• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sırt göğüs göbek ve boyun kılları :( foto koyuyorum

Benimde sırtımda var bıraz yuzumdekılerı aldırdım hatta lıse zamanlarımdayken erkekler dalga gecıyor dıye cogaldılar mı dersen cogalmadılar ama ınsan rahatsız oluyor ıste senı anlayabılıyrm.. gögüslerimn arasnda da var aama cok degıl yıne... Bıde ısın tuhaf tarafı ne kadar hormon testı varsa yaptırdım ama herseyım normal hc bı sorunda yok :/ sende yınede bı gıtmelısın doktora goster bakalım ...

benim göbek çene ve gögüs arası var hormon tedevisini dene derim ama ülkemizde devlet hastanelerinde iş yok doğum kont hapını yazan gönderiyo genelde yasmin yazıyolar ondan dolayı arkdaşın dediği gibi iyi doktora görün

çokkkk acilllllllll antalyada bildiğiniz çok iyi iğneli epilasyon yapan birisi var mıııııııı

ben de aynı dertten muzdaripim göğsümde göbeğimde kıllar var halbuki beyaz tenliyim diğer bölgelerde fazla kıl tüy çıkmaz bacaklarım da belli belirsizdir ama ordakiler bariz belli ağdayla alsam mı diyorum ama kuaför alma kalın çıkar dedi naaapsam:(

cnm bnde de bu sorun var pudralı ağda ile alıyorum yada kuaföre aldırıyorum 2 gün sonra tekrar çıkıyor. aktarlarda hamam otu var toz halinde veya krem olarak satılıyor onlardan alıp kullanabilirsin bende daha yeni aldım bir kere kullandım ama çok memnunm :)

ben en sonunda göbeğimi ve üstünü aldım ağdayla cillop gibi oldu valla rengi açıldı umarım kalın çıkmazlar...

bnde de sendekınden daha fazla kıl vardı gbek bel sırt omuz valla vücudumda kıl olmayan yer yoktu yüzümde bıle vardı ben doktora gttım polıkıstık over sendromu varmış bu dayumurtalıklardan salgılanan hormonları bozuyor erkeklik hormonunu arttırıyor kıllanmada artıyor haliyle ....neyse ben bır yıldır epilasyona lex makıne ıle basldım cok memnunum bacak genıtal yu koltukaltı karın gayet ıyı gıdıyor kalan yerlerı de param olunca yıne baslıcam bıraz acıyor ama emek vermede olmuyor once cefasını cekıcem sonra sefasını sürecem:46:

Canım benimde bel bölgemde var kime gösterdiysem zayıf olmama bağlıyorlar hormonlar benimde normal sebebi sanırım genler çok rahatsız oluyorsan almakta istemiyorsan sarartıcı kullan derim benimkiler sarı o kadar rahatsız etmiyor

bi kadın doğumcuya gitmelisin pko gibi bi durum olabilir.

aynı durum bendede var lazere gideceğim sanırım ama paramın karşılığını alamamaktan korkuyorum :17:

lazere gittim 7 ay ipl di makina ve beni tamamen tuyler bitecek kesinlikle problem yok diye kandirdilar...besiktasta bi yerdi nasil o anda algim kapandi anlayamadim kandirildigimi bilemiyorum,kesinlikle tuyler dokulmedi ve sikayetvar da bisuru sikayet yapilmnis bu yer hakkinda kizlar iyi arastirin gideceginiz yeri,her turlu yalani soyleybileceklerini gordum cunku ehil olmayan kisilerin...nasil yapsak da yok olsa su tuyler bilemiyorum...

cnm bnde de bu sorun var pudralı ağda ile alıyorum yada kuaföre aldırıyorum 2 gün sonra tekrar çıkıyor. aktarlarda hamam otu var toz halinde veya krem olarak satılıyor onlardan alıp kullanabilirsin bende daha yeni aldım bir kere kullandım ama çok memnunm :)

canım hamam otu ne için kullanılıyor onu anlamadm?

Benim anlamadığım birşey var izmirde iğneli epilasyonla ilgili hangi yazıyı okusam sadece lady denilen üye yorum yazmış.her açtığım konunun altında lady üyesinin yorumları.başka kimse aysel hanıma gittim tüylerden kurtuldum dememiş.ancal lady hanım her başlıkta izmir dışında oturuyorum,aysel hanıma gittim kurtuldum yazıyor.başka kimse olumlu birşey yazmıyor.heryerde lady lady lady.biz nereden bilicez lady denilen üyenin aysel epilasyonun reklamını yapmadığını ya da tanıdığı olmadığını.insanların umutlarıyla ve cebindeki paralarıyla oynamayın.insanlar bu gibi yazılara güvenip paralarıyla rezil oluyor.yapmayın. Sevgiler...

bende aynı dertten muzdaribim kan tahlileri yaptırdım kadın doğumada gittim her şey çok normal genetik bi yönü var bu işlerin Ipl lazer yaptırdım ondanda sonuç alamadım

aynı derdi bende çekiyordum. ıpl lazer sonuç vermiyor dediğin gibi. ben Başakşehir Ladies Güzellik diye bir yere başladım. ütüleme epilasyon yapıyor. çok memnunum ikinci seansımda bile. tavsiye ederim açıkçası.

