- 21 Ocak 2015
- 36
- 34
- 3
- 39
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
FSH yas ilerledikçe yükselir mi düşer mi arkadaslarCanım 7,15 çook yüksek bir değer değil. Bugün doktoruma amh yi sordum o da fsh 10 gibi değerlere yükselmedikçe bakılmasına gerek yoktur bakan doktorlar da ticari amaçlı baktırırlar çoğu zaman dedi. Yani benim fsh değerime göre rezervin iyi dedi. Senin değerin de iyi sayılır canım bence olumsuzluğa kapılma. 9-10 olsa acilen tedavi tüp bebek derlermiş ama senin değerin iyi ve tedaviye başladın zaten. Hiç merak etme çocukların parkta oynuyoken bu amh ye üzüldüğüne güleceksin. İnşallah çok uğraştırmadan gelir bebişlerimiz sağlıkla![]()
Yaş ilerledikçe yükseliyormuş canım. 10 ve üzeri artık menopoza yaklaşılmaya başlandığını gösteriyormuş. Yanlış hatırlamıosam 50 de tam menopoz oluyormş. Yani 10 a kadar üzülmek yok arkadaşlar :) inşallah bu hareketli topiğimizde hepimiz tek tek güzel haberler vericezFSH yas ilerledikçe yükselir mi düşer mi arkadaslar
Amin canım benim. Doktorun tahminde bulunmuş hem 6 yumurta da gayet iyi çoğu kimsenin 1 tane 1 tane toplanıyor havuz oluşturuluyor sonuçta bebişlerine kavuşuyırlar, sadece biraz daha uzun süren bi tedavi oluyor okadarAy
ayy canım ya oladar guzel yazmıssınkı gözlerım dolduallah hepımıze nasıp etsın ınsallh ... Evet tedavıye yarın ıtıbarı ıle tam manası ıle baslıyorum. Doktorum da ole soyledı sadece hanı olsan yumurtalık 5/6 yı gecmeyebılır dedı. Cunku neyazıkkı bırde cıkolata kıstım var 4 cm
( yok yok yanı bı bebek yok:)
herkese selam ensu canım ne yaptın tedaviye başlayabildin mi
Amin canım benim. Doktorun tahminde bulunmuş hem 6 yumurta da gayet iyi çoğu kimsenin 1 tane 1 tane toplanıyor havuz oluşturuluyor sonuçta bebişlerine kavuşuyırlar, sadece biraz daha uzun süren bi tedavi oluyor okadar![]()
canım hayırlı olsunn....güzel haberlerini alıcaz inşallahtransfer yapıldı cnm.. test tarihi.
İnşallah öyle olur. Ben üxülünce doktorumda oyle soyledı 1 tane olsun ıyı olsun dıye. Ama işte genede ınsan uzuluyo.Amin canım benim. Doktorun tahminde bulunmuş hem 6 yumurta da gayet iyi çoğu kimsenin 1 tane 1 tane toplanıyor havuz oluşturuluyor sonuçta bebişlerine kavuşuyırlar, sadece biraz daha uzun süren bi tedavi oluyor okadar![]()
Aaa canım havuz yöntemi sanırım bahçecide uygulanıyo burayı bilmiyorum. Bi arkadaş fiyat bilgisi atmıştı orada görmüştüm. Onu atıyorum hem maliyetini de görmüş olursun. Bence memorial a sor canım yapmıyorlarsa tekniklerine çok güveniolar yada prosedürleri böle olabilir. Hiç bilgim yok.havuz yöntemi burada uygulanıyormu,sanırım bu yönteme çok ihtyacım var iki tedavidir 2 yumurta ve bir gelişen yumurtayla yol alıyorum.o da çok iyi kalite olmuyor...
Çok güzel inşaallah herşey istediğin gibi olur benim de bugün opu yapıldı inşaallah yarın da iyi haberler alırım rabbim isteyen herkeze nasipetsinçok hasta olduğum için tek tek yazmıyorum kızlar sağolun..
5. gün embriyosu 2 tane.. bakalım kısmet herşey..
tedavi süreci stresli geçti ama doktorum ve laboratuvardakiler çok destek oldular çok iyi yönlendirdiler..
sonuç ne olursa olsun her aşamasından memnun kaldım..
kızlar merhaba..
ağır grip halimde yatıyorum.. çok kötüyüm, ilaçta alamıyorum limonlu açık çay içiyorum bolcana.
test tarihim haftaya.. 5. gün cgh yapıldı sorun çıkmadı bakalım sonuçda umarım iyi çıkar..
yedirenk79 ne durumdasın belli oldumu embriyolarının durumu..
transfer yapıldı cnm.. test tarihi.
Çok güzel inşaallah herşey istediğin gibi olur benim de bugün opu yapıldı inşaallah yarın da iyi haberler alırım rabbim isteyen herkeze nasipetsin
Sağol canım 10 tane toplandıKac yumurta toplandi cnm.hayirli olsun opun.