- 1 Ocak 2015
- 64
- 70
- 18
- 36
Evet maalesef cok :-( ayse hanim doktorumYa 44 yumurta nedir cok degilmi...dr kim canim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet maalesef cok :-( ayse hanim doktorumYa 44 yumurta nedir cok degilmi...dr kim canim ya
44 yimurta mi masaallah cnmm kac tane embrion var peki hyirlisi olsunn bakalimm benimde aynen dondurulcakOhssiçimn ertelendo cnm.44yumurta toplandi bu da benim için risk.embriyolar donduruldu.en yakin nisanda olcak transfer
Memorialin recetesi sgk karsilamaz raporu aldigin yerden alman lazim receteyi...ama yazmiyolar
Seninde mi ertelendi transferin.6embriyo canm.hayirlisi artık .rabbim ne eylerse guzel eyler.goremedigimiz hayir vardir elbette44 yimurta mi masaallah cnmm kac tane embrion var peki hyirlisi olsunn bakalimm benimde aynen dondurulcak
Benim ki biraz farkli cnm pgt oldugu icin trnsferim sonra olcaak tabii saglikli embriomuz cikarsa inşaallahSeninde mi ertelendi transferin.6embriyo canm.hayirlisi artık .rabbim ne eylerse guzel eyler.goremedigimiz hayir vardir elbette
İnşallah canim rabbim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. Bende bi sıkıntı yoktu. Erkek infertilitesi bizim durum.hormonlar düzenli adetim düzenli hsg sorunsuz amh 5.1.sanirim ilaçlar agir geldi. Fazla tepki verdi vucudum.hayirlisi artık inşallah nisan ayi güzel olurBenim ki biraz farkli cnm pgt oldugu icin trnsferim sonra olcaak tabii saglikli embriomuz cikarsa inşaallah
Pgt ne zaman belli olcak kiBenim ki biraz farkli cnm pgt oldugu icin trnsferim sonra olcaak tabii saglikli embriomuz cikarsa inşaallah
Oooo bebegin simsıkı tutunur annesine.insallah..kacinci gun embriyosu canim
tedavı goruyorum daha cnm yumurtalarım toplandıktan sonra olışan embrıolar genetık olarak ıncelencek o sekılde bellı olcak , haftaya felan 10 gun sonra bellı olur tahmınımce , suan hersey yolunda ıns ve herseyden cok memnunum doktor hastanen felan cook sükür :) bazı seyler nasıp kısmet Allah ın ıznı ıle ol derse olacaktır dıgerlerıı bahane bulmalarımızPgt ne zaman belli olcak ki
İnşallah canım herşey yolunda gider ve Rabbim gönlündekini göbişine gönderir...
Hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum...
inş cnmmRabbım nasıp ederse olacaktır Rabbım nasıp etsın inşşaallaah .. Allah ın ıznıylee dua edelım bol boll ..Insallah tutunur canim.5.gun embriyosu .Ama tabi Allah nasip edecek ki olsun yavrumuz . yoksa 2.3.4.5.gun farketmiyo. Mevlam cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar nasip etsin insallahhhh
İlaç raporuda çıkıyor aldıgın hastaneden bence fazlaca ilaç yazdır al, raporun varsa rapor geçen yerde uygunada yaptırabilirsin , memorialde 1000 tl indirim var raporu olan rapor kullanmış olanlara,rapor gecen yerlerde ortalama 3000 civarında tutuyor.
aminn insallahhh canimm benimm. istanbulda 4 tane emanet birakip donucez. iyi bakin onlara :)
Hayırlı olsun cnm transferin. Rabbim kucağına almayi kokusunu duymayi nasip etsin inşallah. Tek transfer mi yapildi.4 tane dondurdular oylemi onlarda bebis olsun zamni gelince inşallah. Kim yapti transfer i nasil gectiaminn insallahhh canimm benimm. istanbulda 4 tane emanet birakip donucez. iyi bakin onlara :)
ilaç raporu aynı zamanda tüp bebek raporunun ekinde verilen rapor değilmi canım.. onu verdiklerinde zaten bir tane hakkını kullanmış sayılmıyormuydun..
aminn insallahhh canimm benimm. istanbulda 4 tane emanet birakip donucez. iyi bakin onlara :)
ilaç raporu aynı zamanda tüp bebek raporunun ekinde verilen rapor değilmi canım.. onu verdiklerinde zaten bir tane hakkını kullanmış sayılmıyormuydun..
evet canı onu rapor olarak sayıyorlar 1000 lira düşüyorlar. yeni rapor almaya gerek kalmıyor.Fakat benim önceden raporum olduğu için hemen ikinci raporu da vereceklermiş. ama ilaçları alamayacaksam anlamı yok...
Ben raporum çıktıktan sonra ayrıca istedigim ilaç listesini vermiştim onlarda yazılmıştı hatta ilaç raporunuz 1 ay geçerli tup bebek raporunuz 6 ay geçerli demişti sekreter bayan çok anlamıyorum bu işten ayrıca ilaç raporu çıkıyordu sanırım
Aminnn cnmAmiinn...bu yolda olan herkeze versin Allahimm..imtihanimiz bitsin insallah