- 8 Mart 2011
- 960
- 616
- 158
Evet 1inci hanım size tek tek cevap vereyim.
Öncelikle göz doktoruna ihtiyacım yok. Nazik teklifiniz için teşekkür ederim. Herhalde siz gözlük kullanıyorsunuz ki göz doktoru tavsiye ediyorsunuz..
Yalan söylemek...!!! Ne konuda yalan söylüyorum ? 2006 yılından beri hastaneyi ve işleyişini biliyorum. 2007 yılında kız çocuk sahibi oldum. O dönemlere göre şu anki durum bana göre çok çok daha iyi. Yoğunluğun olduğu her yerde bazı aksaklıklar mutlaka olur. Siz bana söyleyin hastanede sizin tedavinizi eksik yapan bir doktor oldu mu ? Yaşadığınız bir aksaklık oldu da halka ilişkilerdeki Zehra hanıma ilettiniz de sorununuz çözülmedi mi?
Siz mutluluk yaşamanız gereken bir durumda halen mutsuzluğunuzu devamlı buradaki arkadaşlara yayıyorsunuz.
Zannedersem siz bulunduğunuz mekanlarda kendinizi ÖZEL hissetme gayreti içindesiniz. Hastane yönetiminin sizi aramasını her ne kadar sağlıklı bulmasam da en nihayetinde orası güvenin da tam olması gereken bir ticari işletme hükmünde. Siz sorunlarınızı hastane içinde çözemeyip burada yeni başlayan arkadaşların da kafasını karıştırıyorsunuz. Sizinle aynı dönemde hamile kalmamıza rağmen benimki 5. haftada düştü. Ben olumsuz olmam gerekirken olumsuz konuşmuyorken sizin bu şekilde bir tavır takınmanız sizin kişiliğinizle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Aslında sizin için sizi Özel hissettirecek bir hastane olmalıydı.Siz özel olduktan sonra negatif sonucun da herhalde bir önemi kalmazdı.
Ha bu arada şunu da belirteyim benim geçmişten bugüne bu başlıkta ' bu hastaneyi tavsiye etmiyorum, çok kötü bir hastane sakın gitmeyin tarzında tek bir mesajım var mı? Siz hangi hakla ben hastaneyi kötülüyormuşum gibi bir tavırla konuşabiliyor beni ve yaşadıklarımı yargılaya biliyorsunuz? Yaptığım hata sizin gibi insanlara yalan yanlış bilgi vermemek körü körüne bir hastaneyi savunmamak mı? Benim vicdanım var Seli hanım, ben çıkıpta pozitif sonuç aldım iye insanlara yalan söyleyemem, her mesajımda ' sisteminde aksaklıklar var ama mutlaka bir kere denenmesi gereken bir hastane'' yazıyorum evet benim kişiliğim bu çok şükür ki!
Ben bana yapılan şeyden sonra bile aldığım pozitif haberin hatırına eşimle birlikte çiçek yaptırıp götürdüm bu hastaneye ve ertesi gün 'bilmiyorum ki ' nicli arkadaşımızın olayını öğrendim, siz gözlerinizi yuma bilirsiniz ama ben yummam, bu olaylar gözünüzün önünde yaşanmışken hala memnun kalmayan kimseyi görmedim yazabiliyorsunuz, kendi adınıza konuşunuz kafi.
Burada kimse hastaneyi kötülemiyor, ben pozitif haber alıp hala bu topikte dolanan bir hastayım al sana reklam ! hala hastanede 3 tane embriyom var ve ben tedavimin başarısını defalarca anlatmış bir hastayım hem bu topikte hem de yazdığım diğer topiklerde. Sizde kendi adınıza yorum yapın kimse rahatsız olmasın, fayda sağlamaya yaranmaya çalışırken daha da zarar vermeyin hastanenize.