• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kizlarr gunaydinn buyuk gun geldi catti. Bugun transfer günü. Cok sukur bu zamana kadar gelebildik:nazar: insallah bundan sonra da Mevlam yuzumuzu guldurur.:KK45: Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere insallah hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar nasipneder :KK23:aaaamiiiiinn.
sizlerde dualariniza beni katarsaniz cok sevinirim.:KK76: Allah hepimizin yardimcisi olsun. Sevgiler:KK68:
Amin Allah yardimcin olsun

Ben raporum çıktıktan sonra ayrıca istedigim ilaç listesini vermiştim onlarda yazılmıştı hatta ilaç raporunuz 1 ay geçerli tup bebek raporunuz 6 ay geçerli demişti sekreter bayan çok anlamıyorum bu işten ayrıca ilaç raporu çıkıyordu sanırım
Hangi hastanede yaptirdin Bu islemleri

hımm anladım canım ayrı bir ilaç rapor vermemişler sana demekki, raporuna dahil olarak yanında istediğin ilaçlarıda yazmışlar..
tüp bebek raporu+ilaç raporu hariç sadece ilaç için başvuramıyoruz canım böyle bi rapor yok bildiğim kadarıyla.
her durumda hakkımızı kullanmak zorundayız.

Tam hatırlamıyorum yanlış bilgi vermeyim ama tup bebek raporu çıktığında ilaç raporuda çıktı sonra receteye yazdılar diye hatırlıyorum..

Hangi hastanede yaptirdin Bu islemleri

Ben raporu aldıktan sonra bahceci umutta yaptırdım
Memorialde tup bebek raporu geçmiyor sadece indirim var ama kişi tup bebek raporu çıkarttıysa ilaçlarıda indirimli alıp kullanabilir sadece rapor hakkı yanmış olur

Ben raporu aldıktan sonra bahceci umutta yaptırdım
Memorialde tup bebek raporu geçmiyor sadece indirim var ama kişi tup bebek raporu çıkarttıysa ilaçlarıda indirimli alıp kullanabilir sadece rapor hakkı yanmış olur

rapor hakki yansin cnm sorun degil zaten 3.rapor olayi onaylandi. :) bakalım eczanaden de net bilgi alirim. Daha onceki tedavide receteyi gittigim hastane cikarmisti. Oyleyse alamam tabi..

Aklima bisey takıldı. Ilk tedaviden onceki ay doktor bana dogum kontrol hapi verdi. Neden verdigini sordum bana rahimi hazirliyor kist var onu eritiyor dedi.ilacin bittigi gun tam da bayrama denk geliyordu doktora devam edeyimmi dedim devam et sıkıntı olmaz dedi. Ve ben tatil bitsin diye beklerken ilaca devam ettim.adet oluyor gibiydum ama ilaca devam ettigim icin tam sokulmedi.sonra da yumurtalar zor büyüdü. Iki tanecik yumurta oldu. Semra hanim bana 4-5 tane olur rahat dedi. Belki de dogum kontrol ilacinin etkisidir. Inşallah dedigi gibi olur.artik hayal gibi geliyor 4 yumurta bile.. :(

Yarin ayşe hanımla randevum var iğnelerin 10.günü olacak merdivenleri birer birer cikktik 2-3 yumurtayla gidiyoruz sayım az ama olsun kendimi iyi hissediyorum inaniyorum 20 gün için geldiğim istsnbuldan kismetimi toplamaya başladım... Allahın izniyle olacak...

Yarin ayşe hanımla randevum var iğnelerin 10.günü olacak merdivenleri birer birer cikktik 2-3 yumurtayla gidiyoruz sayım az ama olsun kendimi iyi hissediyorum inaniyorum 20 gün için geldiğim istsnbuldan kismetimi toplamaya başladım... Allahın izniyle olacak...
İnsallah olucakk..bebeklerimizle cikacaz o merkezin kapisindan..bende yarin 8. Gun

Back