- 1 Ocak 2015
- 64
- 70
- 18
- 36
Hayirlisi canim inşallah herşey yolunda giderPzr yada pztsi yumurta toplamam olcak galiba..hayirlisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi canim inşallah herşey yolunda giderPzr yada pztsi yumurta toplamam olcak galiba..hayirlisi
Amann hep iyi ol .bebisini de al en korunmali yere git rabbim rast getirsin inşallahYarin ayşe hanımla randevum var iğnelerin 10.günü olacak merdivenleri birer birer cikktik 2-3 yumurtayla gidiyoruz sayım az ama olsun kendimi iyi hissediyorum inaniyorum 20 gün için geldiğim istsnbuldan kismetimi toplamaya başladım... Allahın izniyle olacak...
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn..Hayirlisi canim inşallah herşey yolunda gider
Selam kizlar Benim tedavi devam editor baskilama ve buyutme igneleri haftaya olucak sanirim toplama islemi yarin kontrole gidicem siskinlik bulantiyla basetmeye calisiyorum sizde NE var NE yokaynen bugün sessizlik varrr....
Ben izinliyim canım 2 haftadir. Bugn bitio artik.cok şükür toparlandım.islerimiSelam kizlar Benim tedavi devam editor baskilama ve buyutme igneleri haftaya olucak sanirim toplama islemi yarin kontrole gidicem siskinlik bulantiyla basetmeye calisiyorum sizde NE var NE yok
Izinlidir canm doktorun.sevinc hanim bakar yarin.ilaclarn nekadar dozda
Yarin ayşe hanımla randevum var iğnelerin 10.günü olacak merdivenleri birer birer cikktik 2-3 yumurtayla gidiyoruz sayım az ama olsun kendimi iyi hissediyorum inaniyorum 20 gün için geldiğim istsnbuldan kismetimi toplamaya başladım... Allahın izniyle olacak...
Pzr yada pztsi yumurta toplamam olcak galiba..hayirlisi
2 transfer....yapmadımm hiççççç
Benim de pzt -salı opum olacak allahım lütfen her şey yolunda gitsin cumlemizin hayırlı olur insallahPzr yada pztsi yumurta toplamam olcak galiba..hayirlisi
Yas,37 kaliteli 2 embriyom olursa ki olabilir 2 embriyo transferi olacak kızlar lütfen dua edin bende sizler için dua edeceğim 4444 kez okuyacagim duanın bitmesine 4 gün kaldı bu kendimi daha da iyi hissetmemi sagliyorBenim de pzt -salı opum olacak allahım lütfen her şey yolunda gitsin cumlemizin hayırlı olur insallah
ben de zor dayanıyordum ilkinde eşime hep yalvardım bakayım die o durdurmuştu en son akşam idrar yaptım tek çizgiydi ertesi gün kanda çıkmıştı o yüzden biraz bi de annemler yeğenlerim falan gelmişti memleketten onlarla hiç düşünmedim bile dün gittiler dünden beri hep aklımda ama bakmadımm korkuyorumm yarın ne ile karşılaşacağızzz2 transferse şansın daha çok biliyorsun.nasıl sabrettin test yapmadan.ben olsam çatlardım :)
inşallah canım hepimizin pozitif olurr... gizemini koruyosun derken:)Mlk10 gizemini koruyorsun pozitif haberini bekliyoruz
Ben izinliyim canım 2 haftadir. Bugn bitio artik.cok şükür toparlandım.islerimi
Yapabiliyorum.karnimin sisligide indi. transfer icin nisan gelsin die beklicem hayırlısiyla
Yas,37 kaliteli 2 embriyom olursa ki olabilir 2 embriyo transferi olacak kızlar lütfen dua edin bende sizler için dua edeceğim 4444 kez okuyacagim duanın bitmesine 4 gün kaldı bu kendimi daha da iyi hissetmemi sagliyor
benim de c.tesi sonuç günüm...stres heyecan son noktadaaaa....allahım yardım ettttt
Benim de pzt -salı opum olacak allahım lütfen her şey yolunda gitsin cumlemizin hayırlı olur insallah