- 21 Ocak 2015
- 36
- 34
- 3
- 39
Bir de kızlar öngörüşmeyi hangi doktorla yapmamı önerirsiniz??
çok sağol yani benimde spermde çift başlı iğne başlı olunca yaparlarmı dedim çok pahalımı pgt dediğiniz
Aynen bende memurum toplamda 4 gün rapor 1 gün mazeret izni kullandım. Insanlar kim bilir neler düşünüyorlar . Hayırlısı ile güzel haberler alırız da bu sıkıntılarımız biter , benim test tarihim yarın hayırlısı olur inşallahcanım bende memurum, rapor kullanarak ilk defa denedik bakalım, rapor almak bi dert bi de neden aldığını insanlara açıklamak ayrı dert,
Aynen bende memurum toplamda 4 gün rapor 1 gün mazeret izni kullandım. Insanlar kim bilir neler düşünüyorlar . Hayırlısı ile güzel haberler alırız da bu sıkıntılarımız biter , benim test tarihim yarın hayırlısı olur inşallah
Moralinizi yüksek tutun 30 yaş altı tutunma ihtimali %50 den yüksek . Oxford da doktora yapan tüp bebek uzmanı tanıdığım var İNGİLTERE de 40 yaşında bile tek embriyo transferi yapıyorlarmış çift embriyo transferini hem anne hem de bebek sağlığı için riskli buluyorlar. Benim de kafamda aynı soru işaretleri vardı ta ki o doktorla konuşana kadar . Sağlıklı hamilelik sağlıklı bebekler Herşeyden önemli . Allah bebişlerimizi sağlık ile elimize almamızı nasip etsinbizede % 30 demişlerdi.Moralini bozma düşük tutuyorlar şans yüzdesini galliba bana 2 tane transfer yaptılar yaşım 32 ilk tüp bebek denememizdi.
Yarın öğlene kadar sonuçlanır inşallah. Öğrenir öğrenmez haber veririmdualarımız seninle inşallah güzel haberi yazarsın yarın
Kızlar yaa kafama takıldı uff 28 yaşında 2 transfer yapmazlar mı kesin? Olanlar var mı ilk tüp bebeğinde 2 transfer. Kimse doktoru ben de gitmek istiyorum. Okadar para döküyoruz %25 şans veriyorlar olmaz ki böle(
evey bugün 7. gün geçmek bilmiyo1 hafta doldu değilmi canım çok az kalmış Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah:)
Moralinizi yüksek tutun 30 yaş altı tutunma ihtimali %50 den yüksek . Oxford da doktora yapan tüp bebek uzmanı tanıdığım var İNGİLTERE de 40 yaşında bile tek embriyo transferi yapıyorlarmış çift embriyo transferini hem anne hem de bebek sağlığı için riskli buluyorlar. Benim de kafamda aynı soru işaretleri vardı ta ki o doktorla konuşana kadar . Sağlıklı hamilelik sağlıklı bebekler Herşeyden önemli . Allah bebişlerimizi sağlık ile elimize almamızı nasip etsinKızlar yaa kafama takıldı uff 28 yaşında 2 transfer yapmazlar mı kesin? Olanlar var mı ilk tüp bebeğinde 2 transfer. Kimse doktoru ben de gitmek istiyorum. Okadar para döküyoruz %25 şans veriyorlar olmaz ki böle(
Tatil günleri yarım gün açık hastaneŞimdi yeni oldum cnm ya ondan kafam karıstı. 1 mayıstada acık mı deıl mı dıye dusunuce. Ama arjadasta dedı yarın en ıyısı erkenden aramak klınıgı
inşallah güzel haberler alırız canım benimde pazar belli olcak,crinone jel kullanıyomusun bende çok ağrı yapıyo, sendede yaptımıGeçen hafta transferimi Semra hanım yaptı. Yarın kan tahlilim var heyecan ile korku karışık bir haldeyim
Kullanıyorum ,benim kasık ve bel ağrılarım hiç bitmedi. Transfer Günü'nden beri ağrılarım var . Bazen yumurtalıklarıma Bıçak saplanır gibi oluyor. Senin de kasık ve bel ağrıların var mı?inşallah güzel haberler alırız canım benimde pazar belli olcak,crinone jel kullanıyomusun bende çok ağrı yapıyo, sendede yaptımı
Canım haklısınn inşallah dediğin gibi şanslı kimselerden oluruz:) sizin sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum. Tavsiyeleriniz için çook tesekkürler. İlk muayneyi semra hanımdan alıcam. İnşallah bjk ve senin güzel haberlerinizi duyarız. Rabbim ol demiştir inşallahKullanıyorum ,benim kasık ve bel ağrılarım hiç bitmedi. Transfer Günü'nden beri ağrılarım var . Bazen yumurtalıklarıma Bıçak saplanır gibi oluyor. Senin de kasık ve bel ağrıların var mı?
aynen benimde öyle, bel ve kasık hatta okadar çokki gece uyanıyom, jelden mi acaba dedimKullanıyorum ,benim kasık ve bel ağrılarım hiç bitmedi. Transfer Günü'nden beri ağrılarım var . Bazen yumurtalıklarıma Bıçak saplanır gibi oluyor. Senin de kasık ve bel ağrıların var mı?
kızlar merhaba..
ağır grip halimde yatıyorum.. çok kötüyüm, ilaçta alamıyorum limonlu açık çay içiyorum bolcana.
test tarihim haftaya.. 5. gün cgh yapıldı sorun çıkmadı bakalım sonuçda umarım iyi çıkar..
yedirenk79 ne durumdasın belli oldumu embriyolarının durumu..
Em dusuk deger 0.01( yasında daha 28 yanıamh kaç çıktı ?
saol canım inşallah hepimiz için güzel olurCanım haklısınn inşallah dediğin gibi şanslı kimselerden oluruz:) sizin sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum. Tavsiyeleriniz için çook tesekkürler. İlk muayneyi semra hanımdan alıcam. İnşallah bjk ve senin güzel haberlerinizi duyarız. Rabbim ol demiştir inşallahbu güzel haberlere bizim de çok ihtiyacımız var. Ayrıca ağrılarınız hayra alamet bence :)) oldu ikinizinkide inşallh
Bende banu banumın hastasıyım yarın baslıyoruz iğneye. Gıttıgımde sormustum ıstanbulda olmana gerek yok dedı. Bu surecte 4/5 kere cagırırım dedı. 2 /3 gune bır falanbende şehir dışından gelip tedaviye başlıcam iğne sürecinde istanbulda mı olmak gerekiyor acaba banu hanımdan randevu aldık hayırlısı bakalım
Jelin bir kısmı bir iki saat sonra dışarı çıkıyor sende de öyle oluyor mu yoksa ben az mı hareket ediyorum .aynen benimde öyle, bel ve kasık hatta okadar çokki gece uyanıyom, jelden mi acaba dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?