• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket ŞİŞLİ MEMORİAL ‘de TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYANLAR ve DENEYİMLERİMİZ

Larakaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
4
1
36
45
Merhaba anne adayları ve tüm hanımlar

Başka merkezlerde 3 başarısız tüp bebek denemesinden sonra,geçen hafta Şişli memorialde ilk tüp bebek tedavime başladım..

yarın yumurta toplama işlemi için hastenede olacağım.
aynı hastanede tedavi gören Hanımlar tecrübelerimizi burada paylaşmak istiyorum böylece hem birbirimize destek oluruz hem de bizim gibi tedaviye başlamak isteyenlere fikir olur .

Başka merkezlerde 3 başarısız tüp bebek denemesinden sonra,geçen hafta Şişli memorialde ilk tüp bebek tedavime başladım..

aynı hastanede tedavi gören Hanımlar tecrübelerimizi burada paylaşmak istiyorum böylece hem birbirimize destek oluruz hem de bizim gibi tedaviye başlamak isteyenlere fikir olur .
Merhaba canim bende sisli memorialda tup bebek tedavisi gordum Semra hocaya ilk tup bebek denememde tuttu cok sukur islerini laikiyle yapiyolar histereskopi ameliyatida olmustum cok sukur simdi 6,5 aylik hamileyim Allahim isteyen herkeze nasip etsin

Merhaba canim bende sisli memorialda tup bebek tedavisi gordum Semra hocaya ilk tup bebek denememde tuttu cok sukur islerini laikiyle yapiyolar histereskopi ameliyatida olmustum cok sukur simdi 6,5 aylik hamileyim Allahim isteyen herkeze nasip etsin

Tebrik ederim bu güzel bir haber. umarım senin gibi bir çok paylaşımda bulunan olur .. ben de bu gün yumurtalarımı toplattım sadece 3 tane yaşım 40 bu nedenle fazla yumurtam gelişmedi yarın yumurtalar hakkında bilgi verecekler güzel haberler gelir inşallah tüm isteyenlerden

Tebrik ederim bu güzel bir haber. umarım senin gibi bir çok paylaşımda bulunan olur .. ben de bu gün yumurtalarımı toplattım sadece 3 tane yaşım 40 bu nedenle fazla yumurtam gelişmedi yarın yumurtalar hakkında bilgi verecekler güzel haberler gelir inşallah tüm isteyenlerden

Sizin yaşınız kaç acaba sakıncası yoksa tüp bebek tedavisine hangi sorundan dolayı başvurmuştunuz. Bende problem görünmüyor eşimde de benimki yaştan dolayı sanırım bir yıldır olmadı bebeğim ve başka merkezlerde 3 tüp bebek bir aşılama ve 2 klomen yumurta takibiyle olumlu sonuç alamadım .. Şişli memeorial de ilk denemem umarım burada mutlu haberi alırım

Merhaba şişli Memorial fiyat olarak nasıl bir de rapor geçerli mi acaba bilgi verebilir misiniz

Raporlu değilim ben 9250 fiyat rapor olursa indirim oluyormuş 8500 civarında oluyor

4 defa önce tüp Bebek denedik ve çok okudum buraları hemde çok anladım ki gidebileceğim tek ve en iyi yer . Semra hanım mükemmel bi doktor merkez labaratuvar hepsi iyi bundan sonrası Allah ın ol demesi ve çok şükür Bizim bi kızımız dünyaya geldi şimdi ona kardeş için tekrar tedavi oluyoruz

Merhabalar
ben de memorial şişli'de tedaviye başlamayı düşünüyorum. sizin tedaviniz nasıl gidiyor? doktorunuz kim? Size bol şanslar dilerim. Teşekkürler

Bende şişli memorialde tedavi oldum ve ikiz kızlarım var çok şükür 1 yaşında oldular seneye dondurulmuş embrıyolarımla kardes yapmayı düşünüyoruz rabbım herkese nasıp etsın

Merhaba bende Şişli memorailde tedavi gördüm pko var bende de 39 yumurta toplandı 24 döllendi 5.güne 3 Tane geldi pgt yapıldı 1 tane sağlıklıydı transfer ettik ama olmadı yumurta kalitesizmiş diyorlar ben yapmalıyım

Merhaba bende Şişli memorailde tedavi gördüm pko var bende de 39 yumurta toplandı 24 döllendi 5.güne 3 Tane geldi pgt yapıldı 1 tane sağlıklıydı transfer ettik ama olmadı yumurta kalitesizmiş diyorlar ben yapmalıyım
Merhaba,

PGT sonucu embriyo kaliteniz nasıldı? Nasıl hemen yumurta da suç buldular ki sonuçta pgt'den temiz gelmiş. benim de pgt'li 5AA embriyom tutmadı. Şu an ki durumuzunu merak ettim bir ilerleme var mıdır?

Mrhaba tedavi sonucunuz ne olmuştu

Merhabalar cnm umarım cevap verirsin .ben de Şişli Memorial a başladım .ama doktorum başka .Semra hanım mı yaptı opu ve trabsferını ? Semra hanım cok yoğun dıyorlar nasıl ayarladın

Merhaba hamile kalabildiniz mi

Back
X