- 7 Aralık 2014
- 362
- 330
- 88
- 47
Sen kesinlikle 10 gun rapor al ensu o kadar sıkıntıya girme bu tedavi sureci çok zor emeklerimizin karşılığını almak isteriz hayirlisiylabankoda belirledigim bir kiz var herseye hakim o yuzden hep ona yoneliyorum..:))
bu transfer sonrasi bazi doktorlar hemen ise gidin gunluk hayatiniza geri donun diyorlarda nasil bir ise yada nasil bir gunluk hayata sahibiz onu dusunen yok..
ben yillarca sabah 06.00 da kalkip 2 saat yol gidip isyerinde asiri stres icinde tum gun gumrukte yada ofiste kosturmakla ve asiri stresle geciriyordum aksamada cogu zaman 24.00 den once eve gelemiyordum.. ve tabi yine 30 km yol cekerek geliyordum eve.. doktorlara sorunca isine geri don birsey olmaz iyide bu is arasinda progesteron igne yapacak birini bile bulmak imkansiz oluyor, is var is var.. nekadar yuklu paralarla ve uzuntulerle yaptiriyoruz cnm tedavileri insan ister istemez tedirgin oluyor..
sen yinede canini sikma hayatim bebisine saril guzelce mutlu sonu dusun.. bu gunlerde hep iyi haberler aldik sira sende canim..