Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

geçmiş olsun canım, son zamanlara doğru hergün çağırdılar, istanbulda kkaldığımız yer uzaktı ulaşım git gel çok zordu , baya bi trafikte kaldık,
teşekkür ederim canım rabbim kimseye yaşatmasın 20 gün boyunca ölmüş bi bebekle kandimi hamile sanarak uyanmak :( tüp bebek yaptırmışken iyi bi yer olsun istiyorum inşallah istanbul dışında oturuyorum ayrıca çalışıyorum bakalım nasıl olacak

teşekkür ederim canım rabbim kimseye yaşatmasın 20 gün boyunca ölmüş bi bebekle kandimi hamile sanarak uyanmak :KK43: tüp bebek yaptırmışken iyi bi yer olsun istiyorum inşallah istanbul dışında oturuyorum ayrıca çalışıyorum bakalım nasıl olacak
gerçekten zor bir durum allah yardımcın olsun, sabırlı olmak gerekiyo süreç uzun ve yorucu moralini yükset tut canım, hakkımızda hayırlısı

teşekkür ederim canım rabbim kimseye yaşatmasın 20 gün boyunca ölmüş bi bebekle kandimi hamile sanarak uyanmak :KK43: tüp bebek yaptırmışken iyi bi yer olsun istiyorum inşallah istanbul dışında oturuyorum ayrıca çalışıyorum bakalım nasıl olacak

çalışırken daha da zor oluyor çoğu kişi bu sebeple işi bıraktı. Ben de her negatifte işyerine yine tüp bebek yaptıracağım diyemiyroum.insanı yoruyor gerçekten inşallah.burası bebeğine kavuşmanı vesile olur.rabbim dualarını kabul eder. ayrıca kalbi durduğu için üzülme elbette çok zor daha pozıtıfı görmeden üzülüyoruz ki daha çok umutlanmak daha kötü bişey ama sağlıklı bebek olsa zaten kalbi durmazdı en azından ilerde özürlü doğmasındansa bu daha iyi.öyle düşün bence.

çalışırken daha da zor oluyor çoğu kişi bu sebeple işi bıraktı. Ben de her negatifte işyerine yine tüp bebek yaptıracağım diyemiyroum.insanı yoruyor gerçekten inşallah.burası bebeğine kavuşmanı vesile olur.rabbim dualarını kabul eder. ayrıca kalbi durduğu için üzülme elbette çok zor daha pozıtıfı görmeden üzülüyoruz ki daha çok umutlanmak daha kötü bişey ama sağlıklı bebek olsa zaten kalbi durmazdı en azından ilerde özürlü doğmasındansa bu daha iyi.öyle düşün bence.
Herşey nasip hayatta canım Rabbimiz ol derse olur kendimizi kaderin ellerine teslim etmekten başka çare yok işimi bırakamam ki memurum bi daha dönemem bırakırsam

amh kaç çıktı ?
Herşey nasip hayatta canım Rabbimiz ol derse olur kendimizi kaderin ellerine teslim etmekten başka çare yok işimi bırakamam ki memurum bi daha dönemem bırakırsam
canım bende memurum, rapor kullanarak ilk defa denedik bakalım, rapor almak bi dert bi de neden aldığını insanlara açıklamak ayrı dert,

Kızlar yaa kafama takıldı uff 28 yaşında 2 transfer yapmazlar mı kesin? Olanlar var mı ilk tüp bebeğinde 2 transfer. Kimse doktoru ben de gitmek istiyorum. Okadar para döküyoruz %25 şans veriyorlar olmaz ki böle :KK43:(

bizede % 30 demişlerdi.Moralini bozma düşük tutuyorlar şans yüzdesini galliba bana 2 tane transfer yaptılar yaşım 32 ilk tüp bebek denememizdi.

pgt kimlere yapılıyor acaba. benim eşimde sorun sperm sayımız azdı yükseldi şimdi hareketlilik az birde çift başlı iğne başlı spermler görüldü yazmış tahlilde ilkide ondan mı tutmamıştı acaba aklım karışıyor. kızlar bilen var mı

bizede % 30 demişlerdi.Moralini bozma düşük tutuyorlar şans yüzdesini galliba bana 2 tane transfer yaptılar yaşım 32 ilk tüp bebek denememizdi.
canım problemin neydi, benimde ilk denemem tek transfer yaptılar, 2 tane konusundada pek ısrar etmedim gerçi

canım problemin neydi, benimde ilk denemem tek transfer yaptılar, 2 tane konusundada pek ısrar etmedim gerçi

bizim eşimdeydi sorunumuz.Bende ısrar etmedim.Toplamda 8 tane embriyo oluştu ama 5.güne kala kala 1 iyi 1 çok iyi olmak üzere 2 tanesi ancak gelebildi.1 tanesini dondurmak mantıklı değil dedi doktor.İsterseniz 2 sinide transfer edelim dedi.İsterseniz birini sonlandırabilirsiniz dedi.İkizin ister istemez riskleri vr dediler.Kesin ikiside tutar demedi ama şükürler olsun.Memoriale güvenin gönül rahatlıgıyla :)

