- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.509
- 198
Morfolijide grade 2 yüzdesi kaç. Grade 1 sıfır olsada grade 2 içinde düzgün olanlar seçilip embriyo oluşabiliyormuş.
grade 1 yüzdesi %0
grade 2 yüzdesi %2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Morfolijide grade 2 yüzdesi kaç. Grade 1 sıfır olsada grade 2 içinde düzgün olanlar seçilip embriyo oluşabiliyormuş.
sağol canım salı günü başkentle görüşeceğim evim zaten çok yakınında.Konya baskentte yapiliyor amh, hatta Ankara baskenttede ayrica ucret alinmiyor amh testinden.. Konya baskentte hsg falanda cok uygun 50 tl cektirdim 1 yil oldu
konyadaki doktorlara tam olarak güven duymadım yeterli olmadıklarını hep düşündüm ama sadece il dışına çıkmak zor geldiği için ilk denemeyi konyada yaptım.bence sende isabetli düşünmüssün burda spermiyogram istediler hatta kendileri yaptı ama morfoloji testi yokmuş içinde bizde de bu sıkıntı var sanki yani anlayacağın kara düzen gidiyorlar belki eşim varikosel amaliyatı olsaydı çocuk kendiliğinden olacaktı.şimdi kahraman beyin değerlendirmesini bekliyoruz ona göre bir yol izleyeceğiz.şu ana kadar eşimde herşeyin iyi oluğunu sanıyorduk hep merak etmiştim bütün değerlerim normalken dahi öyle hızlı hamile kalmadım .allah en başta hiç olmayanlara içinde de bana nasip etsin
grade 1 yüzdesi %0
grade 2 yüzdesi %2
sağol canım salı günü başkentle görüşeceğim evim zaten çok yakınında.Konya baskentte yapiliyor amh, hatta Ankara baskenttede ayrica ucret alinmiyor amh testinden.. Konya baskentte hsg falanda cok uygun 50 tl cektirdim 1 yil oldu
Benim eşiminde morfoloji sıfır grade 2 %2. Bizde bu değerler sorun olmadı. İnşallah bir daha ki denemenizde herşey yolunda gider de tez zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
sonuçta olabiliyor bak daha önce hamile kalmışsın yine niye olmasın...teşekkürler canım, bakalım inşallah kısmet olur, benimde yumurta kalitem ve sayı düştü bu başımıza ayrı bir dert oldu.. erkek infertilitesinde yumurta kalitesi çok çok iyi olmalı..
zaten artık kendi yumurtama iki tedavilik daha şans vereceğim.. baktım tüpte sayı 10 oldu halen ortada bebek yok, yumurta donasyonuna yöneleceğim..
sonuçta olabiliyor bak daha önce hamile kalmışsın yine niye olmasın...
Şimdi eşimle konuşuyoruz ilkinde çok fazla pipiriklenmedik ama şimdi dikkat etsek öğretmenim okul var 20 km uzaklikta bir ilçe diyelim pozitif sonuç aldik minübüslerle git gel derse gir sikinti olur mu acaba yaaa
allahtan umudumuzu kesmeyelimmm.. allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah... gün doğmadan neler doğar duamızı edelim..ilk kezdi oda canım.. bu sefer pgt yapılacakya oda beni korkutuyor bakalım inşallah transfer için embriyo kalır..
ben de korkmaya başladım sonrası için olsun da bi çaresine bakıcaz artık herhalde yeter ki olsun diyorum yaza bıraksam o da ayrı bi zor20 km yorucu olur ilk 2-3 ay kendine dikkat et 15 tatilde dinlenirsin ama yinede doktoruna danış sıkıntılı görürse rapor verir belki.
allahtan umudumuzu kesmeyelimmm.. allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah... gün doğmadan neler doğar duamızı edelim..
teşekkürler canım, bakalım inşallah kısmet olur, benimde yumurta kalitem ve sayı düştü bu başımıza ayrı bir dert oldu.. erkek infertilitesinde yumurta kalitesi çok çok iyi olmalı..
zaten artık kendi yumurtama iki tedavilik daha şans vereceğim.. baktım tüpte sayı 10 oldu halen ortada bebek yok, yumurta donasyonuna yöneleceğim..
