Bölgesel İncelme Sisko bacak

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Plates ise yarar mi peki, yoksa kardiyo mu lazim ille de
Delice zeytinciğim:) kız plateste sana söylediğim hareketlerden tonla var..çevirip duruyorsun bacağını mesela Ebru şallı nın 2.videosunda..işe yaramaması mümkün değil..video toplamda 1 saatten fazla ama 25 dk lık ilk kısmı yapsan bile çok anlamlı bir fark görürsün bacaklarında

Evet evet biliyorum o bacak hareketlerini, tamam o zaman bu geceden itibaren başlıyorum düzenli yapmaya

Ya takıntı degildi ama kilo almaya basladım uzun ugraslar sonucu ama kiloyu bacaktan aldım. Şaka gibi

olur öyle

beyaz un şeker tuzu kes

sıkı çorap pantolon çamaşır giyme

her gün en az yarım saat yürüyüş ya da bisiklet pilates yap.

2 ayda farkı görürsün

bi de yeşil çay tavsiye ederim

Bisiklet hareketli iyi oluyor

Ay hic de sevmiyorum onu..

Sıkı kıyafetler neden yok?

ben kendimde ödem ve varisi arttırdığını dolaşım bozukluğu yapıp bölgesel yağlanmayı arttırdığını fark ettim. artık kot vs giymiyorum tayt ya da eşofman bol şeyler giyiyorum.

mesela bağdaş kurup oturmayı severim her yerde bacaklarımın dışlarında sıkıştırma yapıp yağlanma yaptığını keşfettim.

lenfatik dolaşımı geri dönüşü ve toplardamar dönüşünü engelliyor sıkı alt kıyafetleri

çorap olarak xl alıyorum artık inan hiçbir farkı yok m den görünüş olarak ama daha rahat

lipödem diye bir şey var o da lokal yağlanmada etkili. onu engellemenin yollarından biri dolaşımı rahatlatmak.

Bisiklet kullanmaktan korkuyorum ben.
Ben bisikleti kastetmedim
(ben de ilkokulda karnem iyi gelince babamın hediye aldığı bisikleti aynı gün yokuşta sürdüm uçuruma yuvarlandım korkarım binemem)
Benim bahsettiğim hani sırtüstü uzanıp bacaklarınla bisiklet sürer gibi yapıyorsun ya o hareket

Çok teşekkür ederim gerçekten. Peki bunu engellemek için günlük rutinde baska neler yapılabilir? Dusta en son soguk su tutmak vs gibi

Ben de düştüm o yüzden kullanamıyorum korkuyorum

Anladım, yapıcam muhakkak :)

Çok teşekkür ederim gerçekten. Peki bunu engellemek için günlük rutinde baska neler yapılabilir? Dusta en son soguk su tutmak vs gibi

en etkilisi gece yatmadan yatakta bikaç bacak germe hareketi yapıp sonra 15 dk bacakları yukarı dikip yatmak

ben çok yorulduğum günlerde çok faydasını gördüm

ailende varis varsa varis olmaması için varis çorabı kullan mutlaka ayakta kalıyorsan ablamda annemde var bende yok mesela kullandım çünkğ

evet bu hareket süper

Yok yok, sadece 1 kuzenimde var ama sanırım onun isiyle ilgili.

Tamamdir dikkat edicem muhakkak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…