Bölgesel İncelme Sisko bacak

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Bileklerim cok ince degil, normal işte. Üst kısımlar lömbür lömbür etli ama.. selülit vs yok çok şükür de hani el sallayınca kolda triceps bölgesinde dalgalanma oluyor ya ben de bacağımı sallayınca öyle oluyor :KK70:

Plates işe yarar mı acaba gercekten, en azindan şu sürtme olayı bitmez mi..

sürtünme olayında çok şey faktör var.

mesela kalça genişliği ve bacakları kapatınca dizlerin birbirine değip değmemesi vs o aradaki yağ dokusu etkili. benim de sürtüyor, baya zayıfladığım dönemde sürtmüyordu 34 bedendim o dönemde.

o sallanma yağ fazla kas az demek bacakta. kardiyo ile yağı azaltıp pilates ve yoga ile kas yapımını arttırmak lazım. o zaman çözüm olur.

bi de bu birbirine sürtme için yabancılarda bacak bantları var, tam oraya takıyorlar elbise altında falan bacağı tok tutuyor sanki çoraplı gibi böylece sürtmüyor. ben bulamadım ama bulabilirseniz rahatlatır yaz bahar vakti.

sürtünme olayında çok şey faktör var.

mesela kalça genişliği ve bacakları kapatınca dizlerin birbirine değip değmemesi vs o aradaki yağ dokusu etkili. benim de sürtüyor, baya zayıfladığım dönemde sürtmüyordu 34 bedendim o dönemde.

o sallanma yağ fazla kas az demek bacakta. kardiyo ile yağı azaltıp pilates ve yoga ile kas yapımını arttırmak lazım. o zaman çözüm olur.

bi de bu birbirine sürtme için yabancılarda bacak bantları var, tam oraya takıyorlar elbise altında falan bacağı tok tutuyor sanki çoraplı gibi böylece sürtmüyor. ben bulamadım ama bulabilirseniz rahatlatır yaz bahar vakti.

Rahatsız olmuyorum yazın vs. Hani pisik yapışma falan yapmıyor. Sadece sisko hissettiriyo bana.

Evet dizler birbirine degiyor hatta baktim simdi tam kapanıyor dizden kasık bölgesine kadar. Allaaahim ne kadar kocaman ya.

Kardiyo da önermemisti bana spor hocasi, zayıflama sen plates yapsan yeter demisti ama bundan 1 yıl öncesiydi tabi bu

Rahatsız olmuyorum yazın vs. Hani pisik yapışma falan yapmıyor. Sadece sisko hissettiriyo bana.

Evet dizler birbirine degiyor hatta baktim simdi tam kapanıyor dizden kasık bölgesine kadar. Allaaahim ne kadar kocaman ya.

Kardiyo da önermemisti bana spor hocasi, zayıflama sen plates yapsan yeter demisti ama bundan 1 yıl öncesiydi tabi bu

işte ondan değiyor. bu bacakların değmemesi modası sağlıklı bir moda değil boşver geçecek bikaç seneye o moda.

İlla ki o kısımlar için egzersiz vardır.
Bende zayıf biriyim ama bileklerim kalın olduğu için bacaklarım kalın görünüyor.
Ne kadar çok isterdim incecik ayak bileklerim olsun.

pilates tek çaresi ama bıraktığın zaman kalınlaşıyor yine. sürtünme de yapıyla alakalı, benim bacaklarım da hep sürter birbirine, etek giyince sinir olurum.

pilates tek çaresi ama bıraktığın zaman kalınlaşıyor yine. sürtünme de yapıyla alakalı, benim bacaklarım da hep sürter birbirine, etek giyince sinir olurum.

Ne biliyim ya VS mankenlerini görünce bu bacak insan bacağı mı diyorum ben :KK70: belki daha uzun olsaydm gözüme carpmazdi bu kadar

Çok fazla 0 beden kadına bakıyorsun sanırım. Bunun normali yok. Sağlıklı olduğun sürece, kilon aşırı değilse normalsin. Takıntı haline getirmişsin.

0 beden hoslanmıyorum. Bana da yakışmıyor cok fazla. Ama vardır ya hani belli boyda kiloda sağlıklı ölçüler vardır. Gibi gibi..

Ama cidden oturdugumda görseniz yayılıyor moralim bozuluyor. Artık müdahele etmek istiyorum.

X