Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canim ben 20 kasimda arayip gorusmustum .insallah karsilasiriz ve dogumlarimiz pespese olur :)) konusuruz bebislerimizden :) mutlama haber ver canimmm
ayyy, insallah canimm insallah! ben 22 aralik gibi adet olacam. tabi, stresten gecikme vs olmazsa. randevu aldiktan sonra da sana haber veririm zaten. iletisim halinde olup, birbirimize destek olalim. iyi haberlerimizi paylasalim insallah :) benim adim gunes bu arada :)

Kızlar çok kötüyüm..düne kadar herşey yolundaydı..dün doktor kontrolümüzde vardı..herşey gayet iyi,kalp atımı gayet iyi dedi..eve geldim...gece bir ıslaklık hissettim..lavoboya koştum..kanama var..bayağı var hemde..ağla ağla..tüp bebek doktorunu aradım açmadı..bizim eve yakın özel bir hastaneye gittik..kadındoğumcu vajinal usg yaptı..kalp atımı var dedi..düşük olabilir olmayabilirde dedi..depot proluton yaptırdı..istrahat verdi..sadece lavoboya kalk dedi..çok korkuyorum kızlar..Allahım hepimizin evladını bağışlasın..hayırlı sağlıklı evlatlar olarak kucağımıza almayı nasip etsin..böyle 9. Haftada kanaması olan varmı??dua edin bize
Canım nasılsın seni merakediyorum... Senin kanaman nasıldı renk ve miktar olarak? Benim de akşam lavobaya gittiğimde lekelenmeler oldu baştan pembe gibi sonra koyu çamur gibi sonra crinone jeli yaptım onun ucu da kanlandı çok panikldim eşime söyledim . Burada acile gittik kalp atışlarında sıkıntı yok dendi. Bugn yatıyorum. 17:15 e buradaki Dr umdan randevu aldık inşallah bir sıkıntı yoktur ... İçim kıpır kıpır çok korkuyorum ... Herşeyin hayırlısı. :-(

gunaydin arkadaslaarr,

ben de 15 aralik icin semra hn'dan on gorusme randevumu aldim. hayirlisi olur insallah.. size de haber vermek istedim.

hepimize iyi haftalar :) <3 <3

İyi haftalaarrr :*) haftalar hemen geçsin 15 i çabucakça gelsinnn. Bizin de 15 inde randevumuz semra hanimda. Biz cmtsi aksami ist olcaz ve pazar gunu butun testleri yaptirmayi düşünüyoruz. Eğer adetimde oynama olursa 15 i adetimin 3. Gününe denk geliyo. Ozamn direk başlıcaz. Ama norml giderse 15 i ön görüşme olcak.

Canım nasılsın seni merakediyorum... Senin kanaman nasıldı renk ve miktar olarak? Benim de akşam lavobaya gittiğimde lekelenmeler oldu baştan pembe gibi sonra koyu çamur gibi sonra crinone jeli yaptım onun ucu da kanlandı çok panikldim eşime söyledim . Burada acile gittik kalp atışlarında sıkıntı yok dendi. Bugn yatıyorum. 17:15 e buradaki Dr umdan randevu aldık inşallah bir sıkıntı yoktur ... İçim kıpır kıpır çok korkuyorum ... Herşeyin hayırlısı. :-(
canim benim insallah hic bir sikinti olmadan bebegini kucagina alirsin.. bizi haberdar et olur mu canim? dualarimiz seninle..

