Spor yapabilirsiniz.ben de sizin kadar zayif olsam keske..
Spora baslıycam 2 ay sonra ama bos bos da durmak istemiyorum o zamana kadar çünkü cidden dert oldu bende.
Ve eminim siz istikrarli devam ederseniz hedeflediginiz kiloya ulaşacaksınız
o bölge icin yapilabilecek egzersizler vardir mutla nette.arastirip duzenli uygulayabilirsiniz..benimde hic bir zaman dediginiz bolge hic kalin olmadi.oyle bayanlar hosuma giderdi hep.son donemde kilo alinca biraz dolgunlasti..demekki vucut yapiniz o sekilde.o bolgeye kilo aliyor olabilirsiniz.dedigim gibi bolgesel egzersizle duzelir saniyorum..saglikli gunler..
Olabilir, bu ara 2 kilo aldım ondan mi gözüme batmaya başladı bilmiyorum.. hafif bi karında da bombelesme olusacak gibi ama onun icin mekik cekecegim de bu bacaklar icin ne yapılır bilemedim. Internette degil de burada bizzat deneyip olumlu sonuc alanlardan fikir almak daha dogru geldi bana
Tavsiyem spor salonuna yazılın. Zayıf olmakla bitmiyor çünkü iş sıkı olmak lazım. Bu arada ben sporcu olmama rağmen hep vardı bacaklarda sürtünme. Bacakların ortası ayrık da güzel bir görüntü değil. Spor salonuna gidin çünkü bacak hareketleri evde yapılmaz.aletler salonda. Kilonuz da güzel biraz sıkılaştınız mı o sürtme hissi de azalacak
Spora baslıycam evet, sıkı olmak zaten hayalim
ama 2 ay kadar sonra baslayabilicem cok yoğunum suan ana vakit ayıramıyorum.. o yüzden de evde kendi kendime baslayayım biraz dedim.
Bilekleriniz ince mi? O yeter. Geri kalanın hepsinin çaresi var ama kalın ayak bileğinin ameliyattan başka çaresi yok ve de çok çok zayıf olmadıkça hep kilolu görünmesine sebep oluyor.
Ince mi, hic düşünmemistim onu ben ince mi kalın mı diye
ama yok ya normal ipince degil tabi ama bir sıkıntı yok bileklerimde simdi baktımda
Bu yaşta erken sanırım o benim icin
Benim de üst bacaklar kocaman, kalçam da büyük. Bunlar kendimi bildim bileli bu ölçüde. En zayıf halimde bile kalçam ve bacaklarım 5 km uzaktan biz burdayız
diye bağırıyordu. Spor yapmayı da hiç mi hiç sevmiyorum. Sihirli bir değnek değse de incelse diye bekliyorum
Evde yapabileceğin jillian önerebilirim. Geçen sene 10 gün kadar düzenli yapmıştım 10 günde bile ciddi sıkılaşma oldu. Ama bırakınca fos diye eski haline döndü. Devamlı yapmak lazım sporu
Kalçamdan memnunum ya, canım kalcam
ama bacaklarm beni delirtecek.
Jillian araştırıcam muhakkak.
Baska yerlerimden degil sadece bacaklarmdan vermek istiyorum olar mı o
şurdaki insanların kaçı acaba ben kusursuzum diyebilir hepimizinde kusurları var
kiminin kıçı kiminin göğüsü(dr lar her ne kadarda onun adı göğüs değil desede) kiminin bacağı :))))
bu pek dert değil ama neyse
Ben de dert etmiyordum önceden ama simdi otururken gözüm bacaklarıma ilisiyor ve kooocaman 2 tane et parçası. Cidden sinirlerim bozuluyor artk.
Ben düzenli spor yaptığım dönem bayanincelmiştim, sonra kaldı üst bacaklar ve de kalça benimle gitmiyorlar, spor hocam da goha artık yapacak bir şey kalmadı, sen daha faZla incelemicen sporla demek ki bünyen böyle falan demişti. Yine de sporla tabi ki çok çok daha iyiydi.
Spora baslayınca da incelsin bu bacaklarım lütfen ya.. kasaplardaki hayvan baldırları gibi hissediyorum kendimi oturduğumda iyice yayılıyor