Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

arkadaşlar ilaçları anlaşmalı eczaneden alabilirsiniz ben idilden almiştım,tedaviye pazar başladığımız için kapalıydı bir gün boyunca ilaç aradık enson floryada bi eczane getiririz dedi 450 ml gonal f 360 tl verdik, sonra anı doz ilacı idil eczanesinden 200 tl ye aldım farka bakın yani,
Idil eczanesi nerde canim?

Şimdi bşy sormak istıyorum lutfen yardım ediiinnn.. Dpktorum banu hanım. Adetımin 2. Gunu gelmemi söyledi. Şuan itibari ile adet oldum. Yarın mı gıtmem gerekır kı.? Sehırdısından geldıgım için karar veremiyorum. Nedersınızzz
bizede 2. günü burda olun dedi sen ön görüşmeye gittin mi

Şimdi yeni oldum cnm ya ondan kafam karıstı. 1 mayıstada acık mı deıl mı dıye dusunuce. Ama arjadasta dedı yarın en ıyısı erkenden aramak klınıgı
Yeni oldysan 3. Gün gönülrahatlığıyla gelebilirsin bence. Sen ara sor mutlaka 1 mayıs için ona göre hazırlığınu yapar gelirsin canım

Gercekten guvenebilirmiyiz. Benim de 5.gune giderse empriyoma pgt yapilacak. Yani tutunsa da sonra ozurlu cocuk olmasi insani uzer.. bir de bu tur kromozom bozukluklari dusuk erken dogum olu dogum gibi seylere neden olur bu da insanin yipratir
canım zaten böyle bi durumun olduğunu bilerek riske atmazlar,allah yardımcın olsun

Kızlar yaa kafama takıldı uff 28 yaşında 2 transfer yapmazlar mı kesin? Olanlar var mı ilk tüp bebeğinde 2 transfer. Kimse doktoru ben de gitmek istiyorum. Okadar para döküyoruz %25 şans veriyorlar olmaz ki böle :KK43:(

canım hastanin hemen yakınında çıkınca biraz yukarda
park
Canım ilk gittiğinde napılıyor. Kalem şeklinde iğneler verilip kendın mı yapıyorsun. Bu arada sen hamıle kaldın mı ınsallah tutmustur
evet canım muayene ve kan tahlili bakıyolar uygunsa iğnelere başlanıyo ,kendin yapıyosun iğneleri, ben sonuç bekliyom

Kızlar yaa kafama takıldı uff 28 yaşında 2 transfer yapmazlar mı kesin? Olanlar var mı ilk tüp bebeğinde 2 transfer. Kimse doktoru ben de gitmek istiyorum. Okadar para döküyoruz %25 şans veriyorlar olmaz ki böle :KK43:(
yapmazlar canım yasa gereğiymiş 35 altı tek embriyo dediler, ben 32 yim tek transfer yapıldı.

bende şehir dışından gelip tedaviye başlıcam iğne sürecinde istanbulda mı olmak gerekiyor acaba banu hanımdan randevu aldık hayırlısı bakalım
evet 2 günde bir çağırıyolar yumurta takibi ve kan bakılıyo ,hayırlısı olsun canım ne zaman başlıycaksınız

evet 2 günde bir çağırıyolar yumurta takibi ve kan bakılıyo ,hayırlısı olsun canım ne zaman başlıycaksınız
ben ilk bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum mayıs sonunda başlamak istiyoruz inşallah iki günde bir istanbula gidilmez kalmak gerek o zaman

ben ilk bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum mayıs sonunda başlamak istiyoruz inşallah iki günde bir istanbula gidilmez kalmak gerek o zaman
geçmiş olsun canım, son zamanlara doğru hergün çağırdılar, istanbulda kkaldığımız yer uzaktı ulaşım git gel çok zordu , baya bi trafikte kaldık,

Back