Haklısın canım fakat biz onu da denedik hata kendi adıma konuşayım ben denedim, sizlerin psikolojisi etkilenmesin diye kendi yaşadığım olayı burada duyurmadım hastaneyi kötülemek adına hiç bir şey yazmadım. Beni 1 ay önce aradılar yeni değil. Sonuçta ne oldu? geçen gün başka bir arkadaşımızın başına geldi. Susmak kapatmak çözüm değil yani 3 gün sonra herşeyden habersiz bir arkadaşımız gelecek 'bende tedaviye başladım' diyecek, belki ilaçların etkisi belki tedavinin psikolojik yükü ile olumsuz bir yorum yapacak hoooop onunda başına gelecek. Susmak üzerini örtmek çözüm değil.
Bu telefonlar şöyle gelmiyor ' x hanım merhaba şu sitede yazınızı gördük çok üzüldük sizi de üzmüşüz, acaba sıkıntılar hala devam ediyor mu? yardımcı olabileceğimiz bir şey var mı? bu telefonlar rencide edici bir şekilde geliyor sanki kaçak avlamışlar ayıp bişey yaparken basmışlar gibi, karşınızda ki ses sizi azarlıyor hesap soruyor, tut ki bunları tedavinin ortasında yaşadın hangi cesaretle hangi moralle anestezi alıp o doktorun önüne yatacaksın? Neresinden bakarsan bak etik dışı son derece yanlış şeyler bunlar.
Neyse canım söylenecek çok şey var ama yinede uzatmayalım.