• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar bugun opunun 4. Gunu 1 tanesi kaliteli 2 tanesi morula dedi ..3 tanesi yavas gelisiyir dedi.... arkadaslar yarin transfer buyuk gun geldi catti dua edin insallah..sizce durum nasil..

Allah yardımcın olsun canım, inşallah hayırlı haberler alırsın. Benimde aynıydı hemen hemen 1 tane kaliteli diğerleri marula ve geriden gelenler vardı.

glifor ne için kullanılıyor arkadaşlar

Yumurta kalitesini arttırıyormuş ama sanırım aynı zamanda şeker hastalığı falan varsa diye önlem olarakta kullanıyorlar. Ben tedaviden önce başladım bütün tedavi süresince ve sonrasında kullandım. Hamile kaldıktan sonra 21. gün ultrasonu için çağırdılar Ayşe hanım 1 hafta daha kullan bırak dedi yani gebelikten 1 ay sonra bıraktım demek ki gerekli bir ilaç

Yumurta kalitesini arttırıyormuş ama sanırım aynı zamanda şeker hastalığı falan varsa diye önlem olarakta kullanıyorlar. Ben tedaviden önce başladım bütün tedavi süresince ve sonrasında kullandım. Hamile kaldıktan sonra 21. gün ultrasonu için çağırdılar Ayşe hanım 1 hafta daha kullan bırak dedi yani gebelikten 1 ay sonra bıraktım demek ki gerekli bir ilaç
hımmm çok duydumm ben hiç kullanmadım daaa merak ettim:)

Allah yardımcın olsun canım, inşallah hayırlı haberler alırsın. Benimde aynıydı hemen hemen 1 tane kaliteli diğerleri marula ve geriden gelenler vardı.
İnsallah bende hamis olurumm..kac tane transfer ettiler canimm..geri kalanlari dondurdularmi

Kizlar yumurta toplamadan sonra glifor tablete devam ettiniz mi hemsireye sordum devam dedi AMA doktor bey yumurta kalitesi icin kullaniyorsun demisti

Tedavide mi yazdılar,şeker hastalığı ve zayıflama için diye duymuştum.Yumurtada işe mi yarıyor yarıyorsa hemen alayım :))

arkadaşlar tüp bebek tedavisinde kortizon kullanan oldumu bağışıklılığı baskılamak için bazen vücut embriyoyu yabanci gorurmus embriyoyu disari atiyormus kullanip sonuc alan oldumu

bugün yazmamışsın canım ne oldu emriyolar,merak ettim... 4.güne devam edecektir inşallah.
Cuma günü sabah tekrar arayacaklar pzt opu oldum o gün sıfırıncı gün sayılıyor yarın 4. Gün devam yani gelişimleri çok guzelmis 2 tanesi 10 hücreli gününe gore grade 1 ,diğeri de grade 2 imiş 8 hucreli ama onunda gelişimi iyiymis kalite olarak grade1e yakin seyrediyormus.allaha binlerce kez sukrediyorum buraya kadar her şey güzel embriyolog transfer günü hakkında yarin bilgi verecek cumada olabilir CMT de olabilir dedi Semra hanımın yapmasını çok istiyorum belki bunu da hesaplarlarsa cmteye kalmaz

Cuma günü sabah tekrar arayacaklar pzt opu oldum o gün sıfırıncı gün sayılıyor yarın 4. Gün devam yani gelişimleri çok guzelmis 2 tanesi 10 hücreli gününe gore grade 1 ,diğeri de grade 2 imiş 8 hucreli ama onunda gelişimi iyiymis kalite olarak grade1e yakin seyrediyormus.allaha binlerce kez sukrediyorum buraya kadar her şey güzel embriyolog transfer günü hakkında yarin bilgi verecek cumada olabilir CMT de olabilir dedi Semra hanımın yapmasını çok istiyorum belki bunu da hesaplarlarsa cmteye kalmaz
Senin nasıl gidiyor

Transferden sonra ne kadar hastanede kalıyoruz ilk günler surekli yatacakmiyiz yola ne zaman cikabiliriz.nelere dikkat etmeliyiz mesela hapsurma şiddetli olursa zararı olur mu agir kaldirmamak gereklidir herhalde kolları yukarı kaldırıp gerinmek zararlimidir transfere girerken idrara çok sıkışık oluyoruz ya transferden hemen sonra tuvalete gidebilirmiyiz ben çok heyecanliyim ama pozitifim

Back