How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yarin ayşe hanımla randevum var iğnelerin 10.günü olacak merdivenleri birer birer cikktik 2-3 yumurtayla gidiyoruz sayım az ama olsun kendimi iyi hissediyorum inaniyorum 20 gün için geldiğim istsnbuldan kismetimi toplamaya başladım... Allahın izniyle olacak...
Amann hep iyi ol .bebisini de al en korunmali yere git :-) rabbim rast getirsin inşallah

Selam kizlar Benim tedavi devam editor baskilama ve buyutme igneleri haftaya olucak sanirim toplama islemi yarin kontrole gidicem siskinlik bulantiyla basetmeye calisiyorum sizde NE var NE yok
Ben izinliyim canım 2 haftadir. Bugn bitio artik.cok şükür toparlandım.islerimi
Yapabiliyorum.karnimin sisligide indi. transfer icin nisan gelsin die beklicem hayırlısiyla

Yarin ayşe hanımla randevum var iğnelerin 10.günü olacak merdivenleri birer birer cikktik 2-3 yumurtayla gidiyoruz sayım az ama olsun kendimi iyi hissediyorum inaniyorum 20 gün için geldiğim istsnbuldan kismetimi toplamaya başladım... Allahın izniyle olacak...

olsun canım zaten bizden bence 10 yumurta bile çıkmaz..sağlıklı olsun da 1 tane olsun ne yapalım önemli olan tutunması gerisi boş.inaşşalh dualarımız seninle

Benim de pzt -salı opum olacak allahım lütfen her şey yolunda gitsin cumlemizin hayırlı olur insallah
Yas,37 kaliteli 2 embriyom olursa ki olabilir 2 embriyo transferi olacak kızlar lütfen dua edin bende sizler için dua edeceğim 4444 kez okuyacagim duanın bitmesine 4 gün kaldı bu kendimi daha da iyi hissetmemi sagliyor

2 transferse şansın daha çok biliyorsun.nasıl sabrettin test yapmadan.ben olsam çatlardım :)
ben de zor dayanıyordum ilkinde eşime hep yalvardım bakayım die o durdurmuştu en son akşam idrar yaptım tek çizgiydi ertesi gün kanda çıkmıştı o yüzden biraz bi de annemler yeğenlerim falan gelmişti memleketten onlarla hiç düşünmedim bile dün gittiler dünden beri hep aklımda ama bakmadımm korkuyorumm yarın ne ile karşılaşacağızzz

Yas,37 kaliteli 2 embriyom olursa ki olabilir 2 embriyo transferi olacak kızlar lütfen dua edin bende sizler için dua edeceğim 4444 kez okuyacagim duanın bitmesine 4 gün kaldı bu kendimi daha da iyi hissetmemi sagliyor

Canım dualarımız seninle..ne oldu senin bi lap.ihtimali vardı son durumun ne oldu

Back