- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
-
- Konu Sahibi Felix_Felicis
bence senin bacakların kalın değil yağlı, 50 değil 52 cm olsa ama sıkı olsa oturunca yayılmaz öyle. bunun tek çaresi de spor.
Delice zeytinciğim:) kız plateste sana söylediğim hareketlerden tonla var..çevirip duruyorsun bacağını mesela Ebru şallı nın 2.videosunda..işe yaramaması mümkün değil..video toplamda 1 saatten fazla ama 25 dk lık ilk kısmı yapsan bile çok anlamlı bir fark görürsün bacaklarındaPlates ise yarar mi peki, yoksa kardiyo mu lazim ille de
Delice zeytinciğim:) kız plateste sana söylediğim hareketlerden tonla var..çevirip duruyorsun bacağını mesela Ebru şallı nın 2.videosunda..işe yaramaması mümkün değil..video toplamda 1 saatten fazla ama 25 dk lık ilk kısmı yapsan bile çok anlamlı bir fark görürsün bacaklarında
Insallah benim bu bacaklarıma bakış açım değişir modadan önce..
50 ölçtüm şimdi.Yarım metre nedir allahım
benim 65 galiba en kalın yeri. :)) boyum 1.70 tabi
dediğim gibi zamanla kabulleniceksin spor yap ama takıntı yapma
Ya takıntı degildi ama kilo almaya basladım uzun ugraslar sonucu ama kiloyu bacaktan aldım. Şaka gibi
olur öyle
beyaz un şeker tuzu kes
sıkı çorap pantolon çamaşır giyme
her gün en az yarım saat yürüyüş ya da bisiklet pilates yap.
2 ayda farkı görürsün
bi de yeşil çay tavsiye ederim
Bisiklet hareketli iyi oluyorHanımlar merhaba derdim sisko üst bacaklarım.
Söyle ki belim kollarm göbeğim falan normal ölçülerde. Biraz kalcam büyük ama hosnutum ondan.Kilolu degilim de zaten. 163 boya 50 kiloyum. Ama gelin görün ki üst bacak bölümüm kalın. Sisko. Ne derseniz deyin. Yürürken iç kısımlar birbirini sürtüyor. Ve orantısız duruyor vücuduma göre. Çok fazla iri değil ama rahatsz oluyorum ben.
Nasıl inceltebilirim acaba, ancak 2 ay sonra spora baslayabilirim o zamana kadar kendim biseyler yapmak istiyorum evde.
Şu bikac haftadır sinir oluyorum gördükçe. Dert oldu, Bacaklarımı gördüğüm anda huzursuz oluyorum. Eminim fit, sporunu yapan hanımlar vardır. Bikac tüyo bekliyorum. Teşekkür ederim :)
Bisiklet hareketli iyi oluyor
Ay hic de sevmiyorum onu..
Sıkı kıyafetler neden yok?
Ben bisikleti kastetmedimBisiklet kullanmaktan korkuyorum ben.
ben kendimde ödem ve varisi arttırdığını dolaşım bozukluğu yapıp bölgesel yağlanmayı arttırdığını fark ettim. artık kot vs giymiyorum tayt ya da eşofman bol şeyler giyiyorum.
mesela bağdaş kurup oturmayı severim her yerde bacaklarımın dışlarında sıkıştırma yapıp yağlanma yaptığını keşfettim.
lenfatik dolaşımı geri dönüşü ve toplardamar dönüşünü engelliyor sıkı alt kıyafetleri
çorap olarak xl alıyorum artık inan hiçbir farkı yok m den görünüş olarak ama daha rahat
lipödem diye bir şey var o da lokal yağlanmada etkili. onu engellemenin yollarından biri dolaşımı rahatlatmak.
Ben bisikleti kastetmedim
(ben de ilkokulda karnem iyi gelince babamın hediye aldığı bisikleti aynı gün yokuşta sürdüm uçuruma yuvarlandım korkarım binemem)
Benim bahsettiğim hani sırtüstü uzanıp bacaklarınla bisiklet sürer gibi yapıyorsun ya o hareket
Çok teşekkür ederim gerçekten. Peki bunu engellemek için günlük rutinde baska neler yapılabilir? Dusta en son soguk su tutmak vs gibi
Ben bisikleti kastetmedim
(ben de ilkokulda karnem iyi gelince babamın hediye aldığı bisikleti aynı gün yokuşta sürdüm uçuruma yuvarlandım korkarım binemem)
Benim bahsettiğim hani sırtüstü uzanıp bacaklarınla bisiklet sürer gibi yapıyorsun ya o hareket
en etkilisi gece yatmadan yatakta bikaç bacak germe hareketi yapıp sonra 15 dk bacakları yukarı dikip yatmak
ben çok yorulduğum günlerde çok faydasını gördüm
ailende varis varsa varis olmaması için varis çorabı kullan mutlaka ayakta kalıyorsan ablamda annemde var bende yok mesela kullandım çünkğ