• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok canım sürekli yatamam mümkün değil benim korkum acaba fazlami hareket ediyorum bugün çamaşır yikadim serdim ev içinde ufak tefek eşyaları yerleştirdim yemek yaptım düş aldım bunlari yapmak normalmidir yoksa fazlsmidir bu benim ilk transferinde deneyimli değilim ama

Yok canım sürekli yatamam mümkün değil benim korkum acaba fazlami hareket ediyorum bugün çamaşır yikadim serdim ev içinde ufak tefek eşyaları yerleştirdim yemek yaptım düş aldım bunlari yapmak normalmidir yoksa insallah
Yok canım sürekli yatamam mümkün değil benim korkum acaba fazlami hareket ediyorum bugün çamaşır yikadim serdim ev içinde ufak tefek eşyaları yerleştirdim yemek yaptım düş aldım bunlari yapmak normalmidir yoksa fazlsmidir bu benim ilk transferinde deneyimli değilim ama son olur insallah

İnşallah canım..bu yaptıkların normal şeyler tabiki kendini yormadan yapmalısın..biraz yap biraz dinlen..valla Allah ol dedikten sonra taş taşısan da bişey olmuyor canım ben onu gördüm.

Transferi olan arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz ♋.hangi yiyecekler faydalıdır ben wc yi dahi kullanırken tedirgin oluyorum .mlk 10 sana transfer edilen embriyoların gunu nu ve kalitesini merak ediyorum .HIM birde kaç tane embriyo transfer ettiler transferden sonra nelere dikkat ettin yazarmisin
Canım ben transferden sonra posalı set yemeye dikkat etmiştim dışarı çıkma sorunu olmasın diye... birde tutunmayı artttiriyo demislerdi günde iki üç dilim ananas yemiştim . Şuan anana sa tekrar başladım hamilelikte dolayı bende duksek tansiyon başladı o düzene sokuyor biraz

Kizlar merhaba ;

Uzun zamandir firsat bulup yazamamistim. Sizin mesajlari okuyunca gecen sene geldi aklima. Eski mesajlarimi okudum. O heyecani yeniden yasadim. Ben de gecen sene 14 subatta ogrenmistim kizima hamile oldugumu. Burda da paylasmistim. 14 subatta test yapacak arkadaslar var sanirim. Insallah sizler de bu guzel gunde mutlu haberi alirsiniz. Memorial sayesinde bir kizim oldu. Su an 4 aylik. Yanimda uyuyor. Ona her baktigimda , emzirdigimde dua ediyorum. Allah her kadina bu guzel duyguyu yasatsin. Kizlar inanin birgun bu mesajlari yazmak benim icin hayaldi. Ama Rabbim nasip etti. Sizler de umutlu olun. Er ya da gec hepiniz anne olacaksiniz insallah.Sizlere moral olsun diye kizimin fotosunu da mesaja ekliyorum.

Eklentiler

• IMG_20150207_140358.jpg
    IMG_20150207_140358.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_20141204_232543.jpg
    IMG_20141204_232543.jpg
    121,5 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Kizlar merhaba ;

Uzun zamandir firsat bulup yazamamistim. Sizin mesajlari okuyunca gecen sene geldi aklima. Eski mesajlarimi okudum. O heyecani yeniden yasadim. Ben de gecen sene 14 subatta ogrenmistim kizima hamile oldugumu. Burda da paylasmistim. 14 subatta test yapacak arkadaslar var sanirim. Insallah sizler de bu guzel gunde mutlu haberi alirsiniz. Memorial sayesinde bir kizim oldu. Su an 4 aylik. Yanimda uyuyor. Ona her baktigimda , emzirdigimde dua ediyorum. Allah her kadina bu guzel duyguyu yasatsin. Kizlar inanin birgun bu mesajlari yazmak benim icin hayaldi. Ama Rabbim nasip etti. Sizler de umutlu olun. Er ya da gec hepiniz anne olacaksiniz insallah.Sizlere moral olsun diye kizimin fotosunu da mesaja ekliyorum.

canımm merhaba, arada gel lütfen bebişten fırsatlarsan özletme kendini..
yerim ben prensesimizi harikaa annesi.. maşallahh..
inşallah tez zamanda bizde kavuşuruz bebişlerimize canım..
Anneli babalı, ismiyle büyüsün canım..

