Hakkımızda hayırlısı rabbım hepimizi evlat sahibi yapar inşallah, canım çok yandı benimde ama umudumu yitirmedim inşallah şişli son olur bu tedavide,inanıyorum ve güveniyorum.Baslangic bence güzel oldu diğer hastane ile alakası yok bu yüzden bende umutluyum, şimdilik.Artik gözümde yaş kalmadı ve bende mutlu olmak istiyorum hatta hepimiz olalım.
Bundan sonra o yaşlar mutluluktan aksın inşallah canım
ahh bu egolar,bilmişlikler ve üstünlük kurma hırsları olmasa...
tartışmalarınızı özelden yapınız,kimseyi huzursuz etmeye ve strese sokmaya hakkınız yok.
Bu durumu bu kadar sığ bir pencerede değerlendirirsen gerçekten çok üzücü olur canım.
Burası insanların dertleştikleri, tedavi süreçlerini paylaştıkları ve birbirlerine destek oldukları bir platform, güzel anlar güzel günler olduğu gibi bu tedavi sürecinde olumsuz şeylerinde yaşanması muhtemel. Zor ve yorucu bir süreç bu süreçte hastanenin bir tavrından yada kendisine uygulanan tedavinin doğruluğundan şüpheye düşebilir insanlar ve bunu da paylaşabilir burada, bu demek değildir ki hastane çok kötü ! sonuçta uzun bir yoldan yıpratıcı bir süreçten geçiyoruz zaman zaman paniğiz zaman zaman yorgun yada endişeli ve bunu burada paylaşmaktan doğal bir şey yok, hastane hakkında yazılan en en ufak olumsuza yakın yazıda birilerinin atlayıp hastaneyi savunmaya geçmesi ne kadar doğru sence? Ben biraz insanları özgür bırakmaktan rahat bırakmaktan yanayım, bizler şuan hamileyiz ama geçtiğimiz zor yolları unutmadık değil mi? Şimdi arkadaşlarımız o yollardan geçerken ben içlerini diledikleri gibi dökmelerinden yanayım. İçinde yalan, yanlış maksatlı bilgi olmadıkça bunlar paylaşımdan öteye geçmedikçe dertlerini ve sorunlarını anlatmalarından doğal birey yok bence, buna saygı duymamamız lazım
Yada biri çıkıp hastane hakkında bilgi verir misiniz diye sorduğunda olumsuz hiçbir şeyden söz etmeyip sadece olumluları anlatmak ne kadar doğru?
Tabi yanlış anlaşılmasın birinin tutupta 'sakın bu hastaneye gitmeyin' aman çok kötü önünden bile geçmeyin demesinden söz etmiyorum, bu çok büyük bir haksızlık olur zaten, ben bunu defalarca söyledim ben bu hastaneyi araştırarak tercih ettim benim yaptığım araştırmaya göre türkiyenin en iyi laboratuvarına sahip hastanesi burası ki benim tedavimde bu başarının canlı örneği, 2 tedavimde transfer edilecek embriyoyu bile zor bulurken bu tedavimde 12 embriyom son güne gitti 2si transfer edildi 3 taneside dondurulmaya uygun bulundu ve sonuçta pozitif herşey ortada fakat bu demek değildir ki sorulduğunda hastanedeki aksaklıklardan söz etmeyeceğim, nasıl ki olumlu yanlarını anlatıyorsam olumsuzlarını da anlatırım insanlar tartar düşünür ve karar verir, bence doğrusuda bu dur.
Yine vaktinizi aldım kusura bakmayın lütfen ama şu durumu açıklığa kavuşturmak istedim, herkes kendi düşüncelerin yazarsa ve başka insanların düşüncelerine yada yaşadıklarına saygı duyarsa zaten sıkıntı olmaz.