Bu dediğiniz krem ne ise yarıyor nerden alabiliriz biraz daha açık yazarmisiniz20 gündür kullanıyorum mustafa erşahinin kremini.ben çok memnun kaldım,şansıma hiç tahriş etmeden yokedıyor bende lekeleri.
Ben herkes adına çok teşekkür ederim.Arkadaşlar,
ben bu kremi daha önce kullandım. Yine Sinop'tan eczacı Mustafa Bey'den istemiştim. 2 gün sonra kargo ile ulaştı. Yanında kendi hazırladığı bir kullanım reçetesi de vardı. Reçetede yazanları harfi ile uyguladım. Uygulamaz olsaydım, yorumlarda yazan başka bir arkadaşımız gibi yüzümün eski haline şükreder konuma geldim. Çok çok etkili bir krem.. Cildi kızartıyor, soyuyor, inceltiyor yeni ve derin izlerin oluşmasını sağlıyor. Benden söylemesi.. inanın tca peeling bile bu kremden çok çok daha iyi..
Ben herkes adına çok teşekkür ederim.
Aman çok şükür dürüst birileri arada çıkıp yazıyor yani.
Nedense kullanıp kimse yazmıyordu.
Kendileri yanmış başkaları da yansın misali.
Tek tük beğenmedim yazan var.
Özelden mesajla beğenmedim diyorlar ama buralara yazmıyorlar şaşırıyorum.
Gerçekten de size teşekkür ederim son noktayı koydunuz
Sizin adınıza çok sevindim.Ancak bana özelden geri dönüş yapan kişilerbence son nokta degil herkes de ayni etkiyi gostermiyordur belki ben simdilik memnunum
Bu kremi nerden alabilrim acaba sivilce tedavisi goruyorum bi hafta kaldi bitmesine zoretanin kullaniyorum am sivilce,sivilce izleri ve lekeleri var hala yuzumde gercekten bunlari geciriyormuSizin adınıza çok sevindim.Ancak bana özelden geri dönüş yapan kişiler
evet önce geçti ama sonra daha fazla geldi dediler.kimisi 1 aydan sonra kimisi de 3 aydan sonra güneş koruyucu kullanmalarına rağmen lekelerinin koyulaştığını ve daha eklenerek fazlalaştığını belirttiler.Bilemiyorum ben kullanmadım ama geri dönüşler böyle...
Canım size geçmiş olsun.Tedaviniz tamamlansın ve bir süre bekleyiniz.Bu kremi nerden alabilrim acaba sivilce tedavisi goruyorum bi hafta kaldi bitmesine zoretanin kullaniyorum am sivilce,sivilce izleri ve lekeleri var hala yuzumde gercekten bunlari geciriyormu
Yok yorumlari okuyamadim zaten kullanmam cunku biraz baktim nette soyucuymus benim zaten yuzum soyuldu yenilendi baska seyler yazar insallah doktor izler icin tesekkur ederim canimCanım size geçmiş olsun.Tedaviniz tamamlansın ve bir süre bekleyiniz.
sanırım msj iyi okumadınız.
Kullananlarda önce geçmiş sonra fazlasıyla geri gelmiş.
neden almak istediniz inanın anlayamadım...
Rica ederim canım ne güzel bilinçli birisiniz.Araştırmadan almamak en güzeli.Yok yorumlari okuyamadim zaten kullanmam cunku biraz baktim nette soyucuymus benim zaten yuzum soyuldu yenilendi baska seyler yazar insallah doktor izler icin tesekkur ederim canim
Yok hic yapmadim sadece patates kizartmasini haftada bir yedim okadar doktora sordum gerek olmadigini soyledi zaten biraz kilo vermemde lazimdi bende kistim biraz mesela gunde bi paket biskuvi yiyosam yarim paket yedim 4 pogca yiyosam 2 pogca yedim bu sekilde azaltarak 7 kilo verdim daha 4,5 kilo vermeyi istiyorum hersey yiyerek ama azaltarak yediklerimi:)Rica ederim canım ne güzel bilinçli birisiniz.Araştırmadan almamak en güzeli.
Siz sivilceler için yemek düzeninizde değişiklik yaptınız mı acaba...
Anladım canım.sivilce beslenme tarzıyla da ilgilidir de ondan sordum.Yok hic yapmadim sadece patates kizartmasini haftada bir yedim okadar doktora sordum gerek olmadigini soyledi zaten biraz kilo vermemde lazimdi bende kistim biraz mesela gunde bi paket biskuvi yiyosam yarim paket yedim 4 pogca yiyosam 2 pogca yedim bu sekilde azaltarak 7 kilo verdim daha 4,5 kilo vermeyi istiyorum hersey yiyerek ama azaltarak yediklerimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?