Bölgesel İncelme Sisko bacak

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Ben çok bisiklet sürerdim çocukken ondan mı benim bacaklar böyle acaba? Kas mıdır benimkiler de

Ben 165 im 49 kiloyum. O bacak bende de malesef var ya. Aktif spor yaptığım dönem kastan şişiyordu. Ama kas şişiği olunca insan rahatsız olmuyor. Benim aksine hoşuma gidiyordu kaslı olmak. Ama bırakınca salıyor işte.

İlla spor salonuna gitmenize gerek yok ama disiplinli olmak için işe yarıyor youtube da çok güzel videolar var en iyisi kendinize göre bir egzersiz programı olusturmak bisiklet sürmek de çok iyi gelir zaten zayıfsınız kaslar arttıkça dengelenir bacaklarınız

Başa gelen çekilir desenize..

Ya plates sonucta kasları şişiren bir şey degil bildigim kadarıyla. Biraz sıkılaşsam toparlanır belki diye hayaller kuruyorum ben..

Bisiklet sürmeyi pek sevmiyorum, zaten pek süremiyorum da :)
Aktif sporu tüm kaslarımi çalıştırmak ve dogru nefes alabilmek icin istiyorum aslında. Bu kadar toksik bir dünyada yasarken vücuduma bi güzellik yapmak amac. Fiziksel bisey degil ille de..

Başa gelen çekilir desenize..

Ya plates sonucta kasları şişiren bir şey degil bildigim kadarıyla. Biraz sıkılaşsam toparlanır belki diye hayaller kuruyorum ben..

Evet değil bu durumda plates spor salonunda ağırlık çalışmaktan daha mantıklı. Haberlerinizi bekliyoruz

Ince mi, hic düşünmemistim onu ben ince mi kalın mı diye ama yok ya normal ipince degil tabi ama bir sıkıntı yok bileklerimde simdi baktımda

Bilek sıkıntı ya. Pilatestir spordur bacağın her yerini inceltiyorda kalın ayak bileğinde orda bir kas gibibir şey var gitmiyor. Hatta buna cankle diyorlar. Üst bacak calf bilek de ankle. Malesef bilek ayrımı olmayıp üst bacak direk aşağı inince de cankle

Googleda aratınca şiş bacaklar çıkıyor ama işin aslı daha çok şöyle bir şey:

https://cdn.belezamedicalspa.com/wp-content/uploads/2014/06/cankles.jpeg
http://www.sfcosmeticsurgery.com/wp-content/gallery/ankle-liposuction-before-after/cankles5b.jpg

Baya zayıfsanız sıkıntı yok ama normal biraz kilo alınca bacaklarınıza kütük diyorlar

Normal spor yaparak hipertrofi falan olmaz korkmayın ciddi bi beslenme lazım ona

Evet değil bu durumda plates spor salonunda ağırlık çalışmaktan daha mantıklı. Haberlerinizi bekliyoruz

Ay inşallah ya, bir dönem gittim platese rahatlıyordum. En olmadı evde aynı hareketleri yapmaya devam edeyim ben baslayana kadar..

Aa yok yok böyle değil benim.

Bilekteki kas gibi sey aslında tendon. Baldırdaki ve plantardaki kasların tendonları o hissedilen. Isimlerini tei tek hatırlayamadm ne yazikki. Tendonu da inceltmek namümkün :) ama burdaki olay nedir bilemedim ben

Benim de sürekli oturmaktan kalınlaştı üst bacaklarım geçen yıl iş yerinde tuvalete gittiğimde günde 2-3 tur bacaklarımı 20 şer defa yana, öne, arkaya ve çapraz açma hareketi yapıyordum ve 2-3 haftada bile inanılmaz farketmişti. En azından bunu yapabilirsiniz.

Teşekkür ederim iyi fikirmiş aslında bu muhakkak yapıcam

Telefonunuza "Squatgilr" uygulmanızı tavsiye ederim, Doris Hofer'ın çok güzel egzersiz videoları var, çok güzel bir uygulama :) Başarılar :)

pilates ve yoga.

başka çaresi yok. tüm vücut zayıflarken oralar da inceliyor ama vücudunun oranı çok değişmiyor.

eğer çok hareketsizseniz, bacaklarda ödem ve lokal kan akımı bozulduğundan biraz selülit vs gibi sebeplerden daha fazla oransal olarak bacaklar kalın oluyor hareketlenince o yüzden oransal olarak bacaklar daha fazla kilo verebiliyor ama bu aşırı olmuyor yani iskelet gibi olsanız bile poponuz bacaklarınız daha kalın olacak kendimden biliyorum.

ben kendimi böyle kabul ettim, allahtan moda da bu şimdi. 90larda daha küçücük çocukken takmıştım bu duruma egzersiz yapıp inceltmeye çalışıyodum sıfır beden modası bitti koca popo modası geldi yaşasın :)

Yok yok popomdan memnunum ben, o yerinde dursun tek derdim bacaklar...

Yok yok popomdan memnunum ben, o yerinde dursun tek derdim bacaklar...

olmuyo işte o öyle. ben biliyorum anladım derdini benimle aynısın.

popo büyük squat poposu doğal. ama bacaklar da kalın ve basenli, bilekler ince ve kemik yapısı düzgün ama üst kısımlar baya etli demi?

işte onlar öyle erimiyor ne yazık ki.

tek tavsiye edeceğim kas yapımını arttıracak hareketler yapmamak, bisiklet vs gibi. pilates ve yoga yapmalı. özellikle yoga.

Bileklerim cok ince degil, normal işte. Üst kısımlar lömbür lömbür etli ama.. selülit vs yok çok şükür de hani el sallayınca kolda triceps bölgesinde dalgalanma oluyor ya ben de bacağımı sallayınca öyle oluyor

Plates işe yarar mı acaba gercekten, en azindan şu sürtme olayı bitmez mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…