• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sırt göğüs göbek ve boyun kılları :( foto koyuyorum

izmir'de nerede yaptırıyorsunuz? ben de düşünüyorum ama korkuyorum da daha kötü olmaktan:( güvenilir bir yer arıyordum. buraya yazmak sorun oluyorsa, özelden mesaj atarsanız çok sevinirim. kaç aydır bu dertle yatıp kalkıyorum:(

Geçmiş olsun. Ben İzmir'de Aysel ablaya yaptırıyorum. Bu forum sayesinde buldum kendisini. Hatta forumda topiği var. Özelden telefon numarasını vereyim konuşun. Hiç dert etmeyin. Eğer bitmeyecek olsa benim bitmezdi. Polikistik over bende de var. Hem ilaç tedavisi oldum hem iğneli epilasyon yaptırdım. İlaç tedavisi daha kısa sürede tüylerin bitmesine yardımcı oluyor. Poliskistik over olan birçok kişi iğneli epilasyonla kurtulmuş tüylerinden. Tabi polikistik over hastası olmayanlar daha kısa sürede kurtuluyor ama olsun bizler de tamamen kurtuluyoruz. biraz sabır gerekiyor ama bitiyor içiniz rahat olsun. İğneli epilasyon kesin çözüm. İyi bir uzman tarafından uygulandığı takdirde sonuç yüz güldürücü.

Geçmiş olsun. Ben İzmir'de Aysel ablaya yaptırıyorum. Bu forum sayesinde buldum kendisini. Hatta forumda topiği var. Özelden telefon numarasını vereyim konuşun. Hiç dert etmeyin. Eğer bitmeyecek olsa benim bitmezdi. Polikistik over bende de var. Hem ilaç tedavisi oldum hem iğneli epilasyon yaptırdım. İlaç tedavisi daha kısa sürede tüylerin bitmesine yardımcı oluyor. Poliskistik over olan birçok kişi iğneli epilasyonla kurtulmuş tüylerinden. Tabi polikistik over hastası olmayanlar daha kısa sürede kurtuluyor ama olsun bizler de tamamen kurtuluyoruz. biraz sabır gerekiyor ama bitiyor içiniz rahat olsun. İğneli epilasyon kesin çözüm. İyi bir uzman tarafından uygulandığı takdirde sonuç yüz güldürücü.

100 mesaj yazmadığım için özelden cevap yazamıyormuşum. mesajınızı aldım ve çok mutlu oldum:) çok teşekkür ederim. izmir'de yaşıyorum ama böyle bi konuda bir yerlere güvenmek çok zor oluyor. daha önce arkadaşım yüzü için senelerce lazer yaptırdı ama eskisinden daha kötü halde şu an, onu görünce de daha zor karar verir oldum. inşallah ben de kurtulabilirim, çok teşekkür ederim tekrar:)

benim de var aynı sorunum.Ama sadece göğüs arası ve göbek kısmında var.:18:
lazere gidicem zaten bu kısma artık.hiç rahat edemiyorum.Tüy sarartıcı kullanmıştım ergenlik zamanımda.o zamandan beri böyle kalınlaştı çoğaldı resmen kıllarım:19: bide ben alıyorum göbek kısmımı filan artık tatile gitceğim zamanlarda filan.çünkü çok rahatsız ediyo.:17:

Canım önceKadın Doğum Doktoruna git. Tahlil yaparlar ve ultrasonda kist var mı diye bakarlar. Tüylenmenin nedenine göre tedavi uygular doktor. Doktor ne zaman epilasyon yaptırabilirsin derse o zaman iğneli epilasyon yaptır. Kesinlikle lazer değdirme bu bölgelere. İğneli epilasyon yaptıracağın kişi de işin ehli olmalı yoksa hem iz kalır hem tüyler gitmez. Benim hormon bozukluğu yüzünden tüylenmem var ve tedavim hala devam ediyor. Yüzümde de çoktu iğneli epilasyonla bitirdim çok şükür. Göğüs ucumda da hiç kalmadı. Göğüs arası falan 2-3 defada biter eğer tüyleri hiç almadıysan. bunları dert etme ilk yapacağın şey önce doktora gitmek ve doktora sorarsın ne zaman epilasyon tedavisine başlayabilirim diye. İğneli epilasyonda alınan tüyler çıkmıyor. Merak ettiğin bir şey varsa özelden de sorabilirsin. Ben de çok çektim kıldan tüyden ve hala hem ilaç hem iğneli epilasyon tedavim devam ediyor. Yüzüm bitti, göğüs ucum bitti ve koltuk altımda tek tük tüyler kaldı başka bölgelere başlayacağım ben de. inşallah bu dert kimde varsa tez zamanda kurtulur.

