- 7 Aralık 2014
- 362
- 330
- 88
- 47
Gözün aydın canım senin adına çok sevindim devamında da iyi haberler alırsın inşallah sonu memorialda başlayan hikayeniz mutlu sona ulassin diyelim14 yumurta toplandi benden de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım senin adına çok sevindim devamında da iyi haberler alırsın inşallah sonu memorialda başlayan hikayeniz mutlu sona ulassin diyelim14 yumurta toplandi benden de
Gözün aydın canım senin adına çok sevindim devamında da iyi haberler alırsın inşallah sonu memorialda başlayan hikayeniz mutlu sona ulassin diyelim[/QUO insallah cnm
Himm bugun tekrar ariyim hasteneyi o zamanYok cnm bana dun.biraktirdi sadece folik olani kullan dedi uyku plani yaptimda olmadi
Benim.embriolar dondurulacakti cnmBeyza transferin oldumu?? Ayni gun opumuz olmustu sanirim.ya bide halide die bi arkadas vardi sonuc bekliyodu haber yokmu
Bana da devam dedii semra hoca dedi hattaHimm bugun tekrar ariyim hasteneyi o zaman
Cnm hastane aradimi seni benim 13tane varmis bu artabilirde dedilerHimm bugun tekrar ariyim hasteneyi o zaman
Kizlar yumurta toplamadan sonra glifor tablete devam ettiniz mi hemsireye sordum devam dedi AMA doktor bey yumurta kalitesi icin kullaniyorsun demisti
Kizlar bugun opunun 4. Gunu 1 tanesi kaliteli 2 tanesi morula dedi ..3 tanesi yavas gelisiyir dedi.... arkadaslar yarin transfer buyuk gun geldi catti dua edin insallah..sizce durum nasil..
glifor ne için kullanılıyor arkadaşlarBen ettim canım hatta hamile olduğumu öğrendikten sonra 1 ay daha ettirdi doktor
glifor ne için kullanılıyor arkadaşlar
hımmm çok duydumm ben hiç kullanmadım daaa merak ettim:)Yumurta kalitesini arttırıyormuş ama sanırım aynı zamanda şeker hastalığı falan varsa diye önlem olarakta kullanıyorlar. Ben tedaviden önce başladım bütün tedavi süresince ve sonrasında kullandım. Hamile kaldıktan sonra 21. gün ultrasonu için çağırdılar Ayşe hanım 1 hafta daha kullan bırak dedi yani gebelikten 1 ay sonra bıraktım demek ki gerekli bir ilaç
Allah yardımcın olsun canım, inşallah hayırlı haberler alırsın. Benimde aynıydı hemen hemen 1 tane kaliteli diğerleri marula ve geriden gelenler vardı.
İnsallah bende hamis olurumm..kac tane transfer ettiler canimm..geri kalanlari dondurdularmiAllah yardımcın olsun canım, inşallah hayırlı haberler alırsın. Benimde aynıydı hemen hemen 1 tane kaliteli diğerleri marula ve geriden gelenler vardı.
Gözün aydın canım senin adına çok sevindim devamında da iyi haberler alırsın inşallah sonu memorialda başlayan hikayeniz mutlu sona ulassin diyelim
Kizlar yumurta toplamadan sonra glifor tablete devam ettiniz mi hemsireye sordum devam dedi AMA doktor bey yumurta kalitesi icin kullaniyorsun demisti
Cuma günü sabah tekrar arayacaklar pzt opu oldum o gün sıfırıncı gün sayılıyor yarın 4. Gün devam yani gelişimleri çok guzelmis 2 tanesi 10 hücreli gününe gore grade 1 ,diğeri de grade 2 imiş 8 hucreli ama onunda gelişimi iyiymis kalite olarak grade1e yakin seyrediyormus.allaha binlerce kez sukrediyorum buraya kadar her şey güzel embriyolog transfer günü hakkında yarin bilgi verecek cumada olabilir CMT de olabilir dedi Semra hanımın yapmasını çok istiyorum belki bunu da hesaplarlarsa cmteye kalmazbugün yazmamışsın canım ne oldu emriyolar,merak ettim... 4.güne devam edecektir inşallah.
Gözün aydın olun hangi gün olmuştu pazartesi miKizlar bugun opunun 4. Gunu 1 tanesi kaliteli 2 tanesi morula dedi ..3 tanesi yavas gelisiyir dedi.... arkadaslar yarin transfer buyuk gun geldi catti dua edin insallah..sizce durum nasil..
Senin nasıl gidiyorCuma günü sabah tekrar arayacaklar pzt opu oldum o gün sıfırıncı gün sayılıyor yarın 4. Gün devam yani gelişimleri çok guzelmis 2 tanesi 10 hücreli gününe gore grade 1 ,diğeri de grade 2 imiş 8 hucreli ama onunda gelişimi iyiymis kalite olarak grade1e yakin seyrediyormus.allaha binlerce kez sukrediyorum buraya kadar her şey güzel embriyolog transfer günü hakkında yarin bilgi verecek cumada olabilir CMT de olabilir dedi Semra hanımın yapmasını çok istiyorum belki bunu da hesaplarlarsa cmteye kalmaz