Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam olarak nilmiyorum canım neye göre yapılıyobilen yok mu
Aa çok sevindim 2 tane koyduklarına canım. Siz mi istemiştiniz yoksa zor bi hastamıydınız? Doktorunuz kimdi tatlım kaç tane koyulacağına doktorunz mu karar veriyor,? İnşalah tutmuştur canımm eminim bi gün olacak bebişlerimz Allahın izniyle. Şimdi okudum tüm sorularıma cevap vermişsin bjk arkadaşıma:) doktorunu merak ettim sadece tatlım. Çooook tebrik ederim aynı zamanda Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
teşekkür ederim canım ikiside tuttu şükürler olsun.İlk olarak Kahraman bey baktı.Sonra dış takip oldum.Antalyada ki memoriale gititm ordan kan değerlerimi ve yumurtaların gelişimini sürekli bilgi verdiler.Hemşirelerde o günü bana dönüş yapıp kullanacağım dozları ve ilaçları söylediler.Sağolsunlar çok ilgililerdi.İstanbula gelince Ayşe Hanım ilgilendi.Kahraman Beyle daha çok muhattap oldum telde özellikle görüştüm ama Ayşe hanım daha içten daha samimi hatta ikizlerim tuttu teşekkür ederim allah razı olsun sizlerden diye msj attım ikisinede Ayşe hanım döndü :) :)
Amiiiin çok sevindim ya darısı bize inşallah:)Darısı bizlere inşallah kuzum artık![]()
Canım heralde git gel derken 2 saati bulur. Bunun için rapor almam gerekir mi ? Nasıl bir izin almalıyım saatlik izinler için canım,?canım istanbulda mı oturuyosun, sabah erken çağırdılar beni hep, günde bir saat izinle gider muayene olur gelirsin, zaten muayene saatin sana önceden bildiriliyo
hangi kurumdasın bilmiyorum ama bizde mesela doktora gidip gelince doldurduğumuz bir kağıt var onu doktora doldurtup getiriyoruz , çalışmaya devam edebiliyosun, benim tedavilerimde hep ohss olduğum için rapor aldım , ağrıdan yürüyemiyodum herkeste aynı olmuyo tabi amh değerin kaç canımCanım heralde git gel derken 2 saati bulur. Bunun için rapor almam gerekir mi ? Nasıl bir izin almalıyım saatlik izinler için canım,?
pgt kimlere yapılıyor acaba. benim eşimde sorun sperm sayımız azdı yükseldi şimdi hareketlilik az birde çift başlı iğne başlı spermler görüldü yazmış tahlilde ilkide ondan mı tutmamıştı acaba aklım karışıyor. kızlar bilen var mı
Amh değerime hiç bakılmadı gerek görmedi heralde doktor. Pko var bende de. Fsh ım 4,4. O yüzden bakmadı heralde. Senin fsh kaç canım? Amh ne olması gerekiyor?hangi kurumdasın bilmiyorum ama bizde mesela doktora gidip gelince doldurduğumuz bir kağıt var onu doktora doldurtup getiriyoruz , çalışmaya devam edebiliyosun, benim tedavilerimde hep ohss olduğum için rapor aldım , ağrıdan yürüyemiyodum herkeste aynı olmuyo tabi amh değerin kaç canım
bana doktor , pkolularda amh 5 in üstünde olunca ohss oluyo demişti, benim 3 küsür çıktı yinede ohss oldum, fsh pek hatırlamıyom 5.5 ti sanırım, zaten tedaviye başlarken amh testi istiyolar canımAmh değerime hiç bakılmadı gerek görmedi heralde doktor. Pko var bende de. Fsh ım 4,4. O yüzden bakmadı heralde. Senin fsh kaç canım? Amh ne olması gerekiyor?
Hmm ben şimdi yaptırsam mı acaba? Kendileri yapıyorlar mı nerede yaptıraym acaba. 1-2 haftam var işe girmeye bu arada ön görüşme yapayım ve istedikleri testleri yaptıraym. Rahim filmim spermiogram ve kan tahlillerim var bir tek amh yok galiba. Off çok heycanlıyım siz de öylemiydiniz tedaviye başlamadan öncebana doktor , pkolularda amh 5 in üstünde olunca ohss oluyo demişti, benim 3 küsür çıktı yinede ohss oldum, fsh pek hatırlamıyom 5.5 ti sanırım, zaten tedaviye başlarken amh testi istiyolar canım
evet canım o heyecan hiç bitmiyo, randevu aldığında istedikleri testleri mesajla bildiriyolar, oturduğun yerde yaptırabilirsin,spermiyogram orda yapılıyo, rahim filmi son bir yıl içinde dijital olan varsa kabul oluyo , benim çok eskiydi orda oda çekilmişti, tedaviden önce 2 defa gitmiştik, ben sonuç bekliyorum ve günler hiç geçmiyoHmm ben şimdi yaptırsam mı acaba? Kendileri yapıyorlar mı nerede yaptıraym acaba. 1-2 haftam var işe girmeye bu arada ön görüşme yapayım ve istedikleri testleri yaptıraym. Rahim filmim spermiogram ve kan tahlillerim var bir tek amh yok galiba. Off çok heycanlıyım siz de öylemiydiniz tedaviye başlamadan önce![]()
pgt benim döllenmede kromozom sayısı fazla görülmüş.yani 2 çekirdek yerine 3 çekirdek görmüşler.ondan dolayı gelişimi iyi giderse yapacaklar. bir de yaş büyüklüğü 40 yaş gibi.Bir kaç defa başarısız tüp bebek tedavisi görenlere teklif ediliyor. tabi embriyo kalitesi sperm ve yumurta kalitesine de bağlı. Bizde de hiç şekli düzgün sperm yoktu. benim de zaten yumurtam az kalitesi azalmış
evet canım o heyecan hiç bitmiyo, randevu aldığında istedikleri testleri mesajla bildiriyolar, oturduğun yerde yaptırabilirsin,spermiyogram orda yapılıyo, rahim filmi son bir yıl içinde dijital olan varsa kabul oluyo , benim çok eskiydi orda oda çekilmişti, tedaviden önce 2 defa gitmiştik, ben sonuç bekliyorum ve günler hiç geçmiyo![]()
canım randevuda uygun olan bi doktora yazıyolar o muayene ediyo, gerekli bilgileri veriyo, ön görüşme olduğu için ücretsiz, artı olarak semra hanımda muayene etsin istersen ücret ödüyosun, aradığında gerekli tüm bilgileri veriyolar ,bende şimdi ön görüşme randevusu alıcam heyecanlıyım ön görüşmede neler konuşuluyor tedavi şekli falan belli oluyor mu ne yapmalıyız sizce benim ikinci deneyimim olucak bu ama ilk kez memorial ile görüşeceğim
Ayşe hanım çok pozitif, ama her doktor işin ehli kafanda soru işareti olmasınBir de kızlar öngörüşmeyi hangi doktorla yapmamı önerirsiniz??
1 hafta doldu değilmi canım çok az kalmış Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah:)evet canım o heyecan hiç bitmiyo, randevu aldığında istedikleri testleri mesajla bildiriyolar, oturduğun yerde yaptırabilirsin,spermiyogram orda yapılıyo, rahim filmi son bir yıl içinde dijital olan varsa kabul oluyo , benim çok eskiydi orda oda çekilmişti, tedaviden önce 2 defa gitmiştik, ben sonuç bekliyorum ve günler hiç geçmiyo![]()