• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

SENde de mi kan pihtilasmasi var onlem amacki mi verildi simdilik nakit aldin ilk kutuyu insallah iyi sonic alirsam rap or cikarticam hastaneden

bende rapor çıkartacaktım vazgeçtim, rapora gerek yok cnm tüm sağlık ocakları yazıyor artık..
bir kutu şeklinde yazıyorlar.. bittikce yazdırırsın..

ben de sürekli yazdırıyorumm...göbekten vuruluodum iki gündür kol ve bacaktan denedim hemn morarttı göbek daha iyiydi
Bende arastirdim gebelik ilerleyince bile gobelten yapmak daha rahat oluyormus aci acisindan birde Yakin bilge oldigundan daha etkili oluyormus memorial da simdiye kadar hep gobekten yaptirdi tum igneleri cnm

sürekli göbek zorlar farklı yerleri deneyin dediler o yüzden kola bacağa geçtimm göbekten sıkıntı mı acaba die de düşünmedim değil eğer daha iyi geliyorsa göbeğe devam edeyim canımm

Karni
Yok cnm transferi erteledi aylin.hanim sivi varmis karnimda agri var hala bazen.nefes alirken daraliyorum.o yuzden iki adet gecsin.oyle dedi senin arkandan.gelirim insallah bende mutlu haberle bugun merkezde iki kisi vardi hamilelerdi nekadar cok sevindim darisi bizlerin.basina insallah drdim
karnindaki siviyi nasil gordu doktor cnm benim de karnim cok sisti kasiklarima sanci giriyor birden boyna Susuyorum Su icince biraz sonra sanci bastiriyor lavobaya gidiyorum yarin dra soylicem durumu hic Boyle olmsmistim benim gibiniz var mi

Yok cnm transferi erteledi aylin.hanim sivi varmis karnimda agri var hala bazen.nefes alirken daraliyorum.o yuzden iki adet gecsin.oyle dedi senin arkandan.gelirim insallah bende mutlu haberle bugun merkezde iki kisi vardi hamilelerdi nekadar cok sevindim darisi bizlerin.basina insallah drdim
Hamile arkadaslara da cok sevindim :))) senin de hakkinda hayirli olur cnm ins.

SENde de mi kan pihtilasmasi var onlem amacki mi verildi simdilik nakit aldin ilk kutuyu insallah iyi sonic alirsam rap or cikarticam ha staneden
yok cnm kan pihtilasmasi transfer ertelendigi icin adet olana kadar kullanacakmisim sivida hem cuma hemde bugun.gittim.utrasyonla bakti alttan.muyane etti ordan anladilar kasiklarim cok agriyo ve nefes alirken zorlaniyorum kan verdim ikigundur sinirdasin dedi ben ertelemekten.yanayim.dedi iyi dedim.bende iki adet sonra gel dediler hormonlar duzelsin diye hakkimizda hayiisi olsun.insallah yarin sana ve digerlerine bol sanslar canim

Tesekkur ederim inşallah ben hala yoldayım normal hayatıma devam ediyorum inşallah sikinti olmaz acaba herkes evde yatarak ve ev ici yürüyüş yaparak mi geçiriyor onu merak ediyorum birde WC te sik gidiyorum ya insan psikolojik olarak embriyo düşer saniyo

Canım okulda stres altında olacağını düşünüyorsan raporunu al evinde ol..ama sürekli yatmak iyi değil..ağır ve yorucu iş yapma kabız olma sağlıklı beslen vee pozitif ol..ki pozitifi gör inşallah :) tabi ki de senin nezdinde bütün sonuç bekleyenler

Insallah canim insallah guzel oda yapariz bebisimize guzel guzel giydiririz:)) sen ne asamadaydin yarin transfer gunu bizim
ilk doktora gittiğimde rahim küçük bebek olmaz demişti ama daha sonraki gittiğim başka doktorlar sorun yok olur dediler bekliyorum bakalım RABBİM isterse olur inşlllH

yok cnm kan pihtilasmasi transfer ertelendigi icin adet olana kadar kullanacakmisim sivida hem cuma hemde bugun.gittim.utrasyonla bakti alttan.muyane etti ordan anladilar kasiklarim cok agriyo ve nefes alirken zorlaniyorum kan verdim ikigundur sinirdasin dedi ben ertelemekten.yanayim.dedi iyi dedim.bende iki adet sonra gel dediler hormonlar duzelsin diye hakkimizda hayiisi olsun.insallah yarin sana ve digerlerine bol sanslar canim
İki adet sonra derken 3. Adet mi oluo yaniii

canım o şekilde geçen 6-7 tedaviden sonra zorla kabul ettirip istifa ettim.. o yüzden böyle her dk kadınlar kulubune giriyorum.. çalışırken mümkünatı yoktu..
bebişime kavuşunca aynı işyerime geri döneceğim.. işyerimle iyi ayrıldım onlarda sıkıntılarımı biliyorlar geri bekliyorlar..
yaşım geçiyor o yüzden şu dönemde tek amacım bebek sahibi olmak, bebişime kavuşunca daha normal çalışma saatlerinde geri döneceğim:))[/QUOTE

