• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet 1inci hanım size tek tek cevap vereyim.

Öncelikle göz doktoruna ihtiyacım yok. Nazik teklifiniz için teşekkür ederim. Herhalde siz gözlük kullanıyorsunuz ki göz doktoru tavsiye ediyorsunuz..

Yalan söylemek...!!! Ne konuda yalan söylüyorum ? 2006 yılından beri hastaneyi ve işleyişini biliyorum. 2007 yılında kız çocuk sahibi oldum. O dönemlere göre şu anki durum bana göre çok çok daha iyi. Yoğunluğun olduğu her yerde bazı aksaklıklar mutlaka olur. Siz bana söyleyin hastanede sizin tedavinizi eksik yapan bir doktor oldu mu ? Yaşadığınız bir aksaklık oldu da halka ilişkilerdeki Zehra hanıma ilettiniz de sorununuz çözülmedi mi?

Siz mutluluk yaşamanız gereken bir durumda halen mutsuzluğunuzu devamlı buradaki arkadaşlara yayıyorsunuz.
Zannedersem siz bulunduğunuz mekanlarda kendinizi ÖZEL hissetme gayreti içindesiniz. Hastane yönetiminin sizi aramasını her ne kadar sağlıklı bulmasam da en nihayetinde orası güvenin da tam olması gereken bir ticari işletme hükmünde. Siz sorunlarınızı hastane içinde çözemeyip burada yeni başlayan arkadaşların da kafasını karıştırıyorsunuz. Sizinle aynı dönemde hamile kalmamıza rağmen benimki 5. haftada düştü. Ben olumsuz olmam gerekirken olumsuz konuşmuyorken sizin bu şekilde bir tavır takınmanız sizin kişiliğinizle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Aslında sizin için sizi Özel hissettirecek bir hastane olmalıydı.Siz özel olduktan sonra negatif sonucun da herhalde bir önemi kalmazdı.

Ha bu arada şunu da belirteyim benim geçmişten bugüne bu başlıkta ' bu hastaneyi tavsiye etmiyorum, çok kötü bir hastane sakın gitmeyin tarzında tek bir mesajım var mı? Siz hangi hakla ben hastaneyi kötülüyormuşum gibi bir tavırla konuşabiliyor beni ve yaşadıklarımı yargılaya biliyorsunuz? Yaptığım hata sizin gibi insanlara yalan yanlış bilgi vermemek körü körüne bir hastaneyi savunmamak mı? Benim vicdanım var Seli hanım, ben çıkıpta pozitif sonuç aldım iye insanlara yalan söyleyemem, her mesajımda ' sisteminde aksaklıklar var ama mutlaka bir kere denenmesi gereken bir hastane'' yazıyorum evet benim kişiliğim bu çok şükür ki!

Ben bana yapılan şeyden sonra bile aldığım pozitif haberin hatırına eşimle birlikte çiçek yaptırıp götürdüm bu hastaneye ve ertesi gün 'bilmiyorum ki ' nicli arkadaşımızın olayını öğrendim, siz gözlerinizi yuma bilirsiniz ama ben yummam, bu olaylar gözünüzün önünde yaşanmışken hala memnun kalmayan kimseyi görmedim yazabiliyorsunuz, kendi adınıza konuşunuz kafi.

Burada kimse hastaneyi kötülemiyor, ben pozitif haber alıp hala bu topikte dolanan bir hastayım al sana reklam ! hala hastanede 3 tane embriyom var ve ben tedavimin başarısını defalarca anlatmış bir hastayım hem bu topikte hem de yazdığım diğer topiklerde. Sizde kendi adınıza yorum yapın kimse rahatsız olmasın, fayda sağlamaya yaranmaya çalışırken daha da zarar vermeyin hastanenize.

