• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

bankoda belirledigim bir kiz var herseye hakim o yuzden hep ona yoneliyorum..:))

bu transfer sonrasi bazi doktorlar hemen ise gidin gunluk hayatiniza geri donun diyorlarda nasil bir ise yada nasil bir gunluk hayata sahibiz onu dusunen yok..
ben yillarca sabah 06.00 da kalkip 2 saat yol gidip isyerinde asiri stres icinde tum gun gumrukte yada ofiste kosturmakla ve asiri stresle geciriyordum aksamada cogu zaman 24.00 den once eve gelemiyordum.. ve tabi yine 30 km yol cekerek geliyordum eve.. doktorlara sorunca isine geri don birsey olmaz iyide bu is arasinda progesteron igne yapacak birini bile bulmak imkansiz oluyor, is var is var.. nekadar yuklu paralarla ve uzuntulerle yaptiriyoruz cnm tedavileri insan ister istemez tedirgin oluyor..

sen yinede canini sikma hayatim bebisine saril guzelce mutlu sonu dusun.. bu gunlerde hep iyi haberler aldik sira sende canim..
Sen kesinlikle 10 gun rapor al ensu o kadar sıkıntıya girme bu tedavi sureci çok zor emeklerimizin karşılığını almak isteriz hayirlisiyla

Dun gorusrum cnm 6-7 tanesi iyiymis 4. 5. Gune elenenlerde olabilir dedi insallah kavusuruz Bu defer bebegimize bebeklerimize cok zorlandim tedavilerde igneler Karin sisligi sinir denge bozuklugu parasi . Cok Para istemezlerse birde kaliteli kalirsa dondurmakta istiyoruz 1400 5 yillik demislerdi basta , daha AZ yilda olabilir aslinda baska fiyat Alan var mi? Neslihan tekrar hastaneyle gorusebildin mii sonic belki oldu mu?
Cnm hastaneden yeni geldim benimde 4embriyo gununde ilerliyomus 3tanede geriden gelen varmis cok fire vermisiz canim cok sikildi benimde dondurmaya embriyo kalcakmi bakalim yarini beklicez

Ilaçlarla birlikte toplam 7000 lira tuttu. Nur hanım doktorumdu ancak ayrıldı. Diğer doktorlardan ayşe hanım da iyi diyorlar. Ya önemli olan laboratuvar iyi orada.bütün doktorlar işini biliyor zaten
Bende izmirde denedim dondurulmus embriyo ile,negatif sonuc aldim 15 gün önce bide istanbulu deneyeyim diyorum.senin taze embriyo transferin oldu dimi?

Bende izmirde denedim dondurulmus embriyo ile,negatif sonuc aldim 15 gün önce bide istanbulu deneyeyim diyorum.senin taze embriyo transferin oldu dimi?
Evet canım. Ben de dondurulmuş embriyo kalmıyor. Zaten ilk denememdi.diğer merkezleri bilmiyorum ama şişli memorial dan çok memnun kaldım.hakkında hayırlısı inşallah

Sen kesinlikle 10 gun rapor al ensu o kadar sıkıntıya girme bu tedavi sureci çok zor emeklerimizin karşılığını almak isteriz hayirlisiyla

canım o şekilde geçen 6-7 tedaviden sonra zorla kabul ettirip istifa ettim.. o yüzden böyle her dk kadınlar kulubune giriyorum.. çalışırken mümkünatı yoktu..
bebişime kavuşunca aynı işyerime geri döneceğim.. işyerimle iyi ayrıldım onlarda sıkıntılarımı biliyorlar geri bekliyorlar..
yaşım geçiyor o yüzden şu dönemde tek amacım bebek sahibi olmak, bebişime kavuşunca daha normal çalışma saatlerinde geri döneceğim:))

Cnm hastaneden yeni geldim benimde 4embriyo gununde ilerliyomus 3tanede geriden gelen varmis cok fire vermisiz canim cok sikildi benimde dondurmaya embriyo kalcakmi bakalim yarini beklicez
Iptal olma durumu da var diyordun olmadi her halde NE guzel bugune gelenin yarina da kalacagini umuyirum insallah 10 -12 gun sonra birbirimizi tebrik ederiz

Iptal olma durumu da var diyordun olmadi her halde NE guzel bugune gelenin yarina da kalacagini umuyirum insallah 10 -12 gun sonra birbirimizi tebrik ederiz
Yok cnm transferi erteledi aylin.hanim sivi varmis karnimda agri var hala bazen.nefes alirken daraliyorum.o yuzden iki adet gecsin.oyle dedi senin arkandan.gelirim insallah bende mutlu haberle bugun merkezde iki kisi vardi hamilelerdi nekadar cok sevindim darisi bizlerin.basina insallah drdim

Yok cnm transferi erteledi aylin.hanim sivi varmis karnimda agri var hala bazen.nefes alirken daraliyorum.o yuzden iki adet gecsin.oyle dedi senin arkandan.gelirim insallah bende mutlu haberle bugun merkezde iki kisi vardi hamilelerdi nekadar cok sevindim darisi bizlerin.basina insallah drdim
inşallah hepbirlikte anne oluruz

selam arkadaslar.bugun test gunumuzdu cok sukur pozitif haberi aldik.:nazar: Allah razi olsun hastaneden ben cok memnun kaldim. Allahim inşallah tamamına erdirir de sağlıkla yavrularimizi kucaklarimiza alabiliriz. Transferi olan tedavi goren bu yolda emek veren herkese Rabbim hayirli saglikli ahlakli cocuklar versin insallahh :) Mevlam hamis olan tum arkadaslara da hayirli gebelikler hayirli dogumlar versin insallahh Icinde de bana :) hala daha inanamiyorum yaw :)

Tebrikler canım Allah tamamına erdirsin değerin katlansın inşallah :nazar:

Doktorun izindrymis sekreter kızlar baska doktor yazmaz hastane karar aldı artık rapor verilmiyor dediler üslupta çirkindi açıkçası orda uzun boylu zayıf duz saçlı kıza sinir oldum sadece doktoruna ulaşamadım benim muattabim onlar degildi ben tup tedavisi gordum ve 3 gunluk rapor dahi alamadım ama bu konudaki şikayetini gerekli kişiye yapacağım beni bankodan yollamanin hesabını yaptilar

doktorunu arasaydın canım telefonu falan yok mu? araya girer ilgilenirdi herhalde, çok ilginç ya ne varmış 2-3 günlük rapor yazsalar iş var iş var herkes oturduğu yerde çalışmıyor her çalışma koşulları iyi olmuyor. Bence doktorunu ara durumu anlat rica et mutlaka bir yolunu bulacaktır.

SENde de mi kan pihtilasmasi var onlem amacki mi verildi simdilik nakit aldin ilk kutuyu insallah iyi sonic alirsam rap or cikarticam hastaneden
ben de sürekli yazdırıyorumm...göbekten vuruluodum iki gündür kol ve bacaktan denedim hemn morarttı göbek daha iyiydi

Kizlar su kan sulandirici igneyi aile hekimi yaziyomu bilginiz varmi

clexanı sağlık ocakları yazıyor canım ama nedense çoğu gıcıklık yapıp yazmak istemiyor yada yetkimiz yok diyorlar.. bu son denememde sağlık ocağındaki doktora tüm arkadaşlarım yazdırıp alıyor diyince doktor sonunda yazdı ve eczaneden aldım..

Back