Oncelikle çok tskler moral çok önemli allah razı olsun. Tedavi ve sonuç aslında herkesin durumuna göre değişiyor önemli olan sorunları bulup çözüp tedaviye başlamak, bende daha önce 3 transfer yaşadım başka bir hastane de ve Dr kontrolsüz tedaviye başladı yumurtalar,rahim,sperm de bir şey yoktu transferlerimde sorun yaşadım rahim ağzı dar denildi en son histreskooi oldum son transfer 2 dk sürdü ve tuttu,ama 17.gun 2100 değerle düştü, sonrasında neden diye kendi kendime genetik,pıhtılaşma vs testleri yaptırdım sonuç temizdi içim rahat değildi düşük olmasının bir sebebi olmaliydi dr sordum bi daha deneriz bakariz sorun değil diyor nasıl başlayalım deneme tahtası değilim dedim ve cok araştırdım bahçeci ve burası arasında kaldım görüşmeye geldim Semra hoca ile konuştuk testlerine baktı hersey ok ama muayene de rahim biraz ince dedi ve tedavimi emin olmak için erteledi bu arada beni kontrol etti 2 defa kalınlık bu ay normal dedi ve sanırım ben anladım ki benm bebeğim belki de bu sebepten düştü ,Bu beni hem üzdü hem sevindirdi en son adetimin 12.gunu rahimin bazı yeri ince bazı yeri 9 mm dedi ilaçlarla çıkar o dedi ama acaba sonra incelir mi diye çok korkuyorum bebek tutarda dusermi yine .....bir de bugun hande Hn ile başlıyorum bu ay Semra hoca yokmuş 10 gun benimde adetin 2.gunu ,biraz korktum ona denk gelmezse özellikle transferim cok uzulecegim çünkü buraya gelme sebebi m oydu bi yandan da laboratuvar iyi diyorum kendimi teselli ediyorum,kafam karıştı. Çok uzun oldu kusura bakmayın,