• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlar bence biz bu arama konularını burada kapatalım.. artık yine herhangi bir şey olursa ozaman tekrar sorunumuzu paylaşırız..
zaten baştan gereksiz hoş olmayan etik olmayan konularla kafamızı boşuna yormayalım tedavilerimize endekslenelim..
enerjimiz aşağı çekilmemiş olur.

canım benim bendede orada umutta aynı sorun olmuştuu..:(

Benimde umutta suleyman beyle 2 taze 1 donmuş tedavim var bana ımsı yapıldı dendi doktorundan embriyologuna, sizin gecen yazdıklarınızdan sonra bakıyım dedim dosyaya opu kagıdında resmen ıcsı yazıyor neden yapmadıkları şeyi yapılacak veya yapıldı dediler anlamıyorum. Nasıl dikkatimi çekmedi ozaman çok şaşırdım duruma

kızlar bence biz bu arama konularını burada kapatalım.. artık yine herhangi bir şey olursa ozaman tekrar sorunumuzu paylaşırız..
zaten baştan gereksiz hoş olmayan etik olmayan konularla kafamızı boşuna yormayalım tedavilerimize endekslenelim..
enerjimiz aşağı çekilmemiş olur.

Haklısın canım fakat biz onu da denedik hata kendi adıma konuşayım ben denedim, sizlerin psikolojisi etkilenmesin diye kendi yaşadığım olayı burada duyurmadım hastaneyi kötülemek adına hiç bir şey yazmadım. Beni 1 ay önce aradılar yeni değil. Sonuçta ne oldu? geçen gün başka bir arkadaşımızın başına geldi. Susmak kapatmak çözüm değil yani 3 gün sonra herşeyden habersiz bir arkadaşımız gelecek 'bende tedaviye başladım' diyecek, belki ilaçların etkisi belki tedavinin psikolojik yükü ile olumsuz bir yorum yapacak hoooop onunda başına gelecek. Susmak üzerini örtmek çözüm değil.

Bu telefonlar şöyle gelmiyor ' x hanım merhaba şu sitede yazınızı gördük çok üzüldük sizi de üzmüşüz, acaba sıkıntılar hala devam ediyor mu? yardımcı olabileceğimiz bir şey var mı? bu telefonlar rencide edici bir şekilde geliyor sanki kaçak avlamışlar ayıp bişey yaparken basmışlar gibi, karşınızda ki ses sizi azarlıyor hesap soruyor, tut ki bunları tedavinin ortasında yaşadın hangi cesaretle hangi moralle anestezi alıp o doktorun önüne yatacaksın? Neresinden bakarsan bak etik dışı son derece yanlış şeyler bunlar.

Neyse canım söylenecek çok şey var ama yinede uzatmayalım.

Tedavimi Şişli Memorialde yaptırdım ve çok da memnun kaldım.17.haftam içindeyim.Takibimi artık başka özel hastanede yaptırıyorum ama hala Şişli Memorialden arıyorlar,halimi hatırımı ve gidişatı soruyorlar.İlgilerinden memnunum.Benim gibi diğer arkadaşları da aradıklarını biliyorum..Bu hastanenin kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı olduğunu gösterir.
Forumdan tespit yapıyorlarsa, hastanın şikayetinin giderilmesine yöneliktir diye düşünüyorum.

Selam kizlar Ben de basladim tedavime sonunda. Dun gittim hastaneye. adetin 2. Gunuydu . Glifor tb verdiler birde ek olarak ne ise yariyacak tedavide bileniniz var mi doktora sormak aklima gelmedi o zaman. Beni de dualariniza ekler misiniz

Se
Senin şimdiki hamileliğin de kaç yumurta ile basladin kaç toplandı kaçı dollendi benim ilacının 4. Günü kan verdim muyane oldum 3 yumurta satmıştı bugün 9.5_8.5_6.5 daha küçükler de var ama 4mm onları saymiyor bsns 2.sinin iyi geliştiğini söyledi yani çok az endiseliyim
Selan cnm Ben arkandan geliyorum tedavide sali gunune cagirdilar kontrole adetin 5. Gunune ya senin nasil gidiyor

Haklısın canım fakat biz onu da denedik hata kendi adıma konuşayım ben denedim, sizlerin psikolojisi etkilenmesin diye kendi yaşadığım olayı burada duyurmadım hastaneyi kötülemek adına hiç bir şey yazmadım. Beni 1 ay önce aradılar yeni değil. Sonuçta ne oldu? geçen gün başka bir arkadaşımızın başına geldi. Susmak kapatmak çözüm değil yani 3 gün sonra herşeyden habersiz bir arkadaşımız gelecek 'bende tedaviye başladım' diyecek, belki ilaçların etkisi belki tedavinin psikolojik yükü ile olumsuz bir yorum yapacak hoooop onunda başına gelecek. Susmak üzerini örtmek çözüm değil.