Canım ben transferden sonra posalı set yemeye dikkat etmiştim dışarı çıkma sorunu olmasın diye... birde tutunmayı artttiriyo demislerdi günde iki üç dilim ananas yemiştim . Şuan anana sa tekrar başladım hamilelikte dolayı bende duksek tansiyon başladı o düzene sokuyor biraz

canım bebişin cinsiyeti belli oldumu..

Kizlar merhaba ;

Masallllahhh cccoook tatli Allah uzun ömürler versin.insallah bizede verir Rabbim

Kizlar merhaba ;

maşallaah çok tatlı allah hepimize o günleri gösterir inşallah...

massallahh massallah Allah nazarlardan saklasin canimmm. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli ahlakli evlatlar nasip eder insallahhhh:KK36:
Kizlar merhaba ;

Kizlar merhaba ;

Allah bağışlasın yavrunu canım, sağlıkla büyüt inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

Transferi olan arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz ♋.hangi yiyecekler faydalıdır ben wc yi dahi kullanırken tedirgin oluyorum .mlk 10 sana transfer edilen embriyoların gunu nu ve kalitesini merak ediyorum .HIM birde kaç tane embriyo transfer ettiler transferden sonra nelere dikkat ettin yazarmisin

Canım ağır kaldırma demişlerdi bana ona dikkat ettim. Kabız olmamaya çalıştım sabahları aç karnına 2 gün kurusu kayısı yedim 1 su bardağı su içtim. Bol sıvı aldım günde bir bardak kefir içtim. Birde protein ağırlıklı beslenmek çok önemliymiş tutunmayı sağlıyormuş, süt ve süt ürünleri ve et tükettim fazlaca. Bana 2 embriyo transfer edildi biri grade 1 diğeri 2 , mlk 10'a da aynı transfer yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam

Bol şanslar canım, Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

5 gün embriyosu iki tane transfer edildi cnm biri çok iyi a kalite mi deniliyo biri de onun bi altı b kaliteydi canım...özel olarak çok dikkat ettiğim bişi olmadı benim de hareketim çok fazla hatta transferden sonra memleketten annemler abimler fln geldi tam bi curcuna çocuklarla ister istemez gezindim bbugün de okula gidip geldim öle hayat devam ediyor

Keseyi ne zaman göreceksin canım hayırlısı ile

Kizlar merhaba ;

Tesekkur ederim ben 14 şubatta bakacak inşallah pozitif müjdesi olur inşallah

Transferin olduğundan bu güne bende de bir belirti yok .allahım gönlünüzden geçeni hayırlı kil ya Rabbim.sağlıklı güzel hayırlı evlatlar nasip et...

Keseyi ne zaman göreceksin canım hayırlısı ile
kızlar doktordan geldim şimdi ama doktor üniversite hastesinin prof. doktoru akşam özeline gittim ultrasonu iyimiş daha ayrıntılı imiş iki tane kese var birin de embriyoyu görüom kalp atımını göremiom birinde de embriyoyu da göremiom ikisinde de yolk sac var dedi ama benim ultrasonumda kalp atımının görünmesi lazımdı durdu mu ki gibi konuştu 5 hafta 3 günlük dedi daha kalp atımı için çok erken değil mi ben kese için gitmiştim yine sevinemedik yanii allahım sen bize yardım etttt

canımm merhaba, arada gel lütfen bebişten fırsatlarsan özletme kendini..
yerim ben prensesimizi harikaa annesi.. maşallahh..
inşallah tez zamanda bizde kavuşuruz bebişlerimize canım..
Anneli babalı, ismiyle büyüsün canım..

Masallllahhh cccoook tatli Allah uzun ömürler versin.insallah bizede verir Rabbim

maşallaah çok tatlı allah hepimize o günleri gösterir inşallah...

massallahh massallah Allah nazarlardan saklasin canimmm. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli ahlakli evlatlar nasip eder insallahhhh:KK36:

Allah bağışlasın yavrunu canım, sağlıkla büyüt inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

Tesekkur ederim ben 14 şubatta bakacak inşallah pozitif müjdesi olur inşallah

Tesekkur ederim kizlar. Rabbim daha guzellerini sizlere nasip etsin. Ensucugum seni cok merak ettim. Aklimdaydin. Nasilsin ? Tedavide misin ?

Transfer olan arkadaslar belirti yok diye uzulmeyin. Belirti kisiden kisiye degisir. Bazilarinda hic belirti olmayabilir. Ben iki defa hamile kaldim. Ikisinde de farkli belirtiler yasadim. Belirtilere takilmadan pozitif dusunun.

Back