• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaslar transferim yapildi bugun hemsire bana sadece bugun icin oturabilirsin yatabilirsin dinlen sadece zaruri yurumelerini yap dedi kan pihtilasmasi var bende hareketsizlik zararli olmaz mi me like SEN ne yaptin mesela ilk gun
MLK10 demek istedim Fikri olanlar yardiminizi bekliyorum

Bekleyis 18 subata kadar surecek Ben ordayken bir hemsire cok guzel soyledi hastane elindem geleni yapiyor sizde yapiyorsunuz gerisi Allah a kalmis dedi dua edicez:) 2 tane cok iyi ve ondan biraz daha AZ iyi kalitede transfer edildi 3 tane de iyi derecede donduruldu

Bekleyis 18 subata kadar surecek Ben ordayken bir hemsire cok guzel soyledi hastane elindem geleni yapiyor sizde yapiyorsunuz gerisi Allah a kalmis dedi dua edicez:) 2 tane cok iyi ve ondan biraz daha AZ iyi kalitede transfer edildi 3 tane de iyi derecede donduruldu
Hayirli olsun canim insallah dokuz ay burakmaz saglikla dogar kucagunairsin bebegini kim yapti transferini karnindaki agri gittimi peki benimde 4tane donduruldu 6aa6ab6aakalite delker iyi dedi embriyolog ama bi fikrim yok bilen varmi sizce nasil kaliteleri

Insa
Hayirli olsun canim insallah dokuz ay burakmaz saglikla dogar kucagunairsin bebegini kim yapti transferini karnindaki agri gittimi peki benimde 4tane donduruldu 6aa6ab6aakalite delker iyi dedi embriyolog ama bi fikrim yok bilen varmi sizce nasil kaliteleri
sagol cnm insallah kaliteleri Ben cok bilmiyorum

5 gün embriyosu iki tane transfer edildi cnm biri çok iyi a kalite mi deniliyo biri de onun bi altı b kaliteydi canım...özel olarak çok dikkat ettiğim bişi olmadı benim de hareketim çok fazla hatta transferden sonra memleketten annemler abimler fln geldi tam bi curcuna çocuklarla ister istemez gezindim bbugün de okula gidip geldim öle hayat devam ediyor

maşallah canım ya çok iyiymiş benim 4.güne 2 tane kaldı grade2 fakat biri diğerinden daha iyiydi.sana tutunan o zaman çok iyi olan embriyodur. hiç ikiz duymadık ikiz olma ihtimali düşük oluyor galiba ...inşallah ikizleri de duyarız

maşallah canım ya çok iyiymiş benim 4.güne 2 tane kaldı grade2 fakat biri diğerinden daha iyiydi.sana tutunan o zaman çok iyi olan embriyodur. hiç ikiz duymadık ikiz olma ihtimali düşük oluyor galiba ...inşallah ikizleri de duyarız
İkiz benden duyariz cnm ailede var kardesletim.benim.tek yumurta ikizi anamdan.gen aldiysam kkiz haberi veririm:-)

aylin hanım transferi yaptı iki ediyoruz ama inşallah 1 tanesi olur ikiz riskli olur die dua etti hayırlısı yarın randevu aldım doktordan bakalım neler göreceğiz

canım senin de kötü değil geçn tedavide 1 tane 4 gün transferim vardı o da tutunmuştu inşallah annelerine tutunup bırakmıcaklar

beklemek zormuş gebelilk testini cmt yaparım insallah daha da fazla bekleyemem hım sonradan farkettim özel bir güne denk geliyor aslında ieşimden değil de bebişlerden alırım .acaba ne alemdeler hangi aşamaya geldiler inşşallah göbüşte duruyorlar...avakado ,ananas, kabak çekirdeği yemek tutunma da işe yarıyormu yesem mi acaba...

İkiz benden duyariz cnm ailede var kardesletim.benim.tek yumurta ikizi anamdan.gen aldiysam kkiz haberi veririm:-)

yalnız doğal gebelik değil canım genlere bağlı değil bence tüp bebekte 2 transfer olduysa çift yumurta ikizi olma ihtimali var demektir tek yumurta ikizi olma ihtimali bence zor çünkü 1 yumurtayı 1 spermle buluşturuyorlar hım söylediklerim sadece kendi yorumum bir uzman görüşü değil yorum yapmak isteyen arkadaşlarında fikirlerini alırsak daha güzel olur

yalnız doğal gebelik değil canım genlere bağlı değil bence tüp bebekte 2 transfer olduysa çift yumurta ikizi olma ihtimali var demektir tek yumurta ikizi olma ihtimali bence zor çünkü 1 yumurtayı 1 spermle buluşturuyorlar hım söylediklerim sadece kendi yorumum bir uzman görüşü değil yorum yapmak isteyen arkadaşlarında fikirlerini alırsak daha güzel olur
bence de katılıyorum

ben de yarın için heyecanlanıyorum inşallah herşey yolundadır allahım...

normal gebeliktede oyle olmuyomu peki tek sperm tel yumurtayi dolluyp ve sonra yumurta bolununce ikiz oluyo cnm ki zaten espiri katmak istemistim tupte oyle oluyomu pek bilgim yok gecen bi topikte azda olsa gorulen vaka diye yazmislardi

Back