Bu telefonlar şöyle gelmiyor ' x hanım merhaba şu sitede yazınızı gördük çok üzüldük sizi de üzmüşüz, acaba sıkıntılar hala devam ediyor mu? yardımcı olabileceğimiz bir şey var mı? bu telefonlar rencide edici bir şekilde geliyor sanki kaçak avlamışlar ayıp bişey yaparken basmışlar gibi, karşınızda ki ses sizi azarlıyor hesap soruyor, tut ki bunları tedavinin ortasında yaşadın hangi cesaretle hangi moralle anestezi alıp o doktorun önüne yatacaksın? Neresinden bakarsan bak etik dışı son derece yanlış şeyler bunlar.

Neyse canım söylenecek çok şey var ama yinede uzatmayalım.

evet canım benim ben sana sonuna kadar hak veriyorum önceki yazılarımdada bunu fazlasıyla belirttim ama dediğin gibi kendimizi yıpratmayalım...

Selam kizlar Ben de basladim tedavime sonunda. Dun gittim hastaneye. adetin 2. Gunuydu . Glifor tb verdiler birde ek olarak ne ise yariyacak tedavide bileniniz var mi doktora sormak aklima gelmedi o zaman. Beni de dualariniza ekler misiniz

tedavin hayırlı olsun cnm, güzel haberlerin gelsin..

Benimde umutta suleyman beyle 2 taze 1 donmuş tedavim var bana ımsı yapıldı dendi doktorundan embriyologuna, sizin gecen yazdıklarınızdan sonra bakıyım dedim dosyaya opu kagıdında resmen ıcsı yazıyor neden yapmadıkları şeyi yapılacak veya yapıldı dediler anlamıyorum. Nasıl dikkatimi çekmedi ozaman çok şaşırdım duruma

hepde bu adamdakiler aynı tarz sorunlar yaşamış ne yazıkki biliyorsun bende ondaydım.. benim gibi birçok arkadaşa daha rastladım.. sende aynısın.
sen kurtuldun inşallah canım bu tedavi süreçlerinden, maşallah..
sıra bize geldi..

Tedavimi Şişli Memorialde yaptırdım ve çok da memnun kaldım.17.haftam içindeyim.Takibimi artık başka özel hastanede yaptırıyorum ama hala Şişli Memorialden arıyorlar,halimi hatırımı ve gidişatı soruyorlar.İlgilerinden memnunum.Benim gibi diğer arkadaşları da aradıklarını biliyorum..Bu hastanenin kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı olduğunu gösterir.
Forumdan tespit yapıyorlarsa, hastanın şikayetinin giderilmesine yöneliktir diye düşünüyorum.
Öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun. Konunun muhattabı benim.. Ne yazıkki dediğiniz gibi şikayetimi gidermek için aramadılar, aksine neden şikayetimi kk ya yazdığımın hesabını sormak için aradılar! Devam ettiğim süre içinde takibimi yapan Kahraman bey den inanılmaz memnundum zaten bir tek onunla devam edemeyeceğim için üzgünüm. Ayrıca şunu da belirteyim benim eşim de doktor ben de mali müşavirim yani meslek ahlakını çok iyi bilirim. Geçmil mesajlarımı bizzat eşim okudu ve ASLA hakaret içermediğini bir hasta olarak terbiye sınırlarında doktoru ve aldığım hastane hizmetini eleştirmemin en büyük hakkım olduğunu belirtti.. Ayrıca ben tüp tedavisini eleştirmedim, laparoskopi üzerine eleştri bile olmayan, başka doktorlarada gittiğimi onlar ameliyat olma derken Semra hanımın ameliyat ol dediğini ve ne yapmam gerektiğini bilmediğimi, arada kaldığımı belirten bir mesaj yazdım konu sadece bu...
Sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın sevgiler

Benim ilk kontrolde yani adetin 2. Gunu, sagda 8-9 tane, solda 8-9 tane gorunuyordu 17 toplandi 13 dollendi, 5. Gunde 4 tanesi kaliteliydi AMA sayiya takilma onemli olan kalite. Seninde 3 tanesi birbirine Yakin arkadanda kucukler yetisebilir hic strese girme sayiyida dusunme insallah guzel bir haberde senden aliriz

ay içimi rahatlattın biraz ne bileyim 2-3 tane olunca fire verme ihtimalini düşününce ya tekrar tedavim iptal olursa diyorum.birde lapraskopi olacağım gibi pzt muayenem var ayse hanımla ama detayları konuşmam gerekiyor bazı konuların netleşmesi gerek ben tüp bebek tedavisini düşünerek plan yaptım birde bunun üzerine lapraskopi eklenirse ve tekrar git gel denirse embriyolar dondurulabilir o zaman bizim bütçe çok zorlanacak...

