Canım ilk gittiğinde napılıyor. Kalem şeklinde iğneler verilip kendın mı yapıyorsun. Bu arada sen hamıle kaldın mı ınsallah tutmusturevet canım bende sehir dışından geldim 2. gün başladım pazar günüydü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilk gittiğinde napılıyor. Kalem şeklinde iğneler verilip kendın mı yapıyorsun. Bu arada sen hamıle kaldın mı ınsallah tutmusturevet canım bende sehir dışından geldim 2. gün başladım pazar günüydü
Banada denmedı hatta ilacları bız mı alıyorz eczaneden dedıgım de evet dendı 900-1500 arası dendıIlac konusunda eczanelerle pazarlik yapip alin. Kullanilacak miktari bilmeden nasil oyle rakam veriliyor.banq öyle bisey soylenmedi.
Idil eczanesi nerde canim?arkadaşlar ilaçları anlaşmalı eczaneden alabilirsiniz ben idilden almiştım,tedaviye pazar başladığımız için kapalıydı bir gün boyunca ilaç aradık enson floryada bi eczane getiririz dedi 450 ml gonal f 360 tl verdik, sonra anı doz ilacı idil eczanesinden 200 tl ye aldım farka bakın yani,
Cnm bu arada sen yaptırdın mı tüp nemorıalde. Cok merak edıyorum da nasıl olcak dıye
bizede 2. günü burda olun dedi sen ön görüşmeye gittin miŞimdi bşy sormak istıyorum lutfen yardım ediiinnn.. Dpktorum banu hanım. Adetımin 2. Gunu gelmemi söyledi. Şuan itibari ile adet oldum. Yarın mı gıtmem gerekır kı.? Sehırdısından geldıgım için karar veremiyorum. Nedersınızzz
Yeni oldysan 3. Gün gönülrahatlığıyla gelebilirsin bence. Sen ara sor mutlaka 1 mayıs için ona göre hazırlığınu yapar gelirsin canımŞimdi yeni oldum cnm ya ondan kafam karıstı. 1 mayıstada acık mı deıl mı dıye dusunuce. Ama arjadasta dedı yarın en ıyısı erkenden aramak klınıgı
canım zaten böyle bi durumun olduğunu bilerek riske atmazlar,allah yardımcın olsunGercekten guvenebilirmiyiz. Benim de 5.gune giderse empriyoma pgt yapilacak. Yani tutunsa da sonra ozurlu cocuk olmasi insani uzer.. bir de bu tur kromozom bozukluklari dusuk erken dogum olu dogum gibi seylere neden olur bu da insanin yipratir
canım hastanin hemen yakınında çıkınca biraz yukardaIdil eczanesi nerde canim?
parkcanım hastanin hemen yakınında çıkınca biraz yukarda
evet canım muayene ve kan tahlili bakıyolar uygunsa iğnelere başlanıyo ,kendin yapıyosun iğneleri, ben sonuç bekliyomCanım ilk gittiğinde napılıyor. Kalem şeklinde iğneler verilip kendın mı yapıyorsun. Bu arada sen hamıle kaldın mı ınsallah tutmustur
yapmazlar canım yasa gereğiymiş 35 altı tek embriyo dediler, ben 32 yim tek transfer yapıldı.Kızlar yaa kafama takıldı uff 28 yaşında 2 transfer yapmazlar mı kesin? Olanlar var mı ilk tüp bebeğinde 2 transfer. Kimse doktoru ben de gitmek istiyorum. Okadar para döküyoruz %25 şans veriyorlar olmaz ki böle (
İnşallah güzel hayırlı sonuclar slırsın canımBen mi ? Yaptirdim 1.yi baska yerde 2. Yi burada yaptirdim. Gercekten cok fark var. Her anlamda... şu an bir empriyomun gelisimini bekliyorum.
Evet gecen sy görüştüm testler eksık okanlar yapıldı amh degerım cok dusuk cıktı. Beklemeyeljm dedı doktorum adet olmayı beklıyordumbizede 2. günü burda olun dedi sen ön görüşmeye gittin mi
yok canım ben aç değilCa
canjm kan tahlılı için ac mı gıdılıyoo...
yok canım aç değilyok canım ben aç değil
bende şehir dışından gelip tedaviye başlıcam iğne sürecinde istanbulda mı olmak gerekiyor acaba banu hanımdan randevu aldık hayırlısı bakalımevet canım bende sehir dışından geldim 2. gün başladım pazar günüydü
evet 2 günde bir çağırıyolar yumurta takibi ve kan bakılıyo ,hayırlısı olsun canım ne zaman başlıycaksınızbende şehir dışından gelip tedaviye başlıcam iğne sürecinde istanbulda mı olmak gerekiyor acaba banu hanımdan randevu aldık hayırlısı bakalım
ben ilk bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum mayıs sonunda başlamak istiyoruz inşallah iki günde bir istanbula gidilmez kalmak gerek o zamanevet 2 günde bir çağırıyolar yumurta takibi ve kan bakılıyo ,hayırlısı olsun canım ne zaman başlıycaksınız
geçmiş olsun canım, son zamanlara doğru hergün çağırdılar, istanbulda kkaldığımız yer uzaktı ulaşım git gel çok zordu , baya bi trafikte kaldık,ben ilk bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum mayıs sonunda başlamak istiyoruz inşallah iki günde bir istanbula gidilmez kalmak gerek o zaman