Rica ederim canım mümkün olduğu kadar sağlıklı bilgi vermek bizi görevimiz, keşke bana da bu bilgiler verilseydi vaktiyle ben çok sıkıntılar yaşadım kendi içimde tedavi boyunca yanlış hastane seçtim diye pişman oldum hatta yeni hastane araştırmaya bile başladım :) ama bak pozitif sonuç aldım yani gerçekten kötü bir hastane değil işini biliyor herkes tek sorun sistemleri sıkıntılı çok yoğunlar hastaya değil de sonuca odaklılar o nedenle olumlu olumsuz bütün yanları bilerek gitmek ve güvenmek lazım :) Allah sana da hayırlı haberler almayı nasip etsin canım tez zamanda
Amin çok teşekkür ediyorum :)

Evet 1inci hanım size tek tek cevap vereyim.

Öncelikle göz doktoruna ihtiyacım yok. Nazik teklifiniz için teşekkür ederim. Herhalde siz gözlük kullanıyorsunuz ki göz doktoru tavsiye ediyorsunuz..

Yalan söylemek...!!! Ne konuda yalan söylüyorum ? 2006 yılından beri hastaneyi ve işleyişini biliyorum. 2007 yılında kız çocuk sahibi oldum. O dönemlere göre şu anki durum bana göre çok çok daha iyi. Yoğunluğun olduğu her yerde bazı aksaklıklar mutlaka olur. Siz bana söyleyin hastanede sizin tedavinizi eksik yapan bir doktor oldu mu ? Yaşadığınız bir aksaklık oldu da halka ilişkilerdeki Zehra hanıma ilettiniz de sorununuz çözülmedi mi?

Siz mutluluk yaşamanız gereken bir durumda halen mutsuzluğunuzu devamlı buradaki arkadaşlara yayıyorsunuz.
Zannedersem siz bulunduğunuz mekanlarda kendinizi ÖZEL hissetme gayreti içindesiniz. Hastane yönetiminin sizi aramasını her ne kadar sağlıklı bulmasam da en nihayetinde orası güvenin da tam olması gereken bir ticari işletme hükmünde. Siz sorunlarınızı hastane içinde çözemeyip burada yeni başlayan arkadaşların da kafasını karıştırıyorsunuz. Sizinle aynı dönemde hamile kalmamıza rağmen benimki 5. haftada düştü. Ben olumsuz olmam gerekirken olumsuz konuşmuyorken sizin bu şekilde bir tavır takınmanız sizin kişiliğinizle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Aslında sizin için sizi Özel hissettirecek bir hastane olmalıydı.Siz özel olduktan sonra negatif sonucun da herhalde bir önemi kalmazdı.

Ha bu arada şunu da belirteyim benim geçmişten bugüne bu başlıkta ' bu hastaneyi tavsiye etmiyorum, çok kötü bir hastane sakın gitmeyin tarzında tek bir mesajım var mı? Siz hangi hakla ben hastaneyi kötülüyormuşum gibi bir tavırla konuşabiliyor beni ve yaşadıklarımı yargılaya biliyorsunuz? Yaptığım hata sizin gibi insanlara yalan yanlış bilgi vermemek körü körüne bir hastaneyi savunmamak mı? Benim vicdanım var Seli hanım, ben çıkıpta pozitif sonuç aldım iye insanlara yalan söyleyemem, her mesajımda ' sisteminde aksaklıklar var ama mutlaka bir kere denenmesi gereken bir hastane'' yazıyorum evet benim kişiliğim bu çok şükür ki!

Ben bana yapılan şeyden sonra bile aldığım pozitif haberin hatırına eşimle birlikte çiçek yaptırıp götürdüm bu hastaneye ve ertesi gün 'bilmiyorum ki ' nicli arkadaşımızın olayını öğrendim, siz gözlerinizi yuma bilirsiniz ama ben yummam, bu olaylar gözünüzün önünde yaşanmışken hala memnun kalmayan kimseyi görmedim yazabiliyorsunuz, kendi adınıza konuşunuz kafi.

