hazirandan sonra 6 ay geçmiş oluyor ama arada kürtaj var iştee...Ben ilk tedavimi geçen sene Eylül ayında yaptım fazla beklemek istemedim Aralıkta 2. tedaviye başladım ikiside negatif, sonra bu sefer acele etmeyeceğim dedim 1 sene bekledim bu seneyede 2 tedavi sığdırırım dedim sonuç pozitif. rezervlerde yada yaşta sıkıntı yoksa en az 5-6 ay beklemek daha sağlıklı diyorlar.
ayşe hanım kapalı bir bayan değil mi karşıdan gördüm de sanırsam o die tahmin ettim hastanenin sitesinde fotoğrafını da göremedim...semra hanımı da görmek istediğimi uzun saçlı bi kız vardı ona sölemiştim ayarlamaya çalışıcam demişti ama sonra ben de bişi diyemedim aylin hanıma da ayı olacak die falan derken kaldı göremedim yaniiii
Tsk ederim.ya siz tedavi oldunuzmu..tereddutlerle dolu bi surec gercekten.hangi tup bebek merkezi hangi dr ...arastirmaktan kafam bunaldi gercekten..Canım memorial ile ilgili en çok düşülen hata bu, hastanede ekip çalışması var doktorun diye bir şey yok, hangi doktorla başlarsan başla tedavi boyunca kontrollerin de doktor değişecek yani seni tek bir doktor değil ekip olarak takip ediyorlar ekibin başıda Semra hanım.
Ama ilk görüşme için Aylin hanımı öneririm sempatik bir doktor sorulara anlaşılır cvp veriyor ben 1 kere denk geldim gerçi, görüşmede Semra hanımın olmasında rica edersen daha iyi olur.
Allah hayirlisiyla tez zamanda sizinde kucaginizi bebislerle doldursun ins..gercekten zor bi surec..maddi ve manevi yipranma cok fazla..siz tekrar ayni hastanedemi dusunuyorsunuz peki?bide istanbulda baska yerleride dudundunuzmu hic?herkese iyi akşamlar uzun zamandır takip edemedim.Cenazemiz nedenli memlekete gitmiştim.Benim sonucum negatif çıktı paylaşamadım. Dr.aylin hanım 2 ay bekleme verdi ama kendimi henüz hazır hissetmiyorum ne zaman başlayacağıma karar veremedim.Sağolsun doktorum ne zaman iyi olursan gel dedi.belki şubat ayında olabilir.Bu arada biraz kendimi toparlamam lazım.Hamile kalan bir sürü arkadaş var çok sevindim.İnşaallah darısı bizim başımıza.Ben merkezden çok memnun kaldım.Herkes ilgili alakalı idi.Ne sorsam cevap aldım.İstanbula gelir gelmez aradım cuma gunu,randevu almak istedim salı gunune randevu aldım bir gidip görüşeyim önerecekleri bir şey olacakmı ilaç vs.Bu bebeği çok istiyorum bana çok iyi gelecek biliyorum.
benim 22 ekimde transferim oldu, 1 kasımda gebeliğimi öğrendim.3 hafta sonrasına çağırdılar.22kasımda hem keseyi gördüm, hem kalp atışını duydum. memorial de kese görmeye ayrı,kalp atışına ayrı çağırmıyorlar sanırım.üstelik 265 tl de muayene parası.burada bir kaç kere yazdım hem keseye hem de kalp atışına 265'er tl almak da etik değil zaten..
son kontrolde bundan sonra buraya da gelmeyebilirsin demişti doktor.ben de evime yakın yer arayacağım demiştim.
memorial in bir artı yönü de ticarethane mantığı dışında hareket etmesi..
merhaba,benim de yarın ayşe hanımla randevum var.ilk görüşmemeizi yapacağız inşallah.ben görüşmede semra hanımın da olmasını istiyorum tabi ki.ama bu isteğimi kime belirtmem gerek.ayşe hanıma söylemek ayıp olur.muayeneye girmeden önce hasta danışmanlarına mı söyleyeyim.
bir de transfer için uygun olursa semra hanımı istiyorum.ama onu yarın söylemek erken olur herhalde.tedavinin ilerleyen aşamalarında transferime semra hanım girsin istiyorum desem geç kalmış olmam değil mi?