Kızlar geçen hafta ist.dr görüşmeleri yaptim.hande hn ve bahceci erbil.bahceci kendinden cok emin konustu.gelyaaa hallederix sen kolaysin bana.bana zor hasta gelur falanda filan.havuz onerdi. Orda n çıkıp hande ye gittim.oda fsh icin acele etme.onemli bir hormon bixim için dedi. Il dışında oldugumdan ilaclarimida yazdı. Drger dusup (fsh 23 benim ) yumurta da varsa tedaviye malatyadayim burda baslayip ist.gidecegim
Resmen yalvardim ne olur ben burda tedavi olmak istiyor um diye.ne durumlara düştük
Merhaba uzun suredir takip ediyorum sizi ve internetteki konu ile ilgili yazıları iyi geliyor bana sevinenle seviniyorum hepimiz için dua ediyorum çok zor durum. biz de 3 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz zeynep kamil eah da 2 aşılama 2 tup bebek denedik olmadı bu arada kendiliğinden oldu kızamıkçık geçirdim duşuk yaptım şimdi memoriala başladım dr um yucel bey Semra hn da geldi ilk muayeneye tüm testleri tekrar istediler hsgden sonra duşuk yaptığım için tekrar istediler hsgyi de. Çok şukur onda birşey çıkmadı eşimin de tedaviye engel bir durumu olmadığını söylediler amh 4 kusurmuş iyi dedi de yaşına göre yüksek dedi iyi birsey mi söyledi anlayamadım fikri olan varsa söyleyebilir mi diğer test sonuçlarını bekliyorum önümüzdeki ay başlıcaz bizde birsey çıkmazsa
Valla ensu hanım tüp bebekde sıkıntı dünyaya getirmek de . İlk tüp bebekde ilk kan testimde hamileliğimi öğrendim.2. testte değerlerim düşmeye başladı. Aradılar bebeğinizi kaybediyorsunuz yaşınız daha genç bir daha denersiniz diye. Ben içimde bir kıpırtıyı hissediyordum . Eşim inanmadı 2 gün sonra bir daha test. Değerler yükselmeye başladı. İkiz embriyodan bir tanesi düşmüş. Daha sonra kan testlerinde down sendromlu doğma riski oluştu. 200 de 1 ihtimalle. 300 değerinin altı riskli olduğu söylendi. Neyse bu işin Türkiye'de 1 numara uzmanı olan Atıl YÜKSEL 'e gittim. Atıl bey çocukda sorun olmadığını ve amniyosenteze gerek olmadığını söyledi. Bir kere işkillenmiştim. Amniyosentezi yaptırttım. O arada da eşimin annesi kanser ve son günleri. Hastaneye kaldırılmıştı. Eşim bana karşı ters ve hırçın. Neyse test sonuçları çıktı sorun olmadı. Eşimin annesi de mutlu bir şekilde kız torununun olacağını bilerek hayata gözlerini yumdu. Neyse 34. haftaya geldiğimizde doğum riski oluştu. 3-5 gün nst ile takip edildim ve kızım daha fazla içimde durmak istemedi ve 2,950 grm olarak dünyaya geldi. Ama bu seferde akciğerleri tam gelişemediği için dünyaya getirdiğim hastanede yeni doğan ünitesi yokmuş ambulansla başka bir hastaneye nakil edildi. Burada da tam 12 gün kızımı küvezin dışından sevmek zorunda kaldım. Şimdi nikimin altında da hamile olarak yazıyor ama geleceğin bana ve bizlere ne göstereceğini Allah dan başkası bilmiyor ve bilemiyor.
Kızlar geçen hafta ist.dr görüşmeleri yaptim.hande hn ve bahceci erbil.bahceci kendinden cok emin konustu.gelyaaa hallederix sen kolaysin bana.bana zor hasta gelur falanda filan.havuz onerdi. Orda n çıkıp hande ye gittim.oda fsh icin acele etme.onemli bir hormon bixim için dedi. Il dışında oldugumdan ilaclarimida yazdı. Drger dusup (fsh 23 benim ) yumurta da varsa tedaviye malatyadayim burda baslayip ist.gidecegim
Resmen yalvardim ne olur ben burda tedavi olmak istiyor um diye.ne durumlara düştük
Şimdi eşimle konuşuyoruz ilkinde çok fazla pipiriklenmedik ama şimdi dikkat etsek öğretmenim okul var 20 km uzaklikta bir ilçe diyelim pozitif sonuç aldik minübüslerle git gel derse gir sikinti olur mu acaba yaaa
maşallah büyüklerimiz emekli olmadıkları için merkez dolu 4 yıldır gelemiyorum canım benim de kafamı karıştırıyor ne yapıcam bilemiyorum olsunda çaresini bulunur diyip geçiyorum artık20 km oldukça uzun bir mesafe canım, benimde işyerimle arası 23 km di kafayı yiyordum..
yakın bir yere aldıramıyormusun..
canım bizde herşey sıkıntılı..
sayı 200 bin, morfoloji 0 , hareket %10..