Burada kimse hastaneyi kötülemiyor, ben pozitif haber alıp hala bu topikte dolanan bir hastayım al sana reklam ! hala hastanede 3 tane embriyom var ve ben tedavimin başarısını defalarca anlatmış bir hastayım hem bu topikte hem de yazdığım diğer topiklerde. Sizde kendi adınıza yorum yapın kimse rahatsız olmasın, fayda sağlamaya yaranmaya çalışırken daha da zarar vermeyin hastanenize.
Neden neyin tartışması yapılıyor arkadaşlar lütfennnnn HEPİMİZ bir yola çıktık hepimizin istek ve beklentisi aynı hastanenin iyi bir hastane ve işini iyi yapan bir yer olduğunu herkes söylüyor zaten fakat bazı gerçekler varsa daha önceden tecrübe etmiş arkadaşlarımız da iyisini de kotusunu de bizimle en başta Vicdanen paylasmalilar ben burda 1.hanıma katılıyorum. .burda hastaneyi kotuleyen yok şu hayatta mükemmel hiç bir şey yok herseyde birazda olsa kusur olur zaten bu kadar kalabalık hasta sayısı olan yerde aksaklıklar yaşanabilir iyi olan mükemmel olan şeyler nasıl yazılabiliyorsa hastaların başından geçen olumsuz olaylarda yazılmalı zaten burda olmamızın burda hiç birbirimizi tanımadan yazışmamızın amacı da bu değil mi iyi yada kötü neler yaşadık bunları paylaşmak için burdayiz en azından ben onun için burdayım ve tedavimi başladıktan sonra gerek hastane gerek doktorlar gerekse kendimle yada eşimle ilgili gelişen olayları burda sizlerle paylaşıp sizlerden fikirler oneriler alacağım hastanenin ne kadar mükemmel olduğunu yada eşimle benim tedavimizin ne kadar mükemmel gittiğini sürekli bunları yazmak isterim buraya inşallah da hepimiz için bu böyle olur inşallah bizde sizler gibi bebeklerimizi önce içimizde sonrada kucagımızda taşırız

arkadaşlar konuyu uzatmasanız daha iyi olur.. yeni arkadaşlarında kafası karışır.. bukadar uzun yorumlarla belki orada tedavi olup bebeğine kavuşacak bi arkadaşın bile kafası karıştırılarak engel olmuş olunur..
herkez kısmetini yaşar, bebeklerimizi kucağımıza almaya bakalım.. gerisi gereksiz teferruat.. tek bi amacımız var bebek sahibi olmak..

Neden neyin tartışması yapılıyor arkadaşlar lütfennnnn HEPİMİZ bir yola çıktık hepimizin istek ve beklentisi aynı hastanenin iyi bir hastane ve işini iyi yapan bir yer olduğunu herkes söylüyor zaten fakat bazı gerçekler varsa daha önceden tecrübe etmiş arkadaşlarımız da iyisini de kotusunu de bizimle en başta Vicdanen paylasmalilar ben burda 1.hanıma katılıyorum. .burda hastaneyi kotuleyen yok şu hayatta mükemmel hiç bir şey yok herseyde birazda olsa kusur olur zaten bu kadar kalabalık hasta sayısı olan yerde aksaklıklar yaşanabilir iyi olan mükemmel olan şeyler nasıl yazılabiliyorsa hastaların başından geçen olumsuz olaylarda yazılmalı zaten burda olmamızın burda hiç birbirimizi tanımadan yazışmamızın amacı da bu değil mi iyi yada kötü neler yaşadık bunları paylaşmak için burdayiz en azından ben onun için burdayım ve tedavimi başladıktan sonra gerek hastane gerek doktorlar gerekse kendimle yada eşimle ilgili gelişen olayları burda sizlerle paylaşıp sizlerden fikirler oneriler alacağım hastanenin ne kadar mükemmel olduğunu yada eşimle benim tedavimizin ne kadar mükemmel gittiğini sürekli bunları yazmak isterim buraya inşallah da hepimiz için bu böyle olur inşallah bizde sizler gibi bebeklerimizi önce içimizde sonrada kucagımızda taşırız

