde denemek gerekir mi acaba bir sürü ????
Önemli olan bu işin mutfak kısmı , lab ne kadar donanımlıysa , hekim ne kadar bilgiliyse bence aynı yerde kalmakda fayda var .. Çünkü bi yerden sonra çözüm odaklılar ve eritmekle mesuliyeli dosyaları var Memorial ‘ın .. Tercihinizi değiştirdiğinizde siz önce müşteri , sonra hasta konumunda oluyorsunuz . Eğer olumsuz tecrubenız varsa tabi ki karar size kalmış .Uygulanıyor diye biliyorum ama 2. Ve 3. De aynı yerde denemek gerekir mi acaba bir sürü ????
Mutfak kısmı evet önemli doğru fakat opu da çok önemli rahmi yormamak, transfer aşaması da çok önemli rahmin gerçekten transfere hazırlanması embriyomun rahimde doğru yere konumlandırılması, transfer öncesi ve sonrası kişiye verilen ilaçlar takviyeler çok önemli standart paketten uzak durmak kişiye özel uygulamalar yapmak önemli diye düşünüyorum (tecrübelerime dayanarak) Eritmekle mesuliyetli olduklarını neye dayanarak söylüyorsunuz? Hissiyat mı duyum mu? Ve neden bir yerden sonra çözüm odaklılar dediniz zaten sorunumuz varki tüp bebek başvurusu yapıyoruz o bir yer tam olarak neresi mesela? Siz deneyimlerinizden mi yola çıkıp yazdınız bunları? Memorialda kaçıncı denemenizde gebe kaldınız?İndirim daha evvelden uygulanıyordu sanırım min. da olsa uygulanır . Menekşe Hanımla görüşmek gerek ..
Önemli olan bu işin mutfak kısmı , lab ne kadar donanımlıysa , hekim ne kadar bilgiliyse bence aynı yerde kalmakda fayda var .. Çünkü bi yerden sonra çözüm odaklılar ve eritmekle mesuliyeli dosyaları var Memorial ‘ın .. Tercihinizi değiştirdiğinizde siz önce müşteri , sonra hasta konumunda oluyorsunuz . Eğer olumsuz tecrubenız varsa tabi ki karar size kalmış .
Teşekkür ediyorum Aralık ayında gorusmustum Şubat gibi articak demişti demekki yapmışlar ben gorustugumde 22-26 gibi biseydir 36 olur demişti kendisi neyse hayirlsii diyelim dediğiniz gibi işlem ve muayene gerektirmiyor ama artıyor herşey gibi buda inşallah tek seferde tutarda sıkıntı yaşamayızBen tam 30 Ocak’ta görüşmüştüm . Ekran resmi çekip atmıştı . Bu tabloya göre transfer ücreti 34.300₺ .. İnanılmaz uçtu fiyatlar , yaklaşık 3 dklık bir işlem ve ne ilaç prosedürü var , ne muayene var , ne de başka bişey .. Acıyorum gerçekten
Valla kan sulandırıcı falan vermediler. Gebelik de oluşmadı. Benim için çok üzücüydü. 6AA ve genetik testten sağlıklı gelmiş olan embriyo tutunamadı. Rahimde de sorun yoktu. Şok oldular.Merhaba çok geçmiş zaman ama naptınız aynı durum bende de var bana da yok dediler ve bugün transfer oldun başka doktorlar var diyor araftayım
Ah çok üzüldüm benim de maalesef negatif oldu çift embriyoydu. Bende negatifi öğrenince iyi ki pgt yaptırmamışım dedim . Rahminizde kasılmalar oldu mu bende oldu mesela ve ben bunu söyleyeceğim rahmi kasılmalardan koruyacak bir ilaç vermeleri gerek ve kan sulandırıcıyı vermemelerine rağmen kadın doğumcum ve bir başka tüp bebek doktoru mutlaka kullan dedikleri için ben transferden bir gün sonra kan sulandırıcı kullandım umarım geç kalmamışımdır. Tekrar deneyecek misüniz geri de embriyonuz kaldı mıValla kan sulandırıcı falan vermediler. Gebelik de oluşmadı. Benim için çok üzücüydü. 6AA ve genetik testten sağlıklı gelmiş olan embriyo tutunamadı. Rahimde de sorun yoktu. Şok oldular.
Çok üzüldüm adınızaValla kan sulandırıcı falan vermediler. Gebelik de oluşmadı. Benim için çok üzücüydü. 6AA ve genetik testten sağlıklı gelmiş olan embriyo tutunamadı. Rahimde de sorun yoktu. Şok oldular.
