• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

7 yumurta toplandi olgun mus ve hepsi dollenmis , inşallah hayırlısı her süreci yorucu benim bir önceki tedavımde 13 yumurtam vardı 6 si 5.gun blastokist oldu ve sadecd bir transferde tutunma oldu ama bebeği kaybettim.Cok korkuyorum çok bu süreç çok yorucu kalp krizi geçiricem kafa dağıtmaya çalışıyorum aklıma geldiginde bir sürü senaryo yazıyorum, Allahım hepimize sabır versin
Inşallah bu sefer her şey yolunda gidicek canım için rahat olsun bence rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah

Allah razı olsun kaç gündür yazıyorum burda iki üç kisi cevap verdi bana geçen tedavimde agustos eylül grubunda idim hala bana teselli veriyorlar telefonda bile ama bu topikte çok yalnız kaldım ve enerji bulamadım yada çok hassas oldum ben burdaki arkadaslara bile trip atıyorum herkes kendi derdinde napsinlar oysa :)

Transfer gunu soracağım atlanmasin diye en azından ek ilaç kullanirim, bebislerimde yarın bana güzel haber verirler inşallah 3,gün olucak ve ben yarına kadar nefes almaya çalışacağım , sana da ilgin için çok tsk
Inşallah he
tedavin hayırlı olsun cnm..
Ben sadece kahraman bey ile görüştüm Banu hn hakkında bir bilgim yok canım tedavin hayırlı olsun

cogu merkez yapiyoruz diye reklam yapiyo uygulamaya gelince ortada bisey yok.. era testi transferden bir ay once amerikaya gonderiliyor oradan haber bekleniyo cnm uygun transfer gunu icin.. en dogrusunu yapan yerler boyle yapiyormus.. memorialda yok sanirim.
Era testi nedir arkadaşlar ne için gerekiyo anlayamadım konuyu kaçırdım sanırım :(

Era testi nedir arkadaşlar ne için gerekiyo anlayamadım konuyu kaçırdım sanırım :KK43:

Rahimde tutunmama sebebi sanırım bende rahim inceliği vardı onun üzerine arkadaş era testini önerdi başarısız tüp bebeklerde eğer iyi kaliteli embriyo varsa ve bi çok kez Rahime tutunamiyor sa test ediliyor ama sonuc en az 1 ay sonra çıkıyor aslında donmus tedavilerde yaptırılabilir ama fiyati pahalıdır sanırım ben bi sorucam bakalım ne diyecek dr paylaşırım sonrada

Era testi nedir arkadaşlar ne için gerekiyo anlayamadım konuyu kaçırdım sanırım :KK43:

canım bazı merkezlerin uyguladığını belirttiği bir test.. vücuda en uygun kaçıncı günde transfer yapılırsa embriyonun tutunacağına dair bir test.. yani test sonucunda embriyo 4. gün transfer edilmeli denilirse ozaman transfer ediliyor.. yada 6. gün bile varmış.. çok araştırdım bunu Türkiyede tam olarak doğru uygulayan bi merkez yok.. reklam amaçlı adını kullananlar var.. bahçecide doktoruma bu konuyu sormuştum yapılmasını istemiştim, doktorum burada düzgün uygulayan hiçkimse yok demişti, zaten kesinliği kanıtlanmamış, en doğru uygulama şekli Amerikada bazı merkezlerde yapılanlar demişti..

Kızlar Banu hoca nasıl biri ,bana ayşe hoca yerine banu hocaya randevu vermişlerdi ama biraz soğuk geldi muayeneye gittiğimizde. . . Hatta sonraki muayene için de yine Banu hocaya vermişlerdi değiştirtdim, gerçi Banu hocada doçent mis ,o da iyi bir doktordur mutlaka :110:

Bugün bizde ön görüşmeye gidicez inşallah çok heyecanlıyım :KK49: Semra hnm ile Görüşmek istedim ama Mart'taki tüm programları doluymuş, Banu Hanım'a randevu verdiler. Ilk gözlemlerimi paylaşırım inşallah ii bi doktordur.

Bugün bizde ön görüşmeye gidicez inşallah çok heyecanlıyım :KK49: Semra hnm ile Görüşmek istedim ama Mart'taki tüm programları doluymuş, Banu Hanım'a randevu verdiler. Ilk gözlemlerimi paylaşırım inşallah ii bi doktordur.

Arkadasim hiç endişelenme hepsi dr ların çok iyi en güzel tarafı ise labaratuvar ben de önce tedirgin oldum semra hoca ile ilk görüşme oldu sonra Kongresi varmış başka bir Dr lara yonlendirdiler ve su anda hande hn ile devam ediyorum ve transfer işlemini bile kısmet olursa onun yapmasını istiyorum.zaen sürekli toplantı halindeler Bu çok güzel ben diğer tedavilerimde hep tek dr ile görüştüm ve tek embrilog vardı burası çok farklı benim içim çok rahat o konuda rabbım izin verirse inşallah güzel olucak,senin içinde hayırlısı olsun,rahat ol,

Yeni doktor sanırım ben hiç duymadım yada ben duymadım bilemicem :)

Arkadasim hiç endişelenme hepsi dr ların çok iyi en güzel tarafı ise labaratuvar ben de önce tedirgin oldum semra hoca ile ilk görüşme oldu sonra Kongresi varmış başka bir Dr lara yonlendirdiler ve su anda hande hn ile devam ediyorum ve transfer işlemini bile kısmet olursa onun yapmasını istiyorum.zaen sürekli toplantı halindeler Bu çok güzel ben diğer tedavilerimde hep tek dr ile görüştüm ve tek embrilog vardı burası çok farklı benim içim çok rahat o konuda rabbım izin verirse inşallah güzel olucak,senin içinde hayırlısı olsun,rahat ol,

Canımmm çok teşekkür ederim moral verdin bana. Heyecanlı ve gerginim, biraz korkuyorum da açıkçası ama Rabbimin dilediği, alnıma yazdığı olucak illaki. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Bizi haberdar et olur mu? inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna :KK68:

Canımmm çok teşekkür ederim moral verdin bana. Heyecanlı ve gerginim, biraz korkuyorum da açıkçası ama Rabbimin dilediği, alnıma yazdığı olucak illaki. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Bizi haberdar et olur mu? inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna :KK68:

Canım çok sagol süreç çok stresli birde önceden kayıpları olan benim gibi arkadaşlar için çok daha önemli Sanırım, bende çok araştırdım ve burası kısmet oldu şükür ki şu ana kadar bi aksilik yaşamadım, ben transfer gunu için stresliyim, şu an embriyo takibi ve sonrası transfri olucak hepimizin hakkına hayırlısı rabbım tez zamanda herkesi sevindirsin zorlukları astirsin işlerimizi kolaylastirsin.

Canım çok sagol süreç çok stresli birde önceden kayıpları olan benim gibi arkadaşlar için çok daha önemli Sanırım, bende çok araştırdım ve burası kısmet oldu şükür ki şu ana kadar bi aksilik yaşamadım, ben transfer gunu için stresliyim, şu an embriyo takibi ve sonrası transfri olucak hepimizin hakkına hayırlısı rabbım tez zamanda herkesi sevindirsin zorlukları astirsin işlerimizi kolaylastirsin.

Canım bebişlerinden bugün ne haber aldın bakalım¿

Back