Zeynep hanım ne hastane ile ne doktorlarla ne de işleyişle ilgili problem yok. Ufak tefek aksaklıklarda hastane içinde rahatlıkla çözülebilecek boyutta. Tek sorun 1.inci hanımın egosunu tatmin etmek için kendisini birinci pozisyonda görmeyi arzulaması. Bugünlerde de hamile olduğu için hamilelik sıkıntılarını dışa vuruyor. ben de doğal karşılıyorum

Teşekkür ederim canım benimde anlatmak istediğim bu zaten, bende bu hastanede tedaviye başlamadan önce birileri bana bu aksaklıklardan söz etseydi bilinçli ve hazırlıklı giderdim sonuçta bunları bile bile gitmek yine benim tercihim ki kimsenin de 'aaaa 1,5 saat bekleniyor mu? ozaman ben başka hastanede tedavi göreyim'' diyeceğini sanmıyorum neticede önemli olan ekip bekleme süresi değil ama bunu bilerek gitmek tedavi sırasında yaşanacak güvensizliğin stresin önüne geçecektir. Sen tarafsız anlatırsın kararı tedavi olacak insana bırakırsın ama insanların gözünün içine baka baka olumsuzlukların üzerini örtüp 'ay çok süper hastane' 'ay mutlaka gidin ' demek bana vicdanen doğru gelmiyor

Tedavin hayırlı olsun canım

Zeynep hanım ne hastane ile ne doktorlarla ne de işleyişle ilgili problem yok. Ufak tefek aksaklıklarda hastane içinde rahatlıkla çözülebilecek boyutta. Tek sorun 1.inci hanımın egosunu tatmin etmek için kendisini birinci pozisyonda görmeyi arzulaması. Bugünlerde de hamile olduğu için hamilelik sıkıntılarını dışa vuruyor. ben de doğal karşılıyorum

Selin hanım sizden son kez rica ediyorum zorla hastaneye dava açtıracaksınız bana. Her hastanede olacağı gibi sistemde işleyiş sıkıntıları var. Bakınız daha geçenlerde bir arkadaşımız kanamam var doktora ulaşamıyorum dediğinde hemen atlayıp XX hanımın çocuğu hasta YYY hanımın kaynının eltisini oğlunun sünneti vardı ondan açamıyorlardır diyorsunuz. Bir hastanın kanaması olduğunda doktora ulaşamıyor olması sizce bir aksaklık değil mi? Ki bu hasta hamileymiş birde.

Nasıl insansınız siz ya hayret ediyorum, hala kişisel saldırı ve suçlamaya devam ediyorsunuz, memorial ile ilgili olumsuz çıt çıksa maaşlı avukatları gibi atlıyorsunuz anında en başından beri, bana hastane tarafından gelen çirkin telefonun bile mimarı sizsiniz sizinle yaptığım tartışma yüzünden aldım ben o telefonu bunun bile zerre vicdani yükünü hissetmiyor hala konuşuyorsunuz ya pes

Sizin gibi dostu olacağını bin tane düşmanı olsun bu hastanenin bence, şimdi tedavi aşamasında ki çaresiz insanların konuşamamasını arkanıza almış olabilirsiniz, bu olaylar yaşanırken yorum yapanlar şimdi tedavi sürecinde olduğundan yorum yapamıyor olabilirler, onlar söyleyecek hiçbir şeyim yok elbette yerden göğe kadar haklılar, onları bu duruma sokan sizler utanın onlar adına.

Ve tekrar ediyorum insanlara vereceğiniz YALAN; YANLIŞ; MAKSATLI bilgilerden sonra düzeltmek için daima burada olacağım.

arkadaşlar konuyu uzatmasanız daha iyi olur.. yeni arkadaşlarında kafası karışır.. bukadar uzun yorumlarla belki orada tedavi olup bebeğine kavuşacak bi arkadaşın bile kafası karıştırılarak engel olmuş olunur..
herkez kısmetini yaşar, bebeklerimizi kucağımıza almaya bakalım.. gerisi gereksiz teferruat.. tek bi amacımız var bebek sahibi olmak..

