- 30 Aralık 2014
- 59
- 39
- 18
- 36
Pazar gunu oldum canim..labratuvar yarin kesin olur arariz dediler ama...haaaaalaaaaaaa aramadilar ...Ayy heycan heycan heycannGözün aydın olun hangi gün olmuştu pazartesi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar gunu oldum canim..labratuvar yarin kesin olur arariz dediler ama...haaaaalaaaaaaa aramadilar ...Ayy heycan heycan heycannGözün aydın olun hangi gün olmuştu pazartesi mi
Kizlar yumurta toplamadan sonra glifor tablete devam ettiniz mi hemsireye sordum devam dedi AMA doktor bey yumurta kalitesi icin kullaniyorsun demisti
Cuma günü sabah tekrar arayacaklar pzt opu oldum o gün sıfırıncı gün sayılıyor yarın 4. Gün devam yani gelişimleri çok guzelmis 2 tanesi 10 hücreli gününe gore grade 1 ,diğeri de grade 2 imiş 8 hucreli ama onunda gelişimi iyiymis kalite olarak grade1e yakin seyrediyormus.allaha binlerce kez sukrediyorum buraya kadar her şey güzel embriyolog transfer günü hakkında yarin bilgi verecek cumada olabilir CMT de olabilir dedi Semra hanımın yapmasını çok istiyorum belki bunu da hesaplarlarsa cmteye kalmaz
Transferden sonra ne kadar hastanede kalıyoruz ilk günler surekli yatacakmiyiz yola ne zaman cikabiliriz.nelere dikkat etmeliyiz mesela hapsurma şiddetli olursa zararı olur mu agir kaldirmamak gereklidir herhalde kolları yukarı kaldırıp gerinmek zararlimidir transfere girerken idrara çok sıkışık oluyoruz ya transferden hemen sonra tuvalete gidebilirmiyiz ben çok heyecanliyim ama pozitifim
Bende doktorla konustum devam dedi hayirlisi cnm Bu sefer olur insallah daha AZ ilacla daha rahatBende devam ettim canım Opu sonrası... Pozitif sonuçtan sonra 1 ay devam edilecek demişlerdi ama ben negatif sonuç aldım İlacı kullanmaya devam ettim şuanda dondurulmuş tedavisi görüyorum ve yine devam etmemi söylediler...
Morula nasil oluyorAllah yardımcın olsun canım, inşallah hayırlı haberler alırsın. Benimde aynıydı hemen hemen 1 tane kaliteli diğerleri marula ve geriden gelenler vardı.
Evet yumurta kalitesini arttitiyormus baska faydalarida var sanirim tedavide ilk ilaclarla baslattilar doktor kontrolunde al sen yinedeTedavide mi yazdılar,şeker hastalığı ve zayıflama için diye duymuştum.Yumurtada işe mi yarıyor yarıyorsa hemen alayım :))
Cnm senin embiriyolardan ne haber birde yarin senide cagirdilarmi konturole merak ettimBende doktorla konustum devam dedi hayirlisi cnm Bu sefer olur insallah daha AZ ilacla daha rahat
biraz özel bir soru ama ağda yapmak zarar verir mi kızlar özellikle ilk 3 ay olumsuz etkiler mi ki
Morula nasil oluyor
Aslında ben inceledim detaya girerim girmesine de karışımdakilri bezdirmek istemiyorum aslında çok anlayislilar çok güzel dinleyip seni anlamaya çalışıyorlar ve sorduğunda her soruya cevap veriyorlar ama ben hücre sayısını gününe gore seyrinin normal olup olmadığını ve kalitesini soruyorum benim için yeterli.bunları ben soruyorum onlar cevapliyorValla benim daha once yaptirdigim yer bana detayli bilgi vermemisti.sonrada ben sordum 10 hucreli demisti.fakat semra hanim kötü kalite bir empriyo dedi.bugun de bir empriyologa gosterdim. 8 hucreli % 15 fragmantasyon ve 3.kalite bir empriyo tutunmasi zor dedi. Sen mi sordun detayini onlar detayli anlatuyorlarmi ?
Tesekkur ederim canım senin yarin kaçıncı gunduAgir kaldirma biryere uzanma kabiz olacak seyler yeme.idrari yatarken yaptiriyorlar. Ben bir saat yattim.yuruyus yapacaksin zaten.daha iyiymis oyle duydum
bugun aradilar 14 yumurtanin 13 u olgun dedi 11 i dollenmis henuz embryo bile sayilmaz cok kucukler dediler kalite hucre hakkinda 3. Gun bilgi vereceklermis arayin dediler. Cagirmadilar Sana NE dediler hastaneden?Cnm senin embiriyolardan ne haber birde yarin senide cagirdilarmi konturole merak ettim
biraz özel bir soru ama ağda yapmak zarar verir mi kızlar özellikle ilk 3 ay olumsuz etkiler mi ki
canım ya en doğru kararı sen verirsin ama hiç tavsiye etmem, hatta doğrana kadar yapmazsan daha iyi olur..
ani sarsıntı ve hızla çekmeler falan sıcacık ağda bebişi Allah korusun sarsabilir..
normal gebeler çok yapıyor ama bizler için tedirgin edici..
doktora muayene gittiğin dönemlerde jiletle idare et canım kötüde olsa:))
2 tane transfer ettiler canim grade 1ve2 geriye dondurulabilecek kalitede 3 tane kaldi onlarida dondurdukİnsallah bende hamis olurumm..kac tane transfer ettiler canimm..geri kalanlari dondurdularmi
Blastin bir alti :) 4.gun embriyosu ama kalitesiz degil canim bolunmesi zamaniyla uyumluysa ve iyi durumdaysa 5.gune bekletmiyorlarMorula nasil oluyor
28 yumurtanin 18olgun cikmis 13dollenmis ama 1 ve2yumurtadan emin olamadik bunlarda dollenebilir dedi ohss riski var oyuzden gittim.muyane oldum kan verdim pzr yine gidecem o zaman transfer olup olmatacagini konusuruz dedi dondurulma ihtimali varbugun aradilar 14 yumurtanin 13 u olgun dedi 11 i dollenmis henuz embryo bile sayilmaz cok kucukler dediler kalite hucre hakkinda 3. Gun bilgi vereceklermis arayin dediler. Cagirmadilar Sana NE dediler hastaneden?