- 8 Mart 2011
- 960
- 616
- 158
Evet ilk 3 ay sakinca yokmus ben nettede arastirmistim.Aslında 12 haftaya kadar alttan muayeneye devam edebiliyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk 3 ay sakinca yokmus ben nettede arastirmistim.Aslında 12 haftaya kadar alttan muayeneye devam edebiliyorlar.
Bizde o gunlere geliriz insallah bana da hemsire sabah uygula sadece yarin itibari dedi. Yanlis herkesin durumu farkli olabilir test sonuclarina gore hemsirede doktorda ariyorBu arada jeli merak eden hanimlar doktor jeli kesti 13+4 te.
canım ben bugün eski doktoruma gittim iki gündür rahatsızdım o yaşadıklarımızı biliodu ilçeye gidip geldiğimden bahsettim kanama alanların var dedi ben de rapor dedim 45 gün heyet yazacak çok da zor değil baksanateşekkür ederim arkadaşlar burdan anladığım erken gitmiyeceğiz 6-7-8 mart uygundur o zaman 6 haftanın üzerine 5-6 gün eeklenmiş olacak
sanmıyorum sorun olmaz değiştirebilirsin canımMerhaba uzun zamandır girememiştim hamile olanları tebrik ederim benimde zamanım yaklaştı ve heyecanım arttı birşey sormak istiyorum ben ilk muaynemi başka bir dr de oldum ama bundan sonraki başladığım zamandaki muaynelerimi başka dr ile yapmak istiyorum acaba sorun çıkartırlarmı
bende konuştum fazla aykta kalınca çok ağrım oldu 3 saat geçmedi tedirgin oluyorum rahat bir şekilde geçirmek istiyorum dedim bana da 30 günlük pzt itibarı ile hyet raporu yazılacak okul ne yapar okulla konuşmadım bilmiyorumcanım ben bugün eski doktoruma gittim iki gündür rahatsızdım o yaşadıklarımızı biliodu ilçeye gidip geldiğimden bahsettim kanama alanların var dedi ben de rapor dedim 45 gün heyet yazacak çok da zor değil baksana
randeu semra hanım 375 tl( 2 ay içinde başlarsan tedaviye bu tutar toplam paketin içinden düşülüyor)Merhaba arkadaşlar.ben iki tüp bebek bir asilama oldu ancak negatifler sonuçlandı.ne esimde ne de ben de sorun yok sebebsiz olmuyor.memorialde sema hanimi duydum nasil yazin tekrar denemek istiuorum da.bilgi verirseniz çok memnun olurum.bi de hastanenin tüp bebek fiyatlari hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.çok teşekkürler.
çok tesekkur ederim cok iyi oldu öğrendiğim.maalesef hakkim bitti yaa...yaza düşünüyorum tedaviye baslamayi çünkü yeni ikinci denemem maalesef negatifler sonuçlandı o yüzden biraz ara vercem doktorum da ara ver desi ve kendiside memoriali tavsiye etti oyizden bilgi almak istemiştim.tesekkur ederim..randeu semra hanım 375 tl( 2 ay içinde başlarsan tedaviye bu tutar toplam paketin içinden düşülüyor)
tüp bebek paketi 5750tl
istedikleri tahlilleri yaptırıp gidiyorsunuz ekip çok iyi semra hanımda çok iyi embriyologlarda çok iyi labaratuvarda çok iyi disiplinli çalışıyorlar ben tedavimi çok rahat geçirdim yorulmadım şiddetle tavsiye ederim ilk tedavimdi memorialda ilk tedavimdi sonuç pozitif.... sgk ile anlaşmalı değil ama ama tüp bebek raporun varsa toplamda 1000 lira yı geçmeyen indirim uygulanıyor...
burda nicki olan arkadaşlar bu mesajı hatırlatmak istedim muradına erenler sıra da ensu var....inşallah o da emeklerinin sonunda bebişine kavusur bizlerinde hamişliği iyi giderde bebişlerimizi kucağımıza alırız.....hoppala 77,bilmiyorum ki,mlk10,düşükrezerv77,ensu,umtlym rumuzlu arkadaşların sorunları anladığım kadarıyla rezerv azlığı(fsh yüksek ,amh düşük) yanlışım varsa lütfen düzeltin
arkadaşlar hepimiz tedavi şeklimiz kesinleştiği zaman yazalım kaç yumurta ile tedaviye başladığımızdan gelişimlerinin nasıl olduğuna kadar özellikle tercih ettiğiniz doktor varsa kim olduğunu lütfen paylaşalım birbirimize ışık olur belki...
herkes bildiğim kadarıyla hamile dediğim gibi sıra ensu da ....burda nicki olan arkadaşlar bu mesajı hatırlatmak istedim muradına erenler sıra da ensu var....inşallah o da emeklerinin sonunda bebişine kavusur bizlerinde hamişliği iyi giderde bebişlerimizi kucağımıza alırız.....
çok güzel canım hayırlı olsun değerlerin bana yakın 105-306-839Merhaba arkadaslar bugun 2. Testimi yaptim yumurta toplama sonrasi 16. Gun 330 cikti ilki 139.41 di katlanmis cok sukur Allahima buyuyor bebegim . Inanamiyorum hala:))
çok tesekkur ederim cok iyi oldu öğrendiğim.maalesef hakkim bitti yaa...yaza düşünüyorum tedaviye baslamayi çünkü yeni ikinci denemem maalesef negatifler sonuçlandı o yüzden biraz ara vercem doktorum da ara ver desi ve kendiside memoriali tavsiye etti oyizden bilgi almak istemiştim.tesekkur ederim..[/önce
önce yaptıklarını rapor et nerde yaptırdıysan iste hakkın bitsin önemli değil indirim yapabilirler
Evet cnm takip ediyorum herkesi cok sukur iyi gidiyor cok kisi de iyi sonuclar aliyor hamile olmayan birakmiyacagiz insallah sonra yeni topik acariz memorial hamileleri diye isterseniz bilgi paylasiriz ogrendikce AMA once toparlayalim arkadaslari . Cok iyi bir hastane umutluyum Ben herkes icin dun hemsire Hn aradiginda hayirli olsun derken cok ictendi. Bu bile cok guzel. Clexani bacaktan da yapabilirsin donusumlu yap dedi. Karnim morardi da biraz .çok güzel canım hayırlı olsun değerlerin bana yakın 105-306-839
çok güzel canım hayırlı olsun değerlerin bana yakın 105-306-839
Evet cnm takip ediyorum herkesi cok sukur iyi gidiyor cok kisi de iyi sonuclar aliyor hamile olmayan birakmiyacagiz insallah sonra yeni topik acariz memorial hamileleri diye isterseniz bilgi paylasiriz ogrendikce AMA once toparlayalim arkadaslari . Cok iyi bir hastane umutluyum Ben herkes icin dun hemsire Hn aradiginda hayirli olsun derken cok ictendi. Bu bile cok guzel. Clexani bacaktan da yapabilirsin donusumlu yap dedi. Karnim morardi da biraz .
Merhaba arkadaslar bugun 2. Testimi yaptim yumurta toplama sonrasi 16. Gun 330 cikti ilki 139.41 di katlanmis cok sukur Allahima buyuyor bebegim . Inanamiyorum hala:))