- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.509
- 198
belli olmaz edilebilir cnm sen şansını dene..Bende duymustum bazi hastaneler yapiyo die ama memorial yapmiyo galiba....Belki iki tane transfer ettiren vardir die dusundum ama:-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belli olmaz edilebilir cnm sen şansını dene..Bende duymustum bazi hastaneler yapiyo die ama memorial yapmiyo galiba....Belki iki tane transfer ettiren vardir die dusundum ama:-(
Baskiliyici ilaclari kullanmaya basladim ilerliyirumm galiba )
Ben yazayım canım mimliyim nede olsa rahat rahat yazarım :))))
gonal f : 225
gonal f : 225
gonal f: 225
gonal f: 250
gonal f:250
gonal f: 250 - cetrotide
gonal f: 250 - cetrotide
gonal f : 250 - cetrotide
gonal f: 237,5 - cetrotide
gonal f : 237,5 - cetrotide
gonal f: 225 - cetrotide
ovitrella
14 yumurta - 12 olgun 12 döllenme 2 transfer 3 dondurma
benim yumurta rezervim az canım. gonal f 237 ile başlarız dedi bir de başka bir ilaç daha kullanacakmışım. Senin fsh ve amh kaçtı canım ?
Biz eşimle bugüne kadar belki hastaneden biri arar ve yaptıkları hatayı telafi ederler diye bekledik ama tabiki arayan soran olmadı! Benim özel hayatımı takip ettiler bu bir. İkincisi sadece doktorun görmesi gereken dosyam elden ele dolaştı. Transfer sırasında bin defa endometriyum yeterli kalınlıkta dendi ama Semra hn aradığında end zaten inceydi dedi yani bana yalan konuşuldu bu üç. Ayrıca benim hangi doktora neyi danışacağıma müdahale etmeye çalıştılar bu dört!Öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini canım. Bende muhataplarından biriyim ' hastanın şikayetlerine yönelik açılan telefon ile hesap sormak için açılan telefon' arasında ki farkı ayırt edilebilecek yetiye sahip olduğumu düşünüyorum. Görebildiğin üzere bende şişlide pozitif sonucumu almış bir hastayım bu hastane hakkında olumsuz eleştiri yapmam için elimde bir sebep yok yani, tam tersi övmem gerekiyor değil mi? sanırım burada bir terslik var.
Hastaneden memnun olman beni de memnun etti, hepimizin en büyük arzusu 'başarıya' karşılıklı saygı ve hassasiyet çerçevesinde ulaşabilmek. Her ikisi de tek başlarına yeterli olmuyor çünkü.
Burada hastanın paylaşım amaçlı verdiği tedavi bilgilerinden kimliğini tespit etmek özel hayatın gizliliğine saldırı zaten başlı başına, benim hasta olarak bilgilerimde kimlerin elinde dolaşıyor mesela da kimler yapıyor bu tespiti dedektif gibi ? Ben burada bana verilen hak olan kimliğimi gizlediğim nickim altında konuşuyorum tersi bir tercihim olsa adım soyadımla üye olurdum insanlar buna saygı duymak zorunda, bunun aksini düşünen insanın kendini sorgulamasını rica ederim.
Daha fazla uzatmak istemiyorum, hastane yönetiminin bu kadar üzdüğü, özel hayat gizliliklerine tecavüz ettiği, ifade özgürlüklerine müdahale ettiği bu durumu ivedi bir şekilde telafi edeceklerini umut ediyorum ki aldığım bilgi doğrultusunda da bu konu ile ilgileniyorlarmış.
İyi günler dilerim.
Sagol canim bugun sordum bende doktora kontrolde ayni seyi soyledi sol tarafta sikinti varmis benim biraz yumurta tupin arkasindaymis Rahim filmi temiz tupler acik AMA olumsuz olursa laporoskapi yapariz dediler gerekmez insallah sag taraf iyi yumurtalarda var iki tarafta benim gibi olaniniz var mi ? Herkesin sonucu ayri gerci AMA merak ettimCanım yumurta kalitesini arttırıyor demişlerdi bana
NE guzel pozitif sonuclar aliriz insallah yuzumuz guler . Ben de yarin basliyacagim sanirimBaskiliyici ilaclari kullanmaya basladim ilerliyirumm galiba )
Sagol canim bugun sordum bende doktora kontrolde ayni seyi soyledi sol tarafta sikinti varmis benim biraz yumurta tupin arkasindaymis Rahim filmi temiz tupler acik AMA olumsuz olursa laporoskapi yapariz dediler gerekmez insallah sag taraf iyi yumurtalarda var iki tarafta benim gibi olaniniz var mi ? Herkesin sonucu ayri gerci AMA merak ettim
Amiinn...bu yolda olan herkeze versin Allahimm..imtihanimiz bitsin insallahNE guzel pozitif sonuclar aliriz insallah yuzumuz guler . Ben de yarin basliyacagim sanirim
Oooo bebegin simsıkı tutunur annesine.insallah..kacinci gun embriyosu canimkizlarr gunaydinn buyuk gun geldi catti. Bugun transfer günü. Cok sukur bu zamana kadar gelebildik insallah bundan sonra da Mevlam yuzumuzu guldurur. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere insallah hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar nasipneder aaaamiiiiinn.
sizlerde dualariniza beni katarsaniz cok sevinirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Sevgiler
kizlarr gunaydinn buyuk gun geldi catti. Bugun transfer günü. Cok sukur bu zamana kadar gelebildik insallah bundan sonra da Mevlam yuzumuzu guldurur. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere insallah hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar nasipneder aaaamiiiiinn.
sizlerde dualariniza beni katarsaniz cok sevinirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Sevgiler
Ne güzel ya rabbim isteyen herkese nasip etsin duyguyu.transferim ertelendiginden beri zaman gecmio sanki.en hayirlisi dogrusu budur eminim ama o içimdeki heyecan söndü :-( bikaç gun sonra sonuc ogrenicektm transfer olsaydi
Ohssiçimn ertelendo cnm.44yumurta toplandi bu da benim için risk.embriyolar donduruldu.en yakin nisanda olcak transferNe güzel ya rabbim isteyen herkese nasip etsin duyguyu.transferim ertelendiginden beri zaman gecmio sanki.en hayirlisi dogrusu budur eminim ama o içimdeki heyecan söndü :-( bikaç gun sonra sonuc ogrenicektm transfer olsaydi
kızlar bir de bişey soracaktım.Benim tüp bebek raporum var. Bu hastanede rapor geçmiyor fakat,ilaçları raporlu alabiliyormuyum. yani hastanenin bana illa reçete çıkarmasımı gerekiyor bilginiz vamı ?
Memorialin recetesi sgk karsilamaz raporu aldigin yerden alman lazim receteyi...ama yazmiyolarkızlar bir de bişey soracaktım.Benim tüp bebek raporum var. Bu hastanede rapor geçmiyor fakat,ilaçları raporlu alabiliyormuyum. yani hastanenin bana illa reçete çıkarmasımı gerekiyor bilginiz vamı ?
Ya 44 yumurta nedir cok degilmi...dr kim canim yaOhssiçimn ertelendo cnm.44yumurta toplandi bu da benim için risk.embriyolar donduruldu.en yakin nisanda olcak transfer