Evet 1inci hanım size tek tek cevap vereyim.
Öncelikle göz doktoruna ihtiyacım yok. Nazik teklifiniz için teşekkür ederim. Herhalde siz gözlük kullanıyorsunuz ki göz doktoru tavsiye ediyorsunuz..
Yalan söylemek...!!! Ne konuda yalan söylüyorum ? 2006 yılından beri hastaneyi ve işleyişini biliyorum. 2007 yılında kız çocuk sahibi oldum. O dönemlere göre şu anki durum bana göre çok çok daha iyi. Yoğunluğun olduğu her yerde bazı aksaklıklar mutlaka olur. Siz bana söyleyin hastanede sizin tedavinizi eksik yapan bir doktor oldu mu ? Yaşadığınız bir aksaklık oldu da halka ilişkilerdeki Zehra hanıma ilettiniz de sorununuz çözülmedi mi?
Siz mutluluk yaşamanız gereken bir durumda halen mutsuzluğunuzu devamlı buradaki arkadaşlara yayıyorsunuz.
Zannedersem siz bulunduğunuz mekanlarda kendinizi ÖZEL hissetme gayreti içindesiniz. Hastane yönetiminin sizi aramasını her ne kadar sağlıklı bulmasam da en nihayetinde orası güvenin da tam olması gereken bir ticari işletme hükmünde. Siz sorunlarınızı hastane içinde çözemeyip burada yeni başlayan arkadaşların da kafasını karıştırıyorsunuz. Sizinle aynı dönemde hamile kalmamıza rağmen benimki 5. haftada düştü. Ben olumsuz olmam gerekirken olumsuz konuşmuyorken sizin bu şekilde bir tavır takınmanız sizin kişiliğinizle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Aslında sizin için sizi Özel hissettirecek bir hastane olmalıydı.Siz özel olduktan sonra negatif sonucun da herhalde bir önemi kalmazdı.
öncelikle bi haddimizi bilelim rica edeceğim benim karakterime yorum yapmak sizin haddiniz değil. İkinci olarak ne dediğimi idrak edememişsiniz bile. Ben sizin kişisel olarak hastaneyi beğenip beğenmemenizle ilgilenmiyorum ' burada herkes memorial de tedavi görüyor bu güne kadar hiç memnun olmayanı görmedim'' şeklindeki herkes adına yazdığınız cümleye cevap verdim. Ben beğendim! ben tavsiye ederim! ben tedavi gördüm memnun kaldım! doğru cümleler bunlar siz burada ki herkes adına konuşamazsınız, kaldı ki burada tedavisinden memnun olmayan yada başlık açarak bunu belirten birçok insanla karşılaştık sizde buradaydınız bunlar yaşanırken eee nasıl oluyorda ' memnun olmayan kimseyi görmedim diye bir cümle kurabiliyorsunuz o halde???
benim yaşamam gereken mutluluk bu hastane yüzünden gölgelendi selin hanım sizin umurunuzda olmayabilir bu, 'bilmiyorum ki' nicli arkadaşımızın da yaşadıkları umurunda olmaya bilir ama benim umurumda, mutsuzluğumu kimseye yaymıyorum senin yalan yanlış yaptığın bilgilendirmelere engel olmaya çalışıyorum, objektif ve tarafsız yorum yapmayı dene kurtulalım bu durumdan.
Hastane ile ilgili sorunlarımı yaşadığım dönemde hastaneye hatta bizzat Semra hanıma yazmıştım, merak ediyorsanız yazdığım mail hala elimde yollarım bir kopyasını sizede, bunun neticesinde yasemin hanımla görüştüm ciddi bir çabasıda oldu ha bu 1-1,5 saatlik beklemelerin önüne geçemedi, anlatılmayan iğneleri telafi edemedi, çatalda yarı çıplak yattığım süreleri kısalmadı ama bi çaba vardı ve saygı duydum ta ki pozitif haberini aldığım gün gelen son derece etik dışı ve çirkin telefona kadar ki onu bile gelip burada yazmadım hepiniz şahitsiniz ta ki başka bir arkadaşımın da canını aynı şekilde yakana kadar.
Size tavsiyem çocuk sahibi olamamak beni daha az insan yapmadı sizide yapmaz saygıyı herkes den çok hak ediyorsunuz, anlayışı desteği herkes den çok hak ediyorsunuz bu kraldan çok kralcı tavrınızla sizden sonra bu hastanede tedavi olacak insanlara iyilik yapmıyorsunuz tam tersi kötülük yapıyorsunuz, bir hastane burada yorum yapan hastasının verdiği bilgilerden oturup kimliğini tespit edecek sonrada ona telefon açıp 'sen niye olumsuz yorum yapıyorsun' diye hesap soracak cesareti alıyorsa sizin gibi insanlar yüzünden alıyor. Neresinden bakarsanız bakın bunun hoş görülecek bir yanı yok gazetelere düşecek bir olay bu, bu olay burada kaldıysa bizlerin sağduyusu sayesinde kaldı o nedenle kazımayın Selin hanım!!!
Ve tekrar ediyorum sizin kişisel yorumunuz beni ilgilendirmez, 'BEN' ile başlayan her yorum sizin sorumluluğunuzdadır ama insanlara, GENELLEME YAPARAK, YANLIŞ, YANILTICI bilgi vermeye kalktığınız her zaman doğrusunu yazmak için burada olacağım.
Ve yine tekrar ediyorum sizin yada benim olumlu sonuç almış olmamız herkesin alacağı anlamına gelmiyor, sizin memnun olduğunuz yerden bir başkası şikayetçi olabilir, bu tedavi maddi olarak insanların ciddi fedakarlıklar yaptıkları bir tedavi manevi yanını hiç söylemiyorum o nedene bizlerin üzerine düşen görev mümkün olduğu kadar objektif ve mümkün olduğu kadar gerçekleri anlatarak kişilere bilgi verip kararı yine onlara bırakmak.
Ve şu özel ilgi kısmına gelecek olursak, bildiğim kadarıyla özel hastane zaten orası sizin aklınız muameleden mi karıştı yoksa ; )
iyi geceler Selin hanım bir sonraki yanlış bilgilendirmenizde görüşmek üzere esen kalın