- 18 Aralık 2014
- 224
- 146
- 53
Canim kendini uzmemen gerek cok kafana takma devamli yatmak da iyi degil biliyorsun kendini yorma sadece drlar Boyle dedi hep gecmis olsun Bu arada tamamlamissin sonu da olumlu olur insallah testi kacinci gun yapicaksin benimde yarin veya ptesi olacakAkşam 7 de transferim oldu 4.gun embriyosu (morula)2 tane grade1 ve grade2 şeklindeydi Semra hanim yaptı 1 tanesi gayet iyi ama kesin gebelik olusur diyemeyiz dedi bilmiyorum inşa allah her şey yolundadır ama rapor alamadım yazmadilar burası kafami epey meşgul etti ben istirahati simdi almayıp ne zaman alacağım 20 gun otel odasında her yer kirli camasir doldu ve bir yığın yük var gidince pazar gecesi olacak ve sabah dinlenmeden okula gidecem .biz bu tedavi için ne kadar emek ve zaman harciyoruz dinlenme konusundaki hassasiyetimize anlayış göstermek gerekmezmi kendimizi yormamiz gerekiyor diye düşünüyorum ama hastane normal yasantiniza donebilirsiniz çalışabilirsiniz diyor tamam belki onlar haklidir ama ben de endiseliyim temkinli davranmak istiyorum ankarada iki arkadaşının da transferi bugün oldu farklı hastanedeler doktor 3 gun yatacaksin 3 gun sonra sadece ucakl gidebilirsin demiş ve 10 gun istirahat vermiş ben bunları duyunca normal hayatima dönmem istirahati baska doktordan alacağım açıkçası canım sıkıldı bu duruma sizler çalışacak misiniz yoksa evde dinlenerek mi gecirecrksiniz hangisi doğru tecrübeli arkadaşlar tecrubelerinizi paylasirmisiniz