Merhaba arkadaslar,
Malesef ben de yuzumdeki kizarik sivilce lekelerinden ve daha da onemlisi buyuk-kucuk cukurluklardan muzdaribim.
Hele ki son bi kac aydir stresten kaynakli oldugunu dusundugum sekilde kizarikliklar inanilmaz artti, pudra surmeden disari cikamiyorum, bu sicaklarda da pudra-fondoten surmek resmen bir iskence
Cildimin bu halinden dolayi gunduz ayri, isikli ortamda ayri, gun isiginda ayri, yakindan ayri kotu gorunmesinden resmen biktim yoruldum artik!
Psikolojim bu konuda cok bozuk, ozguvenim resmen kalmadi!
Yagli bir cildim var, gun icinde parlama sorunu cok yasarim, gozeneklerim zaten buyuk ve ergenlikteki sivilceleri oynamamdan oturu izler kaldi, yillar once roaccutane tedavisi de gordum hatta ustune lazer peeling ve kimyasal peeling de yaptirdim birer ikiser seans ama malesef doktorumun henuz bu isi yeni yapmasindan kaynakli olarak tecrubesizliginden ve beni deneme tahtasi olarak kullanmasindan dolayi cukurluklar da kaldi! (Tabi ben doktorumun beni yanlis yonlendirdigini, beni deneme tahtasi yaptigini cok zaman sonra, bu iste kendi kendime bilinclendikten sonra ancak anlayabildim)
Yasim 29, surekli bu lekeleri giderebilmek icin yontemler deniyorum, arastiriyorum, denemedigim krem, gitmedigim doktor kalmadi, hatta en son 10 gun once bir cildiyeciye gttm ve "malesef bu cukurlar, lekeler bir krem veya ilacla asla gecmez, tek care dermabrasyon, vb. gibi cok derin soydurma islemleri yaptirmaktir ama onu da cok profesyonel doktorlarda yaptirman lazim, buyuk sehirlerde iyi uzmanlara gtmen lazim dedi. hatta istanbulda unlu bir doktorun adini verdi, unlulerin doktoruymus, ancak cok uzun zaman icinde gecer ve tedavisi de cok yipraticidir,acilidir, yuzun yaralar icinde kalip soyulacak" dedi. hadi yarasina acisina neyse de maddi kulfetini kaldirmak benim icin imkansiz malesef, hepimiz biliyoruz tedavi veya seans ucretlerinin ne kadar pahali oldugunu
KKda arastirirken de bu SIS LEKE Kremini ogrendim, acikcasi simdiye kadar yazilan tum yorumlari okudum, 38 sayfanin tumunu, %70 memnuniyet var, bazilarina da cok daha kotu etki yapmis, hatta hastanelik olanlar varmis.
Lakin ben bu kremden cok umutlandim; okuduklarima dayanarak kafama cok yatti ve su yaz donemini gecirip Eylul sonu gibi alip baslamayi dusunuyorum, o zamana kadar kullananlar lutfen burayi bos birakmasinlar, buyuk merakla takipcisi olacagim...
Bol sans herkese...