Kusura bakma ensucum, tutuyorum sürekli kendimi, geçen bi arkadaşımızın kanaması olduğunda ve doktoruna ulaşamadığında, ardından düşük değerleri yükselip hamile olduğunda ve yine doktoruna ulaşamadığında bu hanımın hastane avukatı hallerine yine çıldırdım da ya sabır çektim sustum, ama bu son olay beni de patlattı yoksa bişey yazmıyorum biliyorsun, bende sizi yada yeni başlayan arkadaşları huzursuz etmek istemiyorum ama insanların kandırılmasına göz yumarsam aynaya bakacak yüzüm kalmaz. Kimsenin hastaneyi kötülediği falan yok ama aksaklıklardan da söz etmek bizim görevimiz. sende olumlu bir yazı yazmışsın yaşamışsın beğenmişsin yazmışsın en doğal hakkın birinin bişey söylemeye hakkı var mı? yok ama bu hanım maksatlı yazıyor senin gibi değil.

Merhaba,
Eski dosyaları ısıtıp ısıtıp açmayı doğru bulmuyorum ama aynı zamanda herkes çok memnun açıklamasını da doğru bulmuyorum. Hastane yönetimi adam tutup aksaklıkların raporunu istese sanırım bu kadar geri dönüş alamaz. Bu konuda kendileri de gerekli düzenlemeleri umuyorum yapıyordur. Fakat sizlerden ricam kimsenin günahına girip "herkes mutlu" veya "çok başarısız" gibi açıklamalardan kaçınmanız. Paylaşmanız gereken yaşadığınız süreç.

Benim sol tüpüm kapalı eşinde ise Sperm hareket yavaş başka bir problem yok hamd olsun bu bahsettiğin şeyler için doktorlar beni yonlendircek dimi çünkü bu bahsettiklerini inan ilk defa şuan duyuyorum hatta tüp bebek denemis biri olarak diğer merkez bana bunlardan hiç bahsetmedi bile :KK43:
bahsetmek zorunda değiller aslında iyi bir merkezdeysen işi onlara bırak gerekeni yapıyorlar üstelik erkekkısırlığında çok iyiler bi şekilde varsa sağlıklı sperme ulaşıyorlar

:KK70::p
Bu arada gebe kalmana inan çok sevindim şuan ne durumdasin ne kadar kaç haftalık bebişin :) Allahım sağlıklı bir şekilde evladını büyütmeyi nasip etsin
teşekkür ederim kalp atışlarını da 2 gün önce duydum şukurler olsun allahım olmayanlarada hayırlısını nasip etsin:KK70:

Amannn cinsiyet öğrenmişsin canım hayırlı evlat olsun inşallah... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Hissetme konusunda benim için birşey söylemek mümkün değil sanki çok erken :))) Sağlık hayırlı evlat olsunlar da gerisi teferruat...
takvim yapmışssın hayırlı olsun bana da öğretsene ben denedim de yapamadım

ya in
Evet cok yogun.bir hastane bir saat abartisiz masada aylin ha.imi bekledim hemde masada inanin evet cok.konusmuyo hemen.bakip cikiyo diger dok bilmem ama yogun aylin hanim fakat benim icin profosyenel olmasi isini iyo yapmasi benim icin daha onemli yumurta toplamadan.sonra hastaneye iki kez cagrildim riskli goruldugu icin transfer ertelendi bu bence o beklemelere deger umarim bende pozitifi gorurum ama rabbim ne zaman.ol derse ozaman olcak
ya inanın ben erken gittiğimde dahi bekletilmedim belki lobide 10-15 dakika oturdum bir sıkıntı da yaşamadım hatta neye hangi doktoru istediysem bu konuda da duyarlı davrandılar istediğim doktorlar oldu .ayşe hanım zaten seker tadında bir bayan kızımı her gittiğimde kucağına alır şapur şupur öper kendi çocuğu gibi severdi. semra hanımda çok mütevazi ve karşısındaki hastayı müthiş rahatlatan bir insan melih bey desen yumurta toplamada işinin piri... daha ne olsun.hastaneyi de başta hiç bilmem sizler gibi yazanları takip ettim ve burda karar kıldım.... hım sadece transfer sonrası rapor alamamıştım tek canımı sıkan konu bu oldu onun dışında olmadı....körü körüne tercih doğru değil ama ben inanın bu işe başlamaya karar verdiğimde bu forumu buldum tam 270 sayfaydı 15 gün ayırdım ve her yorumu okudum ve neticesinde karar kıldım sonuçtan da memnun kaldım.yazdıklarımıza inanmak zorunda değilsiniz buyrun okuyun....