bizim eşimdeydi sorunumuz.Bende ısrar etmedim.Toplamda 8 tane embriyo oluştu ama 5.güne kala kala 1 iyi 1 çok iyi olmak üzere 2 tanesi ancak gelebildi.1 tanesini dondurmak mantıklı değil dedi doktor.İsterseniz 2 sinide transfer edelim dedi.İsterseniz birini sonlandırabilirsiniz dedi.İkizin ister istemez riskleri vr dediler.Kesin ikiside tutar demedi ama şükürler olsun.Memoriale güvenin gönül rahatlıgıyla :)
çok sevindim canım allah kucağına almayıda nasip etsin, çok güzel :KK68:, ben çok güveniyorum canım riske atmıyolar bende ohss olmuştu transfer ertelendi, aşırı uyarılma riskim olduğu için tek transferi uygun gördüler,

Aa çok sevindim 2 tane koyduklarına canım. Siz mi istemiştiniz yoksa zor bi hastamıydınız? Doktorunuz kimdi tatlım kaç tane koyulacağına doktorunz mu karar veriyor,? İnşalah tutmuştur canımm eminim bi gün olacak bebişlerimz Allahın izniyle. Şimdi okudum tüm sorularıma cevap vermişsin bjk arkadaşıma:) doktorunu merak ettim sadece tatlım. Çooook tebrik ederim aynı zamanda Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️

çok sevindim canım allah kucağına almayıda nasip etsin, çok güzel :KK68:, ben çok güveniyorum canım riske atmıyolar bende ohss olmuştu transfer ertelendi, aşırı uyarılma riskim olduğu için tek transferi uygun gördüler,
Hmm uyarılma riskine karşı 1 tane koydular demekki tatlım. Belki ısrar etsen 2 yi de koyabilirlerdi bilemeyiz tabi. Öngörüşmede bu hususu da konuşacağım. Hayırlısı olsun inşallah sağolun kızlar paylaşımlarınızla okadar çok şey öprendim ki öngörüşmeye gerek bile kalmıycak bu gidişle:oops:

Hmm uyarılma riskine karşı 1 tane koydular demekki tatlım. Belki ısrar etsen 2 yi de koyabilirlerdi bilemeyiz tabi. Öngörüşmede bu hususu da konuşacağım. Hayırlısı olsun inşallah sağolun kızlar paylaşımlarınızla okadar çok şey öprendim ki öngörüşmeye gerek bile kalmıycak bu gidişle:oops:
ön görüşmede herşeyi sorarsın canım, ne zaman başlıycaksın:KK24:

canım bende memurum, rapor kullanarak ilk defa denedik bakalım, rapor almak bi dert bi de neden aldığını insanlara açıklamak ayrı dert,
Canım ben de gelecek ay memuriyete başlıyorum. Bu tedaviyi nasıl sürdürücem çok stresliyim. İzin alabilicekmiyim nolucak hiçbir fikrim yok :KK43: rapor aldım demişsin de canım nasıl aldın nasıl açıkladın insanlara:KK43: çok zor işimiz vallahi

ön görüşmede herşeyi sorarsın canım, ne zaman başlıycaksın:KK24:
Bana kalsa gelecek ay başlarım ama işe yeni başladığım ay nasıl izin alırım 2 günde 1 bilmyrm. Aslında bana öğleden sonraları yeter ama çok göze batarım. Peki bu hastanede nöbetci doktor yok mu hiç biz çalışan bayanlar için??? Maduriyetimizi düşünmeleri gerek sadece yumurta kontrolu yapacaklar saat 7 gibi olmaz mı 1 tane doktor:(

Canım ben de gelecek ay memuriyete başlıyorum. Bu tedaviyi nasıl sürdürücem çok stresliyim. İzin alabilicekmiyim nolucak hiçbir fikrim yok :KK43: rapor aldım demişsin de canım nasıl aldın nasıl açıkladın insanlara:KK43: çok zor işimiz vallahi
canım bana tedavi gördüğüme dair durum bildirir raporu

Bana kalsa gelecek ay başlarım ama işe yeni başladığım ay nasıl izin alırım 2 günde 1 bilmyrm. Aslında bana öğleden sonraları yeter ama çok göze batarım. Peki bu hastanede nöbetci doktor yok mu hiç biz çalışan bayanlar için??? Maduriyetimizi düşünmeleri gerek sadece yumurta kontrolu yapacaklar saat 7 gibi olmaz mı 1 tane doktor:KK43:
canım istanbulda mı oturuyosun, sabah erken çağırdılar beni hep, günde bir saat izinle gider muayene olur gelirsin, zaten muayene saatin sana önceden bildiriliyo

Back