Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bir de kızlar öngörüşmeyi hangi doktorla yapmamı önerirsiniz??

Semra hanım a randevu al,yanında zaten başka bir doktor daha veriyorlar.sonraki görüşmelerini ayşe hanımı önerebilirim. Ama ilk görüşmen de muhakkak semra hanım olsun...

canım bende memurum, rapor kullanarak ilk defa denedik bakalım, rapor almak bi dert bi de neden aldığını insanlara açıklamak ayrı dert,
Aynen bende memurum toplamda 4 gün rapor 1 gün mazeret izni kullandım. Insanlar kim bilir neler düşünüyorlar . Hayırlısı ile güzel haberler alırız da bu sıkıntılarımız biter , benim test tarihim yarın hayırlısı olur inşallah

Aynen bende memurum toplamda 4 gün rapor 1 gün mazeret izni kullandım. Insanlar kim bilir neler düşünüyorlar . Hayırlısı ile güzel haberler alırız da bu sıkıntılarımız biter , benim test tarihim yarın hayırlısı olur inşallah

dualarımız seninle inşallah güzel haberi yazarsın yarın

bizede % 30 demişlerdi.Moralini bozma düşük tutuyorlar şans yüzdesini galliba bana 2 tane transfer yaptılar yaşım 32 ilk tüp bebek denememizdi.
Moralinizi yüksek tutun 30 yaş altı tutunma ihtimali %50 den yüksek . Oxford da doktora yapan tüp bebek uzmanı tanıdığım var İNGİLTERE de 40 yaşında bile tek embriyo transferi yapıyorlarmış çift embriyo transferini hem anne hem de bebek sağlığı için riskli buluyorlar. Benim de kafamda aynı soru işaretleri vardı ta ki o doktorla konuşana kadar . Sağlıklı hamilelik sağlıklı bebekler Herşeyden önemli . Allah bebişlerimizi sağlık ile elimize almamızı nasip etsin

Kızlar yaa kafama takıldı uff 28 yaşında 2 transfer yapmazlar mı kesin? Olanlar var mı ilk tüp bebeğinde 2 transfer. Kimse doktoru ben de gitmek istiyorum. Okadar para döküyoruz %25 şans veriyorlar olmaz ki böle :KK43:(
Moralinizi yüksek tutun 30 yaş altı tutunma ihtimali %50 den yüksek . Oxford da doktora yapan tüp bebek uzmanı tanıdığım var İNGİLTERE de 40 yaşında bile tek embriyo transferi yapıyorlarmış çift embriyo transferini hem anne hem de bebek sağlığı için riskli buluyorlar. Benim de kafamda aynı soru işaretleri vardı ta ki o doktorla konuşana kadar . Sağlıklı hamilelik sağlıklı bebekler Herşeyden önemli . Allah bebişlerimizi sağlık ile elimize almamızı nasip etsin

inşallah güzel haberler alırız canım benimde pazar belli olcak,crinone jel kullanıyomusun bende çok ağrı yapıyo, sendede yaptımı
Kullanıyorum ,benim kasık ve bel ağrılarım hiç bitmedi. Transfer Günü'nden beri ağrılarım var . Bazen yumurtalıklarıma Bıçak saplanır gibi oluyor. Senin de kasık ve bel ağrıların var mı?

Kullanıyorum ,benim kasık ve bel ağrılarım hiç bitmedi. Transfer Günü'nden beri ağrılarım var . Bazen yumurtalıklarıma Bıçak saplanır gibi oluyor. Senin de kasık ve bel ağrıların var mı?
Canım haklısınn inşallah dediğin gibi şanslı kimselerden oluruz:) sizin sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum. Tavsiyeleriniz için çook tesekkürler. İlk muayneyi semra hanımdan alıcam. İnşallah bjk ve senin güzel haberlerinizi duyarız. Rabbim ol demiştir inşallah :nazar: bu güzel haberlere bizim de çok ihtiyacımız var. Ayrıca ağrılarınız hayra alamet bence :)) oldu ikinizinkide inşallh

aynen benimde öyle, bel ve kasık hatta okadar çokki gece uyanıyom, jelden mi acaba dedim

kızlar merhaba..
ağır grip halimde yatıyorum.. çok kötüyüm, ilaçta alamıyorum limonlu açık çay içiyorum bolcana.
test tarihim haftaya.. 5. gün cgh yapıldı sorun çıkmadı bakalım sonuçda umarım iyi çıkar..
yedirenk79 yedirenk79 ne durumdasın belli oldumu embriyolarının durumu..

Ensu ben seni kaçırmışim, ne sonucu bekliyorsun ?.. transfer sonucunu mu embriyo gelişimini mi?..

Canım haklısınn inşallah dediğin gibi şanslı kimselerden oluruz:) sizin sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum. Tavsiyeleriniz için çook tesekkürler. İlk muayneyi semra hanımdan alıcam. İnşallah bjk ve senin güzel haberlerinizi duyarız. Rabbim ol demiştir inşallah :nazar: bu güzel haberlere bizim de çok ihtiyacımız var. Ayrıca ağrılarınız hayra alamet bence :)) oldu ikinizinkide inşallh
saol canım inşallah hepimiz için güzel olur

bende şehir dışından gelip tedaviye başlıcam iğne sürecinde istanbulda mı olmak gerekiyor acaba banu hanımdan randevu aldık hayırlısı bakalım
Bende banu banumın hastasıyım yarın baslıyoruz iğneye. Gıttıgımde sormustum ıstanbulda olmana gerek yok dedı. Bu surecte 4/5 kere cagırırım dedı. 2 /3 gune bır falan

Back