Merhaba kızlar.uzun zamandır bu kremle ilgili yorumları okuyorum.ve sonunda sipariş verdim.yüzümde yanaklarımda güneş lekesi,dudak üstü bıyık bölgesinde yanlış ağda uygulamasından sonra güneşe çıkmamdan ötürü yaklaşık 5 yıldır leke var.daha önce bir sürü kaliteli denen leke kremi kullandım.green peeling yaptırdım.geçmedi.şuan kremin 1.aşamasındayım ve 3. Sürmem.çoğu kişi yorum yapmış ama ilerde lekeler geri geliyomu onla ilgili pek bişey yazan yok.lekeden çok çekmiş bi insan olarak aşama aşama durumumu anlatıcam ilerki zamanlarda.bence iyi bir güneş kremi kullanmazsak mutlaka geri gelir.mustafa bey coppertone tavsiye etmiş.ama parlama yaptığı için onu almadım ben.etkiside 2-3 saatte bir yenilemek gerekio.çoğumuz makyaj yapıoruz ve çalışıoruz ve yenilemeyi unutabilioruz.veee lekeler geri geliyor doğal olarak..benim tavsiyem ki çok araştırdım.mustafa beyede sordum kullanabilirsin dedi.Daylong ektrem spf 50+ losyon.neden? Çünkü gün boyu etkili.günde bir kere kullanmak yeterli oluyor.ben ne olur be olmaz diye 4 saatte bir yeniliyorum.ama lipozom teknolojisi kullanıldığı için tek kullanıp yeterli.bu sayede yenilemeyi unutsak bile etkisi devam ediyor diğer güneş kremlerine göre.sizde araştırın.leke sorunlarında güneş kremi tercihi cok önemli.bu kremin diğer artısı sadece suya karşı değil ısıya ve ışığa karşıda etkili olması.biliosunuz ışıklarda leke yapıyor.umarım sizlere yardımcı olabilirim.aşamalarda yazıcam mutlaka