6AA embryo cok iyi kalite bir embriyo, bu tablo renklerin iyi anlasilamamasindan dolayi cok yaniltici malesef. Asagida daha duzgun bir liste var. Embryolar pgt'li ve en iyi kalite olsalar dahi canli dogum oranlari %50-55 civarinda. 10. haftada birinci kalite 5AA, pgt'li embriyomun kalbi durdu. Ama rabbime sukurler olsun ikinci transferimde 5AB yani en iyi degil ama iyi kalite olan yine pgt'li embriyo bana evlat oldu.Çok üzüldüm adınızaumarım tez zamanda evlat sahibi olursunuz Aşağıdaki tabloyu bulmuştum biryerde. Embriyo kaliteleri konusunda yardımcı olur belki. Bu tabloya göre 3BB’ nin 6aa dan şansı daha yüksek gözüküyor . Ama tabi Allah bilir
Eki Görüntüle 3391164
Embriyolog ile transfer öncesi konuştuk, eğer 10 üzerinden puan verecek olsak, sizin embriyo 10 puan alır, daha üstü yok demişti. Belki de bu yüzden hayal kırıklığım büyük oldu.Çok üzüldüm adınızaumarım tez zamanda evlat sahibi olursunuz Aşağıdaki tabloyu bulmuştum biryerde. Embriyo kaliteleri konusunda yardımcı olur belki. Bu tabloya göre 3BB’ nin 6aa dan şansı daha yüksek gözüküyor . Ama tabi Allah bilir
Eki Görüntüle 3391164
Biraz iciniz rahatlasin diye yaziyorum, yasim 41'ken pgt'li embriyoyu 10. haftada kaybettik, hicbir aciklama yapamadilar. Besinci gun 5AA birinci kalite embriyoydu, acaba testte hata mi vardi diye patolojiye yolladik yine saglikli geldi. Ikincisini 42'de transfer ettirdik 43'te dogurdum. Yasadiginiz hayal kirikligini cok iyi anliyorum ama Allah'tan umidinizi kesmeyin.Embriyolog ile transfer öncesi konuştuk, eğer 10 üzerinden puan verecek olsak, sizin embriyo 10 puan alır, daha üstü yok demişti. Belki de bu yüzden hayal kırıklığım büyük oldu.
Sevda Hanım çok teşekkürler. Gerçekten bu gibi örnekleri duydukça içim bir nebze rahatlıyor. İkinci kez denediğimde de pgt’den sağlıklı embriyo gelmedi, dolayısıyla transfer de edemedik. Ben de 44 yaşındayım. Çok zor, biliyorum ama sanırım 3.yü de deneyip çocuk defterini kapatacağım. Lütfen bana şans dileyinBiraz iciniz rahatlasin diye yaziyorum, yasim 41'ken pgt'li embriyoyu 10. haftada kaybettik, hicbir aciklama yapamadilar. Besinci gun 5AA birinci kalite embriyoydu, acaba testte hata mi vardi diye patolojiye yolladik yine saglikli geldi. Ikincisini 42'de transfer ettirdik 43'te dogurdum. Yasadiginiz hayal kirikligini cok iyi anliyorum ama Allah'tan umidinizi kesmeyin.
Ayni yastaymisiz, iki denemede bir tane bulmussunuz ne guzel. Maddi imkanlariniz elveriyorsa arka arkaya deneyebilirsiniz. Hastane bizim halimizi gorunce ust uste denemede maddi olarak cok yardimci olmustu, siz de rica ederseniz kirmazlar destek olurlar eminim. Sansiniz bol olsun.Sevda Hanım çok teşekkürler. Gerçekten bu gibi örnekleri duydukça içim bir nebze rahatlıyor. İkinci kez denediğimde de pgt’den sağlıklı embriyo gelmedi, dolayısıyla transfer de edemedik. Ben de 44 yaşındayım. Çok zor, biliyorum ama sanırım 3.yü de deneyip çocuk defterini kapatacağım. Lütfen bana şans dileyin
Teşekkürler. Siz de sağlıkla büyütün evladınızı.Ayni yastaymisiz, iki denemede bir tane bulmussunuz ne guzel. Maddi imkanlariniz elveriyorsa arka arkaya deneyebilirsiniz. Hastane bizim halimizi gorunce ust uste denemede maddi olarak cok yardimci olmustu, siz de rica ederseniz kirmazlar destek olurlar eminim. Sansiniz bol olsun.
Bi hayli hararetli konuşurcasına yazmışsınızMutfak kısmı evet önemli doğru fakat opu da çok önemli rahmi yormamak, transfer aşaması da çok önemli rahmin gerçekten transfere hazırlanması embriyomun rahimde doğru yere konumlandırılması, transfer öncesi ve sonrası kişiye verilen ilaçlar takviyeler çok önemli standart paketten uzak durmak kişiye özel uygulamalar yapmak önemli diye düşünüyorum (tecrübelerime dayanarak) Eritmekle mesuliyetli olduklarını neye dayanarak söylüyorsunuz? Hissiyat mı duyum mu? Ve neden bir yerden sonra çözüm odaklılar dediniz zaten sorunumuz varki tüp bebek başvurusu yapıyoruz o bir yer tam olarak neresi mesela? Siz deneyimlerinizden mi yola çıkıp yazdınız bunları? Memorialda kaçıncı denemenizde gebe kaldınız?