aynı derdi bende çekiyordum. ıpl lazer sonuç vermiyor dediğin gibi. ben Başakşehir Ladies Güzellik diye bir yere başladım. ütüleme epilasyon yapıyor. çok memnunum ikinci seansımda bile. tavsiye ederim açıkçası.
istanbulda otursam düşünebilirdim ama başka bir şehrdeyim:)çok acıyorum ıpl e verdiğim paraya ütüleme nasıl oluyor hızlı mı kaç saatte ne kadar bölge oluyor,acı durumu ve fiyatlar nasıl bilgi verebilir misin?

istanbulda otursam düşünebilirdim ama başka bir şehrdeyim:)çok acıyorum ıpl e verdiğim paraya ütüleme nasıl oluyor hızlı mı kaç saatte ne kadar bölge oluyor,acı durumu ve fiyatlar nasıl bilgi verebilir misin?

evet ıpl sistem çok iyi bir lazer değil ütüleme sistemi tavsiye edrm bn kompleye gidiyorm 1500 tlye yaklaşık 1.30,2 saat sürüyor . acısıda iğne batımı gibi oluyr.

Merhaba kızlar aynı dert bendede var ama Esravn arkadaştan daha fazlası hemde el içi, ayak içi ve göz içi hariç heryerde ve hiç bir hormonal problemim yok endokrinde baktı kadın doğumda yüzüm deseniz dedem gibi yanak kıl mesafesi 2,5 cm ve annem bana hep zayıfladıkça dökülür dedi ve hiç aldırtmadı devamlı sarartıcılar kullandım ama güneşe çıkınca çok kötü oluyor yaşadığım şehirde lazer yapan yok agdayada ızın vermıyor fırça gibi çıkar diye ne önerirsiniz bana? :26: :26:

Merhaba kızlar aynı dert bendede var ama Esravn arkadaştan daha fazlası hemde el içi, ayak içi ve göz içi hariç heryerde ve hiç bir hormonal problemim yok endokrinde baktı kadın doğumda yüzüm deseniz dedem gibi yanak kıl mesafesi 2,5 cm ve annem bana hep zayıfladıkça dökülür dedi ve hiç aldırtmadı devamlı sarartıcılar kullandım ama güneşe çıkınca çok kötü oluyor yaşadığım şehirde lazer yapan yok agdayada ızın vermıyor fırça gibi çıkar diye ne önerirsiniz bana? :26: :26:

ağdayla niye fırça gibi çıksın canım.ağda kılı çoğaltmaz yine normal kılların çıkar.yüzde lazer önermiyolar iğneli epilasyon daha iyi bence.yüz için bende kendi yüzüme iğneli epilasyona gittim kesin çözüm ama tabi iyi yapan biri olması lazım yoksa yüzünde delik kalma riskide var maalesef.gerçi yaşadığın yerde lazer yoksa iğneli epilasyonda yoktur.yüzünü iple alabilirsin aldıktan sonrada tüy azaltıcı serum krem falan kullan bence.yoksa bu tüyler psikoloji üstündeki etkisi çok kötü iyi bilirim.Allah yardımcımız olsun

ağdayla niye fırça gibi çıksın canım.ağda kılı çoğaltmaz yine normal kılların çıkar.yüzde lazer önermiyolar iğneli epilasyon daha iyi bence.yüz için bende kendi yüzüme iğneli epilasyona gittim kesin çözüm ama tabi iyi yapan biri olması lazım yoksa yüzünde delik kalma riskide var maalesef.gerçi yaşadığın yerde lazer yoksa iğneli epilasyonda yoktur.yüzünü iple alabilirsin aldıktan sonrada tüy azaltıcı serum krem falan kullan bence.yoksa bu tüyler psikoloji üstündeki etkisi çok kötü iyi bilirim.Allah yardımcımız olsun

Annem öyle dedi yLn agdayla aldırırsan fırça gibi çıkar kimseyle sarılamazsın batar ilerleyen yaşlarda yüzün sarkar dedi. Zırıl zırıl agladım e lazere gönderin dedim o kadar para veremeyiz dedi Amasya'da yaşıyorum iğneli epilasyon var mı bilmiyorum.. Tüy azaltıcı serum krem mi var? :O kuaföre göndermiyorlar ki kendimde iple alamıyorum dedem gibi geziyorum insan içine çıkamıyorum :26: artık bi şey vardı eşek idrarımı insan idrarımı ne sürünce çıkmıyormuş bi o kaldı aklımda öyle birşey varsa cidden yapıcam hiç duydun mu?

aynı sorun bende de var. doktora gittim adetin 3.günü tekrar kan tahlili yapılacak. yüksek saglınana bir sey varmıs 2.kez yüksek çıkarsa böbrek üstü bezlerine bakılcak. yumurtalıklarda bir sey çıkmadı. ama kesin ilaca baslıcaz dedi. bende her yerime igneli düşünüyorum. dayancaz artık acı falan :/ asıl sorun para ve zaman.

Back