sırt göğüs göbek ve boyun kılları :( foto koyuyorum

Benimde aynı sorunlarım vardı. kuaföre gidip aldırıyorm her ay yarımsaat sürüyor zaten. sonrada hamamotu yağı kullanıyorum. bu 3. seansım. inceldiler hafif. sanada tavsiye ederim. eğer ki lazer çok pahalı yaptıramam dersen.

Nerde yaptırdınız iğneliyi acaba? Bir de göğüs ucu ne kadar sürede bitti?

genital bölgenı dusunemıyorum bıle offf

merhaba. uzun zaman geçti ama nasıl bir çözüm buldunuz mewrak ediyorum

merhaba. iğneli epilasyona başladınız mı sonuçlar nasıl?

Arkadaslar lütfen bahcelievler Bakırköy Güngören Haznedar olur bu tarz yerlerde gittiğiniz kuaför güzellik salonu varsa yazarmisiniz hijyenik ve güvenilir olan

Merhaba, ben iğneliye gidiyorum tüyler için ve açıkçası faydasını gördüm. Göğsümde var benim, henüz iki seans gittim, ilkinde yarıya indi, kışın gitmiştim ve yaza kadar yarısı kadar tüy çıktı. Sonra ikinci seansa gittim, henüz çıkmadı ama çıksa da az bekliyorum. Memnunum kısacası.

Tüylenmeden şikayeti olanlara tavsiyem önce hormonlara baktırın, sonra iyi ve güvenilir bir yere iğneli yaptırın.

Cok zaman gecmis konu acılalı ama merak ettim nasıl hallettin tüyleri benim de bu tip sırtımda var ağda yapıyorum hep ama sonrası sivilce oluyo

bendede aynı sorun var canım hatta seninkinden daha fazla ve simsiyah doktora gittim bana bizim görebildiğimiz yerde tüy yok diyerek dalga geçti resmen ağdayla aldım bu sefer sivilce oldu elbise vs hiçbirşey giyemiyorum lazer dışında önerisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim

merhaba acaba izlerden tamamen kurtulabildiniz mi? ben de yaptırıyorumfakat 2 ay gecmesine ragmen izlerim çok belirgin çok üzülüyorum. göğüs arası ve göğüs bölgesi açık renk olduğu için direkt belli oluyor nokta nokta şeklinde

Merhabalar, tamamen kurtuldum ve ben ve iyi ki yaptırmışım diyorum. Göğsümde hiç iz yok, başta hafif vardı ama şu an hiç kalmadı.

Ciltten cilde de değişebilir bu arada, benle aynı yere giden arkadaşım yüzüne yaptırdı ve korkunç iz kaldı. Şimdi azalmıştır elbette ama tamamen geçti mi bilmiyorum..

teşekkür ederim. ben yüzüme de yaptırıyorum. yüzümdekiler hiç belli olmuyor. sanırım yüzüm zaten lekeli o yüzden sırıtmıyor. ama göğüs çevresi beni korkutuyor hep böyle kalacak mı diye. acaba leke giderici krem falan kullandınız mı ben kullansam mı napsam ? çünkü çok geniş bir alana yaptırmaya devam edeceğim param yettikçe. göbek sırt falan psikolojim aşırı bozuk kıllardan kurtuluyor gibiyim ama bu sefer de izler var inşallah benimkiler de geçer

merhaba uzun zaman olmuş siz yazalı. bn de evlenmek üzereyim ve bu durumu kafama çok takıyorum.acaba siz ne yaptınız kurtulabildiniz mi zamanla? bana ne önerirsiniz

Nereye gidiyorsunuz iğneli için

Benim sırtımda yok ama göbeğimden yukarıya doğru çizgi şekilde var önceden şikayetçidim ama artık rahatsız etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…