bizde de milyonda sorun yok ama morfolojide sorun var gibi henüz dönmediler.canım bizde asıl sorun ileri derece erkek infertilitesi.. eşimin tüm değerleri dipte o sebepten tüp bebeğe başladık, eşim halen aynı ama birde benimde yaşımla beraber ve belkide gördüğüm tedavilerde etken olmuş olabilir rezervim azaldı.. fsh sorunum yok.. 37 yaşındayım..
canımm neden böyle yapmışlar çok ilginç.. memorialda 21. gün kese ve kalp atış muayenesi tüp bebek paketine dahil normalde ve para alınmıyor... ben ilk gebelik testimde pozitif çıktıkdan sonra 2 ay boyunca 11 defa memorialda Nur hanıma muayeneye gittim hiç para almadılar... bende buna çok şaşırmıştım.. aslında ben anladımki bunlar tamamen doktoruna göre değişiyor..
benimde madur olduğum konu şu oldu memorialla ilkkez görüşmeye gitttiğimde normalde çoğu arkadaşımdan dosya oluştururken para almamışlar benden 375 TL almışlardı.. Ayşe hanım yüzünden oldu oda danışmadaki kız benim yanımda Ayşe hanıma ücret almayabiliriz nasıl yapalım dedi Ayşe hanımda sağolsun kıza hemen ücret alınsın dedi..
bizde de milyonda sorun yok ama morfolojide sorun var gibi henüz dönmediler.
sizde milyon damı sıkıntı var yoksa morfoloji de mi
Amh iyi ama 2 tanesi falan çok buyüdu diğerleri küçükken toplandi şimdi aylin hanima dün muayene oldum ayin sonunda baskilama ile başlayip ocak ortasi muhtemelen başliycaz kürtaj oldugum içun tekrar rahim filmi isteyebiliriz demişti ama muayene edince güzel görünüyor gerek yok dedi evet tanişabiliriz isterim istanbulda misin sen[/QUOT1
1 yıldır konyada ikamet ediyoruz daha önce istanbuldaydım 4leventteydik
ensu şuan sen hangi aşamadasın kürtajı ne zmn oldun tedavin ocak sonunda mıydı canımcanım gidince danışmadaki kızlara söylüyorsun oda Semra hanım hastanedeyse onun özel hemşiresine söylüyor o hemşire müsaitlik varsa ayarlıyor..
Ensu hanım ilk muayene ücreti zaten paketin içinde . Alınınca zaten paketten düşüyorlar. Buradaki ince nokta öyle zannediyorum ki Nur hanım. Nur hanım giderayak biraz da ben reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum bazı hastalara ücret ödetmemiş. Belki de bu tarz bir durum Semra hocanın kulağına gitmiş ve bu yüzden Nur hanım merkezden ayrılmış da olabilir. 2007 de de kızımın olduğu sene bu hastanede tedavi olmuştum. Paketin içeriği ilk kan testine kadardır. Onun haricindekiler hepsi ücretlidir. Hatta 2007 de ilk muayene paket dışı idi ve onun ücretini de ayrıca ödemiştik. O zamanlar ön görüşme Leventteki Sevgi kliniğinde gerçekleşiyordu.
ensu şuan sen hangi aşamadasın kürtajı ne zmn oldun tedavin ocak sonunda mıydı canım
canım bizde herşey sıkıntılı..
sayı 200 bin, morfoloji 0 , hareket %10..
kürtajı ne zmn oldun ve son tedavin ne zmndıiki ay ara vermem gerektiği için canım Ocakta sonunda tedavime başlayacağım..
Dedigin doktorlarin coguna bende gittim, baskent hastanesine ankaradan Prof hulusi zeyneloglu geliyor sadece persembe gunleri alaninda gercekten cok iyi histereskobi laparoskobimi o yapti, tup bebek dusunmedim orada hoca cok iyi AMA labaratuarla ilgili emin olamadim cok yogun bide, herhangi birsey olursa gidip fikirlerini alabilirsin yanliz asiri yogun. Cok sukur bir evladin var rabbim sana bagislasin insallah kardeside olur pes etme sonucta dogurmussun bir umut var sadece iyi ellere gitmek gerek, konyada bana her acidan uygun AMA orda guvenemedim Ben kimseye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?