• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım bende ilk randevumu kahraman bey ile görüştüm gerçekten çok pozitif ve güven veren bir doktor hayırlı olur inşallah canım bende tedaviye yeni baslıcam rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :)
ayy çok sevindim doktor hakkında olumlu şeyler duymak güzel sen hangi ayda tedaviye başlıyacaksın belki aynı zamanlarda ikimizinkide bakarsın aynı zamanda bebişlerle ilgili topiklerde yazışırız hayali bile güzel
Evet inşallah Allah dualarımız kabul eder hayırlısı

ayy çok sevindim doktor hakkında olumlu şeyler duymak güzel sen hangi ayda tedaviye başlıyacaksın belki aynı zamanlarda ikimizinkide bakarsın aynı zamanda bebişlerle ilgili topiklerde yazışırız hayali bile güzel
Evet inşallah Allah dualarımız kabul eder hayırlısı
Inşallah canım inşallah burda bebişlerimiz icin yazışırız Allah nasip ederse nisan ayında baslıcam tedaviye canım sen ne zaman basliyosun umarım denk geliriz :)

Arkadaslar donmus tedavisi ne kadar suruyo bilginiz varmi

Adetin ikinci günü gidiyorsun ilaçların veriliyor bir sonra ki randevun belirleniyor benim ademin 13.gününe denk geldi ultrason muayenesi ile rahin kalınlığına bakılıyor ve transfer günü kararlaştırılıyor adetin 17-18 günü gibi oluyor genelde... Sonrasında tedavinin en zor kısmı olan test günü bekleme başlıyor...

Kızlar Merhaba bugün transfer sonrası 8. Gün ben dayanamayıp test yaptırdım sonuç 112.7 pozitif çıktı

Tatatataaa olmuşsun tam şimdi :)))) Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin...

Kızlar Merhaba bugün transfer sonrası 8. Gün ben dayanamayıp test yaptırdım sonuç 112.7 pozitif çıktı

maşallahh canımm çok güzel bi değerr ve ikizz olma ihtimali çok yüksekk..
sekizinci günde zaten değer yükselmeye başlıyor, seninkisi harikaa
kat kat artmasını dilerim..

cevapın için çok teşekkür ederim az önce tlf arayıp randevu istedim semra hanımdan ancak 3 nisan boşmuş 2 doktor oluyormuş ayşe hanımı istedim ama malsef onun 3 nisanda randevuları doluymuş bende senin dediğin gibi yaptım doktora takılmadım kahraman beyden randevu verdiler memorail ilk gidişim ama bahçecide 6 tüp denemem var hemde çok kötü tecrubelerim var inşallah memorial le kötü tecrubelerim son bulur

Şans olmuş aslında Kahraman bey içinde çok olumlu yorumlar okudum ben, hayırlı olsun canım iyi yapmışsın tedavine başlarsan da takılma hiçbir şeye dediğim gibi işini yapan insanlar var etrafında diye düşün, Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin

İnşallah canım olumlu olur. Sperm çıkmazsa diye korkuyorum

Bizde korkmuştuk ondan tese yaparız merak etmeyin dediler çokta rahat dediler :) ama gerek almadı çok şükür.

Bizim ilk spermiyogram testimiz çok kötü değildi, sonra memorial orda bi test daha istedi eşimin şansına örnek verme odası doluymuş depoya yönlendirmişler çok kötü kokan bi yermiş falan biraz kötü geçmiş örnek verme olayı o testimiz felaket ötesi felaket çıktı öyle olunca bizi ürolog a yönlendirdiler gerçi eşimde tek taraflı varikosel çıktı ama yumurta toplamadan sonra verdiği örnek yine güzeldi hatta beklenmeyecek kadar iyi çıktı Allahın işi demek. Acaba senin eşinde bi olumsuzluk mu yaşamış örnek verirken çünkü o kadar fark olmamalı 2 test arasında

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah canım 8. gün için sonucun çok güzel benim 8. gün 21 çıkmıştı :) Allah tamamına erdirsin katlanarak gitsin inşallah ay çok sevindim bir mezun daha verdik darısı diğer arkadaşlarımızın başına :KK49::KK49::KK49:

Bu da ikizci başı :P Tatlım Allah sana versin o ikizi inşallah tepip tepip dursunlar göbüşünü :)

:)) mlk10 da tuttu cnm.. ikizmii ayy ben bu yaştan sonraa istemem cnm yaa.. sağlıklı olsun bi tane olsun yeter bana..
ablamın premature ikizleri var ne çektik..

Diye diye ikiz ettin kızı :D Zaten artık ikiz isteyenleri sana havale edeceğiz :D Gönlünde ne varsa allah onu versin canım

Sahi nerelerde bizim ikiz annemiz, özlemde yok meydanda :)

Merhabalar bu ay planlanan tedavim bir süreliğine ertelendi hayırlısı buymuş deyip bunuda sineye çekmekten başka çare yok

Maasallah cnm allah devamini getirsin darisi basimiza insallah

Tatatataaa olmuşsun tam şimdi :)))) Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin...

Amin canım çok çok teşekkür ederim

Evet aslında değere ben de şaşırdım masaallah subanallah çok şükür rabbime ama ikiz umut etmiyorum çünkü tek embriyo transfer edildi düşük bir ihtimal tabiki hayırlısı çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah canım 8. gün için sonucun çok güzel benim 8. gün 21 çıkmıştı :) Allah tamamına erdirsin katlanarak gitsin inşallah ay çok sevindim bir mezun daha verdik darısı diğer arkadaşlarımızın başına :KK49::KK49::KK49:

Allah razı olsun amin insaAllah Rabbim herkeze nasip etsin inşallah

Diye diye ikiz ettin kızı :KK70: Zaten artık ikiz isteyenleri sana havale edeceğiz :KK70: Gönlünde ne varsa allah onu versin canım

Sahi nerelerde bizim ikiz annemiz, özlemde yok meydanda :)

gebeliğin ilk üç ayı bazılarımızda zor geçebiliyor mlk10 mlk10 dada belki zor geçiyor olabilir o yüzden olabilir..
ikiz kızlarım olsun isterdim:)) kız hastalığı var bende..

Merhabalar bu ay planlanan tedavim bir süreliğine ertelendi hayırlısı buymuş deyip bunuda sineye çekmekten başka çare yok

Üzme kendini canım herşey de mutlaka bir hayır vardır. Tüp bebekle alakası yok ama benim tedaviye başlayacağım ay (eylül) dişim kırıldı :D gittik doktora kanal tedavisi diyor eyvah eyvah üstüne 4 dolgu birde diş çekimi çıktı mı hadi yaptıralım dedik ki ben inanılmaz korkarım dişçiden Allah güç verdi demek hepsini yatırdım meğer hamile kalacakmışım yani Alah büyüktür canım herşeyde bir hayır vardır

cnm senden kaynaklımı ertelendi, hastanemi erteledi..
inş en kısa sürede başlarsın tedavine..

Back