Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım haklısınn inşallah dediğin gibi şanslı kimselerden oluruz:) sizin sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum. Tavsiyeleriniz için çook tesekkürler. İlk muayneyi semra hanımdan alıcam. İnşallah bjk ve senin güzel haberlerinizi duyarız. Rabbim ol demiştir inşallah :nazar: bu güzel haberlere bizim de çok ihtiyacımız var. Ayrıca ağrılarınız hayra alamet bence :)) oldu ikinizinkide inşallh
İnşallah güzel haberler vermeyi Allah nasip eder. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Em dusuk deger 0.01( yasında daha 28 yanı:KK43:((

yaşına göre bayağı düşükmüş. fakat üzülme.bir tane yumurtan da olsa bir olsun tam olsun. benim de 0,84 36 yaşına giricem.28 olduğun için tutunma ihtimali daha yüksek. ve yumurta az olsa da kalitesi daha iyidir...

kızlar bencede inşallah tuttu gibi sizinkiler benim ilk denemem negatif hiç böyle olmamıştı çünkü hiç ağrım olmamıştı
inşallah canım, bilmiyorumki ağrılar arttıkça olumsuz adet sancısı gibi geliyo, sen jel kullanmışmıydın?

Kızlar inşallah sizinde tutmuştur.Benimde adet sansıcı gibi ara ara bel ve kasıklarım ağrıyordu.Hatta adet olucam diye ödüm patladı karamsarlığa kapıldım.Bir kaç doktora sordum korkmayın normal dediler.Hatta iyiye bile işaret diyen oldu.Yerleşiyor diye :) Jelin fazlalığıda atıyor zaten kendini benim şuan günde 1 taneye düşürdüler onda bile fazlasıyla dışarı çıkıyor.

yaşına göre bayağı düşükmüş. fakat üzülme.bir tane yumurtan da olsa bir olsun tam olsun. benim de 0,84 36 yaşına giricem.28 olduğun için tutunma ihtimali daha yüksek. ve yumurta az olsa da kalitesi daha iyidir...
Insallah öyledir canım. Merakla yarını beklıyorum iğne nasıl olcak nasıl etcez tutcakmı. Allahım hepımıze nasıp etsın ınsallahhhh

7.15 cıkmıstı cnm
Canım 7,15 çook yüksek bir değer değil. Bugün doktoruma amh yi sordum o da fsh 10 gibi değerlere yükselmedikçe bakılmasına gerek yoktur bakan doktorlar da ticari amaçlı baktırırlar çoğu zaman dedi. Yani benim fsh değerime göre rezervin iyi dedi. Senin değerin de iyi sayılır canım bence olumsuzluğa kapılma. 9-10 olsa acilen tedavi tüp bebek derlermiş ama senin değerin iyi ve tedaviye başladın zaten. Hiç merak etme çocukların parkta oynuyoken bu amh ye üzüldüğüne güleceksin. İnşallah çok uğraştırmadan gelir bebişlerimiz sağlıkla :KK46:

Ay
Canım 7,15 çook yüksek bir değer değil. Bugün doktoruma amh yi sordum o da fsh 10 gibi değerlere yükselmedikçe bakılmasına gerek yoktur bakan doktorlar da ticari amaçlı baktırırlar çoğu zaman dedi. Yani benim fsh değerime göre rezervin iyi dedi. Senin değerin de iyi sayılır canım bence olumsuzluğa kapılma. 9-10 olsa acilen tedavi tüp bebek derlermiş ama senin değerin iyi ve tedaviye başladın zaten. Hiç merak etme çocukların parkta oynuyoken bu amh ye üzüldüğüne güleceksin. İnşallah çok uğraştırmadan gelir bebişlerimiz sağlıkla :KK46:
ayy canım ya oladar guzel yazmıssınkı gözlerım doldu:( allah hepımıze nasıp etsın ınsallh ... Evet tedavıye yarın ıtıbarı ıle tam manası ıle baslıyorum. Doktorum da ole soyledı sadece hanı olsan yumurtalık 5/6 yı gecmeyebılır dedı. Cunku neyazıkkı bırde cıkolata kıstım var 4 cm:(( yok yok yanı bı bebek yok:)

Back