Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim kendini uzmemen gerek cok kafana takma devamli yatmak da iyi degil biliyorsun kendini yorma sadece drlar Boyle dedi hep gecmis olsun Bu arada tamamlamissin sonu da olumlu olur insallah testi kacinci gun yapicaksin benimde yarin veya ptesi olacak

transferin hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz.. raporu neden sorun etmişler onu anlamadım. acaba ekip doktorunla tekrar konuşsamıydın bu konuyu cnm..

doğru yerdesin canımm... benimde dört yılım umutta geçtii şimdi memorialdan çok memnunum..
tek üzüldüğüm konu yumurta rezervi konusunda en iyi dönemlerim boşuna umutta yada orada burada tükendi..
şimdi memorialdayım ama tüm değerlerimiz en kötüye geldikten sonra buradayız..
bizdede erkek infertilitesi var bu konuda memorial harika ama mutlaka rahim filminle gidip ön görüşmeni hemen yap..
çok farklı şeyler çıkabiliyor.

Cnm embiriyolardan ne haber nasil yarin daba 4gun oluyo ama

Insallah pozitif musmutlu haberler almak nasip olur. bu arada biz de sehir disindan gidip 15 20 gun misafirhanede kalmistik.gercekten cok yorucu ve zor oluyor.dondukten sonra da bi suru is oluyor. Eslerimize Allah saglik vere :)
transferını kım yaptı cnmm Darısı bekleyen tummm arkadaşlarımızaaa inş...saglıcakla kucagına alasın inş. bebişiniiii

transferin hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz.. raporu neden sorun etmişler onu anlamadım. acaba ekip doktorunla tekrar konuşsamıydın bu konuyu cnm..
Doktorun izindrymis sekreter kızlar baska doktor yazmaz hastane karar aldı artık rapor verilmiyor dediler üslupta çirkindi açıkçası orda uzun boylu zayıf duz saçlı kıza sinir oldum sadece doktoruna ulaşamadım benim muattabim onlar degildi ben tup tedavisi gordum ve 3 gunluk rapor dahi alamadım ama bu konudaki şikayetini gerekli kişiye yapacağım beni bankodan yollamanin hesabını yaptilar

aaaaaamiiiiinn insallah canimm... insallah Mevlam cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli ahlakli ve tabiki saglikli evlatlar verir inşallah. .. benim transferimi semra hocam yapti sagolsun. Insallahh bu yolda emek veren herkesin Rabbim gonlunun muradini verir.aaaamin
transferını kım yaptı cnmm Darısı bekleyen tummm arkadaşlarımızaaa inş...saglıcakla kucagına alasın inş. bebişiniiii

bankoda belirledigim bir kiz var herseye hakim o yuzden hep ona yoneliyorum..:))

bu transfer sonrasi bazi doktorlar hemen ise gidin gunluk hayatiniza geri donun diyorlarda nasil bir ise yada nasil bir gunluk hayata sahibiz onu dusunen yok..
ben yillarca sabah 06.00 da kalkip 2 saat yol gidip isyerinde asiri stres icinde tum gun gumrukte yada ofiste kosturmakla ve asiri stresle geciriyordum aksamada cogu zaman 24.00 den once eve gelemiyordum.. ve tabi yine 30 km yol cekerek geliyordum eve.. doktorlara sorunca isine geri don birsey olmaz iyide bu is arasinda progesteron igne yapacak birini bile bulmak imkansiz oluyor, is var is var.. nekadar yuklu paralarla ve uzuntulerle yaptiriyoruz cnm tedavileri insan ister istemez tedirgin oluyor..

sen yinede canini sikma hayatim bebisine saril guzelce mutlu sonu dusun.. bu gunlerde hep iyi haberler aldik sira sende canim..

Son düzenleme:

Canım gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin..ççok sevindim darısı tüm bekleyenlerin başına

Transferin hayırlı olsun canım..mmutlu haberlerini bekliyoruz inş :)

Cnm embiriyolardan ne haber nasil yarin daba 4gun oluyo ama
Dun gorusrum cnm 6-7 tanesi iyiymis 4. 5. Gune elenenlerde olabilir dedi insallah kavusuruz Bu defer bebegimize bebeklerimize cok zorlandim tedavilerde igneler Karin sisligi sinir denge bozuklugu parasi . Cok Para istemezlerse birde kaliteli kalirsa dondurmakta istiyoruz 1400 5 yillik demislerdi basta , daha AZ yilda olabilir aslinda baska fiyat Alan var mi? Neslihan tekrar hastaneyle gorusebildin mii sonic belki oldu mu?

16 şubatta yapacağım insallah embriyoların dollenmesini takip eden ,14.gun oluyor senin embriylar ne alemde kaçıncı gun embriyosu olacak?

Transferin hayırlı olsun canım..mmutlu haberlerini bekliyoruz inş :)
Tesekkur ederim inşallah ben hala yoldayım normal hayatıma devam ediyorum inşallah sikinti olmaz acaba herkes evde yatarak ve ev ici yürüyüş yaparak mi geçiriyor onu merak ediyorum birde WC te sik gidiyorum ya insan psikolojik olarak embriyo düşer saniyo

İnşallah canım 3015 herkese yarasin hep mutlu haberleri mujdeleyelim tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…