• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Menekse saol canim.peki doktorun kimdi tavsiye edermisin?bide bende denizlideyim.hastane ilaclar falan kac tl ye mâl oldu?
Ilaçlarla birlikte toplam 7000 lira tuttu. Nur hanım doktorumdu ancak ayrıldı. Diğer doktorlardan ayşe hanım da iyi diyorlar. Ya önemli olan laboratuvar iyi orada.bütün doktorlar işini biliyor zaten

28 yumurtanin 18olgun cikmis 13dollenmis ama 1 ve2yumurtadan emin olamadik bunlarda dollenebilir dedi ohss riski var oyuzden gittim.muyane oldum kan verdim pzr yine gidecem o zaman transfer olup olmatacagini konusuruz dedi dondurulma ihtimali var
Hakkinda hayirlisi olsun cnm haberdar et

Arkadaşlar iyi Akşamlar
Benim eşim azosperm, 2014 Temmuz Ayında Bahçeci umut kliniğinde eşim mikrotese oldu ve 15 tane sperm bulundu 10 yumurtadan 5 i döllendi 2 tanesi 5. Güne kaldı orta kalite maalesef gebelik oluşmadı:(
Yaklaşık 3 aydır Murat Başar ile tedaviye başladık ve Temmuz gibi ikinci teseyi planlıyoruz. Hastane ve doktorlar konusunda desteğinize ihtiyacım var.
Temmuz gibi eşimin ameliyatı ile birlikte ben de tüp bebeğe hazırlanacağım . Ben ne kadar önce Dr muayenesi olmalıyım ? Kullanmam gereken vitamin falan var mı? Eşi bizim durumda olan tedavide başka arkadaşımız varmı? Hangi dr.u önerirsiniz bu arada bana? Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Akşam 7 de transferim oldu 4.gun embriyosu (morula)2 tane grade1 ve grade2 şeklindeydi Semra hanim yaptı 1 tanesi gayet iyi ama kesin gebelik olusur diyemeyiz dedi bilmiyorum inşa allah her şey yolundadır ama rapor alamadım yazmadilar burası kafami epey meşgul etti ben istirahati simdi almayıp ne zaman alacağım 20 gun otel odasında her yer kirli camasir doldu ve bir yığın yük var gidince pazar gecesi olacak ve sabah dinlenmeden okula gidecem .biz bu tedavi için ne kadar emek ve zaman harciyoruz dinlenme konusundaki hassasiyetimize anlayış göstermek gerekmezmi kendimizi yormamiz gerekiyor diye düşünüyorum ama hastane normal yasantiniza donebilirsiniz çalışabilirsiniz diyor tamam belki onlar haklidir ama ben de endiseliyim temkinli davranmak istiyorum ankarada iki arkadaşının da transferi bugün oldu farklı hastanedeler doktor 3 gun yatacaksin 3 gun sonra sadece ucakl gidebilirsin demiş ve 10 gun istirahat vermiş ben bunları duyunca normal hayatima dönmem istirahati baska doktordan alacağım açıkçası canım sıkıldı bu duruma sizler çalışacak misiniz yoksa evde dinlenerek mi gecirecrksiniz hangisi doğru tecrübeli arkadaşlar tecrubelerinizi paylasirmisiniz

Akşam 7 de transferim oldu 4.gun embriyosu (morula)2 tane grade1 ve grade2 şeklindeydi Semra hanim yaptı 1 tanesi gayet iyi ama kesin gebelik olusur diyemeyiz dedi bilmiyorum inşa allah her şey yolundadır ama rapor alamadım yazmadilar burası kafami epey meşgul etti ben istirahati simdi almayıp ne zaman alacağım 20 gun otel odasında her yer kirli camasir doldu ve bir yığın yük var gidince pazar gecesi olacak ve sabah dinlenmeden okula gidecem .biz bu tedavi için ne kadar emek ve zaman harciyoruz dinlenme konusundaki hassasiyetimize anlayış göstermek gerekmezmi kendimizi yormamiz gerekiyor diye düşünüyorum ama hastane normal yasantiniza donebilirsiniz çalışabilirsiniz diyor tamam belki onlar haklidir ama ben de endiseliyim temkinli davranmak istiyorum ankarada iki arkadaşının da transferi bugün oldu farklı hastanedeler doktor 3 gun yatacaksin 3 gun sonra sadece ucakl gidebilirsin demiş ve 10 gun istirahat vermiş ben bunları duyunca normal hayatima dönmem istirahati baska doktordan alacağım açıkçası canım sıkıldı bu duruma sizler çalışacak misiniz yoksa evde dinlenerek mi gecirecrksiniz hangisi doğru tecrübeli arkadaşlar tecrubelerinizi paylasirmisiniz
transferin hayırlı olsun cnm güzel haberlerini bekliyoruz...haklısın canım o kadar uğraşıyoruz ister istemez korkularımız oluyor e azından 1 hafta rapor al bence ben de p.tesi başlıyorum 20 km ilçeye gidip gelicem üstelik minübüslerle ama müdürüme durumu anlattım programımı 3 güne yapacak o yüzden rapor alıp onları da mağdur etmek istemiyorum en azından herşey normalken...hayırlısı nasip artıkk