Se
Selan cnm Ben arkandan geliyorum tedavide sali gunune cagirdilar kontrole adetin 5. Gunune ya senin nasil gidiyor
pzt 2. kontrolum var saat 10 da. tedavi konusuna gelince iyi diyelim iyi olsun 2 tane iyi gelişen yumoşum var fazla yok rezervim az allahım yuru ya kulum derse yola yumuşlarımla devam edeceğiz demedi tedavi iptal dahi olabilir dua edelimde her şey yolunda gitsin.senin nasıl gidiyor sizde problem neydi

pzt 2. kontrolum var saat 10 da. tedavi konusuna gelince iyi diyelim iyi olsun 2 tane iyi gelişen yumoşum var fazla yok rezervim az allahım yuru ya kulum derse yola yumuşlarımla devam edeceğiz demedi tedavi iptal dahi olabilir dua edelimde her şey yolunda gitsin.senin nasıl gidiyor sizde problem neydi

canım olumsuz düşünme inşallah iki yumurtanda devam edecek ve döllenmende olacak.

inşallah dilediğin gibi olur canımm

Ah bu yumurtalar.. insallah saglikli gelişir. . Valla benim de ilk tedavimde iki yumurta oldu.oysa yumurta rezervimin azaldigini soykediklerin de tedavide cok yumurta cikiyor sanmistim. Ne yapacagiz bilmiyorum. Acaba mini tüp bebek yontemini mi denesek. Fazla ilac kullanmadan. Sonucta cikabilen iki yumurta oluyor. O zaman da bir yumurta olacak.senin amh kacti cnm

Canim insallah tedavin istedigin gibi devam ederr 1 tanade olsa yetiyor biliyorsun Allah in ol derse, insallah. Benim tedavi iyi gidiyor sayiya dikkat etmedim . Kismet artik sonucu iyi olsun da. Benim 3. Tup denemem. Bu hastanede ilk. Bu defer saglikli olusursa ilk defa 2 tane transfer edilir sanirim. Moralimi yuksek tutmaya clisiyorum . Umutsuz olmamak lazim. Kan pihtilasmasi var bende yeni ogrendik 2013 yili basinda bir dusuk yasadim tedavilerden once.tedaviler olumsuz. Kendiliginden de olmadi daha. Bu kan sulandiricilar ise yarar insallah

Ah bu yumurtalar.. insallah saglikli gelişir. . Valla benim de ilk tedavimde iki yumurta oldu.oysa yumurta rezervimin azaldigini soykediklerin de tedavide cok yumurta cikiyor sanmistim. Ne yapacagiz bilmiyorum. Acaba mini tüp bebek yontemini mi denesek. Fazla ilac kullanmadan. Sonucta cikabilen iki yumurta oluyor. O zaman da bir yumurta olacak.senin amh kacti cnm

natural siklus yani doğal tüp bebek bana mantıklı geliyor ama bugun tekrar sordum yumurta çatlayabilir toplama işleminden önce dedi doktorum genelde tavsiye etmiyorlarmış sadece düşük dozla tek yumurtaya yoğunlaşmak mantıklı olabilir dedi yani benim 2. tedavim 300 doz ilaç kullanıyorum ama durum bundan ibaret bilmiyorum nasıl olacak sağ yumurtalıkta hareket yok arkadan gelen olmayacağını bugun anladım ilaçlar yumurtanın daha çok birine etkili oluyor gibi diğerlerini geride bırakabilirmiş ayse hanım umutsuz olma dedi bize kaliteli bir yumurta lazım moralini yüksek tut olumlu duşun dedi ama insan elinde olmadan üzülüyor kadınlar her şekilde erken tukeniyor ...rezervi ortada eşimde her şey çok güzel 280 milyon total sayı ama birde bana bak ne milyonu teke razıyız iyi olsun bizim olsun

Back