Cok iyi folikul sayilariniz, ama simdiden icleri dolu mu bos mu bunu anlayabilmek icin cok erken. Tedavinin sonlarina dogru belli olur. Yanlis hatirlamiyorsam her olgun folikul 200-250 arasi bir deger veriyordu. Benim bazi tedaviler 12 bazilari 14 gun surmustu. Belki sayi cok oldugu icin biraz daha yavas ilerleyecek, simdiden anlayabilmek cok zor. Ama bizim yaslara gore harika rakamlar insallah bu tedavide guzel sonuclar alirsiniz.Merhaba. Bugün reglin 2.günü ve 3.deneme için ilk kontrolüme gitmiş bulunmaktayım. İlk iki denememde olmadığı kadar folikül gördük. Sağda 5, solda 6’ydı sanırım. Yaşıma göre iyi gibi geldi bana. Daha önce sağda ya hiç olmuyordu ya da en fazla 1-2 tane çıkıyordu. Buna rağmen E2 düşük sanki. 21 çıktı. Önceki denememde 37 ile başlamıştık, yumurtalar toplanmadan önce 900’lere çıkmıştı ve 8 olgun yumurta toplanmıştı. Daha az folikül sayısı ile 37 çıkıp şimdi 21 çıkması foliküllerin boş olduğunu mu gösteriyor sizce? Benim biraz kafam karıştı.
Çok teşekkürler. Şimdi daha iyi oturdu kafamda. Peki siz gonal f’i kaç vurmuştunuz? Bana 300 başlattılar.Cok iyi folikul sayilariniz, ama simdiden icleri dolu mu bos mu bunu anlayabilmek icin cok erken. Tedavinin sonlarina dogru belli olur. Yanlis hatirlamiyorsam her olgun folikul 200-250 arasi bir deger veriyordu. Benim bazi tedaviler 12 bazilari 14 gun surmustu. Belki sayi cok oldugu icin biraz daha yavas ilerleyecek, simdiden anlayabilmek cok zor. Ama bizim yaslara gore harika rakamlar insallah bu tedavide guzel sonuclar alirsiniz.
Dozlar kisiye gore cok degisken, boy kilo da etken oluyor. Ben genelde 225 kullandim, bazen daha da az, bir iki tedavide 300 ile basladigim da olmustu. Ama Semra Hoca sana yuksek doz yaramiyor derdi hep ve az doz olunca daha cok folikul oluyordu. Ama bazilarinda da yuksek ile iyi oluyor. Kiyaslama yapmamak lazim ilac dozlarinda. Ama Memorial'daki en iyi kisimlardan biri diger merkezlere gore zaten genel olarak az doz ve az ilac kullandiriyorlar.Çok teşekkürler. Şimdi daha iyi oturdu kafamda. Peki siz gonal f’i kaç vurmuştunuz? Bana 300 başlattılar.
Merhaba yüksek doz sizi korkutmasın bende 2017’de tedavi gördüm 300’le başlatıp büyümedikçe artırdılar hatta son günlrre doğru bir gonalf’i bir kerede bitiriyodum yanına da başka bi iğne daha vermişlerdi. 10 yumurta toplandı 8’i döllendi 5 tanesi 5. Güne gidebildi. 3 tanesi 6aa idi.Çok teşekkürler. Şimdi daha iyi oturdu kafamda. Peki siz gonal f’i kaç vurmuştunuz? Bana 300 başlattılar.
Merhaba, hangi doktorla başladınız bu tedaviye? Ben de bu ay sonunda başlayacağım yeniden.Merhaba. Bugün reglin 2.günü ve 3.deneme için ilk kontrolüme gitmiş bulunmaktayım. İlk iki denememde olmadığı kadar folikül gördük. Sağda 5, solda 6’ydı sanırım. Yaşıma göre iyi gibi geldi bana. Daha önce sağda ya hiç olmuyordu ya da en fazla 1-2 tane çıkıyordu. Buna rağmen E2 düşük sanki. 21 çıktı. Önceki denememde 37 ile başlamıştık, yumurtalar toplanmadan önce 900’lere çıkmıştı ve 8 olgun yumurta toplanmıştı. Daha az folikül sayısı ile 37 çıkıp şimdi 21 çıkması foliküllerin boş olduğunu mu gösteriyor sizce? Benim biraz kafam karıştı.
Ayyy ne mutlu size! Valla içim açıldı hikayenizi okurken. Darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına olsun.Merhaba yüksek doz sizi korkutmasın bende 2017’de tedavi gördüm 300’le başlatıp büyümedikçe artırdılar hatta son günlrre doğru bir gonalf’i bir kerede bitiriyodum yanına da başka bi iğne daha vermişlerdi. 10 yumurta toplandı 8’i döllendi 5 tanesi 5. Güne gidebildi. 3 tanesi 6aa idi.
Şimdi o 6aa’lardan 1 tanesi 5 yaşında bir kız diğeri 3 aylık bir erkek.
Gönlünüzü ferah tutun. Bende yüksek dozdan endişelenmiştim pgt yaptıtamamıştık tutar mı tutarsa sağlıklı mı diye düşündüm durdum hep.