Aaa canim süper cok sevindim seni takip ediyordum çünkü degerlerimiz sorunlarimiz cok benziyor. Umut olacak benim icin inşallah hamilelik haberini de yazarsin. Dinlenme konuna gelince, bence dinlenmen daha iyidir. Hem stres hem işe gitme derdi anlamında...

selam arkadaslar.bugun test gunumuzdu cok sukur pozitif haberi aldik.:nazar: Allah razi olsun hastaneden ben cok memnun kaldim. Allahim inşallah tamamına erdirir de sağlıkla yavrularimizi kucaklarimiza alabiliriz. Transferi olan tedavi goren bu yolda emek veren herkese Rabbim hayirli saglikli ahlakli cocuklar versin insallahh :) Mevlam hamis olan tum arkadaslara da hayirli gebelikler hayirli dogumlar versin insallahh Icinde de bana :) hala daha inanamiyorum yaw :)

selam arkadaslar.bugun test gunumuzdu cok sukur pozitif haberi aldik.:nazar: Allah razi olsun hastaneden ben cok memnun kaldim. Allahim inşallah tamamına erdirir de sağlıkla yavrularimizi kucaklarimiza alabiliriz. Transferi olan tedavi goren bu yolda emek veren herkese Rabbim hayirli saglikli ahlakli cocuklar versin insallahh :) Mevlam hamis olan tum arkadaslara da hayirli gebelikler hayirli dogumlar versin insallahh Icinde de bana :) hala daha inanamiyorum yaw :)
öncelikle yuppiiii çok sevindim....değerin kaç:)

Aaa canim süper cok sevindim seni takip ediyordum çünkü degerlerimiz sorunlarimiz cok benziyor. Umut olacak benim icin inşallah hamilelik haberini de yazarsin. Dinlenme konuna gelince, bence dinlenmen daha iyidir. Hem stres hem işe gitme derdi anlamında...
Tesekkur ederim umutlatimixin gerçek olmasını diliyorum .yarin öğle saatlerinde yola çıkıyoruz evimi özledim .istirahati orda alacağım test sonucunu yapana kadar gitmem benim okul çok sıkıntılı her açıdan hele şimdi tam bi kaos program değişiklikleri yeni binaya geçiş v.s vallahi kaldiramam.

öncelikle yuppiiii çok sevindim....değerin kaç:)
Hayırlı olsun darısı da bizlere tüm isteyenlere olsun ayrıca hastane gerçekten isini profosyenelce yapıyor boyle merkezlerin varlığı büyük nimet kıymetini bilmek gerek hamilelik su andan itibaren tamamen nasip Rabbim ol derse oluverir

Beta HCG mi de paylasirim tabiki inşallah pozitif müjdesi olur

Arkadaşlar iyi Akşamlar
Benim eşim azosperm, 2014 Temmuz Ayında Bahçeci umut kliniğinde eşim mikrotese oldu ve 15 tane sperm bulundu 10 yumurtadan 5 i döllendi 2 tanesi 5. Güne kaldı orta kalite maalesef gebelik oluşmadı:KK43:
Yaklaşık 3 aydır Murat Başar ile tedaviye başladık ve Temmuz gibi ikinci teseyi planlıyoruz. Hastane ve doktorlar konusunda desteğinize ihtiyacım var.
Temmuz gibi eşimin ameliyatı ile birlikte ben de tüp bebeğe hazırlanacağım . Ben ne kadar önce Dr muayenesi olmalıyım ? Kullanmam gereken vitamin falan var mı? Eşi bizim durumda olan tedavide başka arkadaşımız varmı? Hangi dr.u önerirsiniz bu arada bana? Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
Memorial için gönlünü ferah tut islerini çok iyi yapıyorlar ama bahçeci ile ilgili bu topikte olumsuz çok şey okudum grade2 transferini yapıp grdae1 transfer ettik veya imsi yaptık deyipte icsi yapmaları gibi doğru merkez önemli güven önemli biz gerçekleri bilmek istiyoruz benim ilk denemede yumurtaların dollenmedi ama memorialda boyle bir şey yasamadim her şey normal seyrindeydi morula evresinde 2 embriyo transferim oldu üstelik memorial erkek infilitesinde çok iyi düşün derim ekip çalışması olduğu için hangi doktor olduğu çok önemli değil ama ilk görüşmede Semra hanımı isteyin mesala ben öyle yaptım sonra ayşe hanımla gittik arada birkez yine Semra hanıma verdiler ben çok memnun kaldim

Beta HCG günün 16 şubat ....:KK37::KK6:
Insallah pozitif musmutlu haberler almak nasip olur. bu arada biz de sehir disindan gidip 15 20 gun misafirhanede kalmistik.gercekten cok yorucu ve zor oluyor.dondukten sonra da bi suru is oluyor. Eslerimize Allah saglik vere :)

Back