:KK70::p
teşekkür ederim kalp atışlarını da 2 gün önce duydum şukurler olsun allahım olmayanlarada hayırlısını nasip etsin:KK70:

canım maşallahh pıt pıtları duymuşsun.. senin adına çok sevindim..
sağlıklı bir şekilde kucağınada almanı dilerim.
kızlarr hepiniz hamile kalıp gidiyorsunuz sizin adınıza seviniyorum ama, bir yıldır okadar çok arkadaş hamiş kalıp gittiki, yanlızları oynayacağım yakında.. bizi unutmak yok fırsat buldukca gelin topiğe..

Son düzenleme:
Canım bugün hande Hn ilk görüşme oldu kontrol sonrası kan alındı ve ilaç dozları belirlendi bir sonra ki randevu kahraman bey le 3 gün sonra diğer hastane ve burası arasında ki fark şuydu ilgimi çekti. 1.kan alındı doz belirlendi ve bu her görüşmede böyleymis ilaç dozu belirleniyor herkes için mi aynı bilemem tabi kan alımı 2.gonal f için bir kutu 200 lira ödedik biz 350 den almıştık hep acıbadem de hatta anlaşmalı çok ucuz diye hastaneye getiriyordu eczane şimdilik bu içim şu an için rahat sadece transferi mi semra hoca yapabilirse çok mutlu olacağım.
canım tedavin hayırlı olsun.. bende acıbademden şişliye geldim.ilk görüşmemi hande hn oldu. iki hastane arasında gerçekten inanılmaz bir fark var. umarım hepimiz için en hayırlısı olur ve meleklerimize kavuşuruz.

ya in

ya inanın ben erken gittiğimde dahi bekletilmedim belki lobide 10-15 dakika oturdum bir sıkıntı da yaşamadım hatta neye hangi doktoru istediysem bu konuda da duyarlı davrandılar istediğim doktorlar oldu .ayşe hanım zaten seker tadında bir bayan kızımı her gittiğimde kucağına alır şapur şupur öper kendi çocuğu gibi severdi. semra hanımda çok mütevazi ve karşısındaki hastayı müthiş rahatlatan bir insan melih bey desen yumurta toplamada işinin piri... daha ne olsun.hastaneyi de başta hiç bilmem sizler gibi yazanları takip ettim ve burda karar kıldım.... hım sadece transfer sonrası rapor alamamıştım tek canımı sıkan konu bu oldu onun dışında olmadı....körü körüne tercih doğru değil ama ben inanın bu işe başlamaya karar verdiğimde bu forumu buldum tam 270 sayfaydı 15 gün ayırdım ve her yorumu okudum ve neticesinde karar kıldım sonuçtan da memnun kaldım.yazdıklarımıza inanmak zorunda değilsiniz buyrun okuyun....
cnm ben sikayetci degilim evet bekledim her gittigimdede saat 9randevum 11de muyabe oldum ama dedigim gibi ben iji kez denedim raporlu negatif sonuc aldim korkarak merkez aradim ark bu hastaneyi tVsiye etti suan donduruldu embriyolar hafif ohss oldugum icin kendimi iyi hissedinxe tekrar baslicam ama hastanenin ilgisinxen diktoarin.purofosyonelliginden memmunum insallah bizde sizler gibi pozitif sonuc alanlardan ilruz

Back