Merhaba canim bende sisli memorialda tup bebek tedavisi gordum Semra hocaya ilk tup bebek denememde tuttu cok sukur islerini laikiyle yapiyolar histereskopi ameliyatida olmustum cok sukur simdi 6,5 aylik hamileyim Allahim isteyen herkeze nasip etsinMerhaba anne adayları ve tüm hanımlar
Başka merkezlerde 3 başarısız tüp bebek denemesinden sonra,geçen hafta Şişli memorialde ilk tüp bebek tedavime başladım..
yarın yumurta toplama işlemi için hastenede olacağım.
aynı hastanede tedavi gören Hanımlar tecrübelerimizi burada paylaşmak istiyorum böylece hem birbirimize destek oluruz hem de bizim gibi tedaviye başlamak isteyenlere fikir olur .
Merhaba canim bende sisli memorialda tup bebek tedavisi gordum Semra hocaya ilk tup bebek denememde tuttu cok sukur islerini laikiyle yapiyolar histereskopi ameliyatida olmustum cok sukur simdi 6,5 aylik hamileyim Allahim isteyen herkeze nasip etsin
Tebrik ederim bu güzel bir haber. umarım senin gibi bir çok paylaşımda bulunan olur .. ben de bu gün yumurtalarımı toplattım sadece 3 tane yaşım 40 bu nedenle fazla yumurtam gelişmedi yarın yumurtalar hakkında bilgi verecekler güzel haberler gelir inşallah tüm isteyenlerden
Merhaba canim bende sisli memorialda tup bebek tedavisi gordum Semra hocaya ilk tup bebek denememde tuttu cok sukur islerini laikiyle yapiyolar histereskopi ameliyatida olmustum cok sukur simdi 6,5 aylik hamileyim Allahim isteyen herkeze nasip etsin
4 defa önce tüp Bebek denedik ve çok okudum buraları hemde çok anladım ki gidebileceğim tek ve en iyi yer . Semra hanım mükemmel bi doktor merkez labaratuvar hepsi iyi bundan sonrası Allah ın ol demesi ve çok şükür Bizim bi kızımız dünyaya geldi şimdi ona kardeş için tekrar tedavi oluyoruzMerhaba anne adayları ve tüm hanımlar
Başka merkezlerde 3 başarısız tüp bebek denemesinden sonra,geçen hafta Şişli memorialde ilk tüp bebek tedavime başladım..
aynı hastanede tedavi gören Hanımlar tecrübelerimizi burada paylaşmak istiyorum böylece hem birbirimize destek oluruz hem de bizim gibi tedaviye başlamak isteyenlere fikir olur .
Merhaba anne adayları ve tüm hanımlar
Allah bagislasin. Doktorunuz kimdi?Bende şişli memorialde tedavi oldum ve ikiz kızlarım var çok şükür 1 yaşında oldular seneye dondurulmuş embrıyolarımla kardes yapmayı düşünüyoruz rabbım herkese nasıp etsın
Amin Rabbım isteyen herkeze nasip etsin benım dr gönül hanımdıY
Allah bagislasin. Doktorunuz kimdi?
Merhaba,Merhaba bende Şişli memorailde tedavi gördüm pko var bende de 39 yumurta toplandı 24 döllendi 5.güne 3 Tane geldi pgt yapıldı 1 tane sağlıklıydı transfer ettik ama olmadı yumurta kalitesizmiş diyorlar ben yapmalıyım
Mrhaba tedavi sonucunuz ne olmuştuMerhaba anne adayları ve tüm hanımlar
Merhabalar cnm umarım cevap verirsin .ben de Şişli Memorial a başladım .ama doktorum başka .Semra hanım mı yaptı opu ve trabsferını ? Semra hanım cok yoğun dıyorlar nasıl ayarladınMerhaba canim bende sisli memorialda tup bebek tedavisi gordum Semra hocaya ilk tup bebek denememde tuttu cok sukur islerini laikiyle yapiyolar histereskopi ameliyatida olmustum cok sukur simdi 6,5 aylik hamileyim Allahim isteyen herkeze nasip etsin
Merhaba hamile kalabildiniz miMerhaba bende Şişli memorailde tedavi gördüm pko var bende de 39 yumurta toplandı 24 döllendi 5.güne 3 Tane geldi pgt yapıldı 1 tane sağlıklıydı transfer ettik ama olmadı yumurta kalitesizmiş diyorlar ben yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?