İyi haftalaarrr :*) haftalar hemen geçsin 15 i çabucakça gelsinnn. Bizin de 15 inde randevumuz semra hanimda. Biz cmtsi aksami ist olcaz ve pazar gunu butun testleri yaptirmayi düşünüyoruz. Eğer adetimde oynama olursa 15 i adetimin 3. Gününe denk geliyo. Ozamn direk başlıcaz. Ama norml giderse 15 i ön görüşme olcak.
ayy, hadi insallah hepimizin yulu guler.. o kadar heyecanliyim ki anlatamam. baska bisey dusunemez oldum. acaba normal mi? sen nasilsin? belki orada karsilasiriz :) senin randevun saat kacta peki?

ayy, hadi insallah hepimizin yulu guler.. o kadar heyecanliyim ki anlatamam. baska bisey dusunemez oldum. acaba normal mi? sen nasilsin? belki orada karsilasiriz :) senin randevun saat kacta peki?

Ben de ayni sekildeyim, aklımdan çıkmiyo bur saniye bilee, kimseyle paylasamiyomda :) saat 14 de bizim randevumuz, sizinki kaçta? Adetimde oynama olursa genelde tam 1 hafta atiyo ogün direk başlamamiz gerekiyo, stress den adet ilerimi atar öncemi gelir hiç bilmiyom artik. Hakkimizda hayirlisi olsun artik. İst dışındanmı gelceksiniz?

Kızlar günaydın, iyi haftalar,
Benim de bugün 16:30 da Hande hanımda randevum testleri göstereceğim adet tarihim tahmini 6 aralık bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz...

Günaydın :*) hadi hayırlısı olsun, bizleride bilgilendirirmisin randevun nasil gectigini adetten once yapilmasi gereken bir sey olup olmadigini, testler fln . meraktan çatlıcam bizleri neler bekliyo hic bir bilgim yok

Ben de ayni sekildeyim, aklımdan çıkmiyo bur saniye bilee, kimseyle paylasamiyomda :) saat 14 de bizim randevumuz, sizinki kaçta? Adetimde oynama olursa genelde tam 1 hafta atiyo ogün direk başlamamiz gerekiyo, stress den adet ilerimi atar öncemi gelir hiç bilmiyom artik. Hakkimizda hayirlisi olsun artik. İst dışındanmı gelceksiniz?
canim benim randevum da 15 :30'da. adetim de herhalde 22'sinde olur. oynamazsa :) ben almanya'dan geliyorum canim :)

Arkadaşlar bende yarin kan vereceğim. Fsh yuksek oldugundan (22) tedaviye baslayamamistim.insallah düşer de bende başlarım tedavime. Hande hanima gideceğim. Öncesi nur hanimdi.umarim bi aksilik cikmaz.degerim guzel çıkarsa malatyada yim istanbul la gideceğim

Arkadaşlar bende yarin kan vereceğim. Fsh yuksek oldugundan (22) tedaviye baslayamamistim.insallah düşer de bende başlarım tedavime. Hande hanima gideceğim. Öncesi nur hanimdi.umarim bi aksilik cikmaz.degerim guzel çıkarsa malatyada yim istanbul la gideceğim

canim benim randevum da 15 :30'da. adetim de herhalde 22'sinde olur. oynamazsa :) ben almanya'dan geliyorum canim :)

Süperr bizde yurt dışından gelcez, karsilasirız belkiii :)şuanda otel derdindeyiz bi kaç araştırma yapıyoruz. Elimden telefon düşmüyo bi araştırmalar bi araştırmalar zaman çabuk geçsiiiinnn :)

Süperr bizde yurt dışından gelcez, karsilasirız belkiii :)şuanda otel derdindeyiz bi kaç araştırma yapıyoruz. Elimden telefon düşmüyo bi araştırmalar bi araştırmalar zaman çabuk geçsiiiinnn :)
canimm, insallah karsilasiriizz!! benim abim var ist'da onda kalacaz. ama, insan yine de cekiniyor iste, evli olunca.
canim ben daha once ist'da yasiyordum. 2 yildir almanya'dayim. otelin yeri icin filan fikir almak istersen yardimci olurum. yani, begendigin otelin hastaneye ulasimi acisindan filan. maddi manevi cok zor bir surec geciriyoruz. allah hepimizin yuzune baksin. ve bu yil bizim yilimiz olsun insallah! :)

X