İnşallah canım en kısa zamanda bebeğine kavusursun çok emek vermissin bi konu seni epey yıpratmıştır en çok denemeyi yapan sensin derdi veren allah dermanini verir elbet

doktorunu arasaydın canım telefonu falan yok mu? araya girer ilgilenirdi herhalde, çok ilginç ya ne varmış 2-3 günlük rapor yazsalar iş var iş var herkes oturduğu yerde çalışmıyor her çalışma koşulları iyi olmuyor. Bence doktorunu ara durumu anlat rica et mutlaka bir yolunu bulacaktır.
Artık döndüm evimdeyim o esnada olsaydı güzel olurdu artik gerek yok ama dönüşte okuluna memorialin raporunu vermek daha iyi olurdu 15 tatile girmeden son hafta rapor aldım konyadayken okula verdim ama niçin gittiğini söylemedim şimdi okulun ilk haftası da aile hekimimle konuşup rapor alacam .ama okul idaresi tedavimden haberdar değil açıklama da yapmak istemiyorum tabi bu durumda raporların keyfi olduğunu sancaklarr bence ise gitmek doğru değil bugün yoldan geldik evde biraz is vardı ayakta epey kaldım ve kasiklarimda ağrı var arada uzanmak gerekiyor .ya benim normal hayatim çok hareketlidir ben evde bile olsam pek durmam çalışırsam eminim çok yorulurum hem ev hem is hem çocuk zor olur.istirahat sart.

Transferi olan arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz ♋.hangi yiyecekler faydalıdır ben wc yi dahi kullanırken tedirgin oluyorum .mlk 10 sana transfer edilen embriyoların gunu nu ve kalitesini merak ediyorum .HIM birde kaç tane embriyo transfer ettiler transferden sonra nelere dikkat ettin yazarmisin

Canım okulda stres altında olacağını düşünüyorsan raporunu al evinde ol..ama sürekli yatmak iyi değil..ağır ve yorucu iş yapma kabız olma sağlıklı beslen vee pozitif ol..ki pozitifi gör inşallah :) tabi ki de senin nezdinde bütün sonuç bekleyenler
Yok canım sürekli yatamam mümkün değil benim korkum acaba fazlami hareket ediyorum bugün çamaşır yikadim serdim ev içinde ufak tefek eşyaları yerleştirdim yemek yaptım düş aldım bunlari yapmak normalmidir yoksa fazlsmidir bu benim ilk transferinde deneyimli değilim ama son olur insallah

Yok canım sürekli yatamam mümkün değil benim korkum acaba fazlami hareket ediyorum bugün çamaşır yikadim serdim ev içinde ufak tefek eşyaları yerleştirdim yemek yaptım düş aldım bunlari yapmak normalmidir yoksa fazlsmidir bu benim ilk transferinde deneyimli değilim ama son olur insallah
Eğilip kalmaktan kaçın karın kasını mümkün olduğunca az hareket ettir doktorum bana bunu söylemişti bişeyler çekiştirme transferin hayırlı olsun

Evet canım. Ben de dondurulmuş embriyo kalmıyor. Zaten ilk denememdi.diğer merkezleri bilmiyorum ama şişli memorial dan çok memnun kaldım.hakkında hayırlısı inşallah
Hamilemisin su anda
.? Ben memorolde taze transfer oluyo diye biliyodum.dondurulmusla denedik olmadi taze ile deneyelim demistik

SaSagol cnm 5. Gun embriyosu olacak 2 tane aylin hn yapacak dondurulan iyi oluyor mu acaba onu yapsam mi kalirsa

Transferi olan arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz ♋.hangi yiyecekler faydalıdır ben wc yi dahi kullanırken tedirgin oluyorum .mlk 10 sana transfer edilen embriyoların gunu nu ve kalitesini merak ediyorum .HIM birde kaç tane embriyo transfer ettiler transferden sonra nelere dikkat ettin yazarmisin
5 gün embriyosu iki tane transfer edildi cnm biri çok iyi a kalite mi deniliyo biri de onun bi altı b kaliteydi canım...özel olarak çok dikkat ettiğim bişi olmadı benim de hareketim çok fazla hatta transferden sonra memleketten annemler abimler fln geldi tam bi curcuna çocuklarla ister istemez gezindim bbugün de okula gidip geldim öle hayat devam ediyor

Merhaba arkadaslar transferim yapildi bugun hemsire bana sadece bugun icin oturabilirsin yatabilirsin dinlen sadece zaruri yurumelerini yap dedi kan pihtilasmasi var bende hareketsizlik zararli olmaz mi me like SEN ne yaptin mesela ilk gun

Back