çok acılı bi yöntem değil mi iğneli epilasyon ben de yüzüm hariç tüm vücuduma yaptırıyrm diode lazer ile. yüzümdekiler için deiğneli düşünüyorum ama acısı korkutuyor beni. bir de nd yag lazerin yüz için uygun olduğunu duydum ama ne kadr doğru bilm iyorum

fotoğraflarda kendimi gördüm sanki:( birebir aynı sorun bende de var ve nasıl düzeleceğini bilmiyorum:( işin kötüsü bir seneye kadar da evleniyorum ve nişanlım çok takar kıla tüye:( ben kadın doğuma gitmiştim polikistik over olduğunu söylemişlerdi. senelerce ilaç da kullandım ama hormonlar ilacı bıraktıktan sonra 6 ay içinde eski dengesiz haline dönüyor. ilaç kullanırken tüyler de dökülmüyor. 1 ay önce tekrar doktora gittim ve bana aynı kadın polikistik overimin olmadığını ama iki tane fizyolojik kistim olduğunu onun dışında her şeyin normal olduğunu söyledi. ama tüylenmem artmaya devam ediyor, bu nasıl normallik anlamadım:5: iğneli epilasyon düşünüyorum ben de artık son çare, çenemdekiler aşırı rahatsız etmeye başladı. ama sonuç alamazsam diye de korkuyorum

aynı durumdayız benm de nişanlım çok takıyor ve o yzden hemen başldm lazere ama yüzüme lazer değdirmeye korkuyorum. iğnelide de iz kalır diye ve acıdan dolayı korkuyorum napıcm bilmiyorum :(((

aynı durumdayız benm de nişanlım çok takıyor ve o yzden hemen başldm lazere ama yüzüme lazer değdirmeye korkuyorum. iğnelide de iz kalır diye ve acıdan dolayı korkuyorum napıcm bilmiyorum :(((

çok yakın bi arkadaşım yüzüne lazer yaptırdı ama yüzünde kıl çıkmayan yerlerde de çıkmaya başladı 2 senedir devam ediyor ama normal epilasyondan hiç bi farkı olmadı. vücudunda etkili oldu ama yüzünde çok daha kötü sonuçlar verdi. vücudumdaki tüyler ince ve açık renk olduğu için lazer yaptıramıyorum ben. olursa belki genital bölge için:17: bir hafta önce cilt doktoruna gitmiştim, iğneli epilasyon çok acılı oluyor ama iz konusunda endişelenme dedi. öyle söyleyince daha bi cesaretlendim sanki ama acıya katlanmak zorundayım yoksa adam evlensek de boşayacak beni:9: şu an kpssye hazırlanıyorum çok yoğun çalışmam gerekiyor o yüzden iğneliye sınav geçtikten sonra başlamayı düşünüyorum. o sürede de boş durmayayım diye bioder kullanayım, nasılsa sürekli alıyorum dedim. 2 aydır kullanıyorum ama o da etkili oldu. azalttı, rengini daha da açtı ve normalde 1 hafta sonunda erkek çenesi gibi olan çenemde tüyler 1 haftada daha yeni çıkmaya başlıyor. tamamen bitireceğini sanmam bioderin ama iğneli epilasyonun işini kolaylaştıracak en azından başlayana kadar. nişanlım yüzümdeki kabuklanmalara da baya takacağı için yüzüme o askerdeyken başlayacağım. önce göbeğimde ve göğüs ucunda tüylenmeler olmuştu onlarda deneyeceğim. hem oralar yüz gibi açıkta olmadığı için insan kendisi de dokunup oynayamaz o da iz kalma olasılığını azaltır. ah bu erkeklerin takıntıları, sınavı bıraktım bunları düşünür oldum artık!

çok yakın bi arkadaşım yüzüne lazer yaptırdı ama yüzünde kıl çıkmayan yerlerde de çıkmaya başladı 2 senedir devam ediyor ama normal epilasyondan hiç bi farkı olmadı. vücudunda etkili oldu ama yüzünde çok daha kötü sonuçlar verdi. vücudumdaki tüyler ince ve açık renk olduğu için lazer yaptıramıyorum ben. olursa belki genital bölge için:17: bir hafta önce cilt doktoruna gitmiştim, iğneli epilasyon çok acılı oluyor ama iz konusunda endişelenme dedi. öyle söyleyince daha bi cesaretlendim sanki ama acıya katlanmak zorundayım yoksa adam evlensek de boşayacak beni:9: şu an kpssye hazırlanıyorum çok yoğun çalışmam gerekiyor o yüzden iğneliye sınav geçtikten sonra başlamayı düşünüyorum. o sürede de boş durmayayım diye bioder kullanayım, nasılsa sürekli alıyorum dedim. 2 aydır kullanıyorum ama o da etkili oldu. azalttı, rengini daha da açtı ve normalde 1 hafta sonunda erkek çenesi gibi olan çenemde tüyler 1 haftada daha yeni çıkmaya başlıyor. tamamen bitireceğini sanmam bioderin ama iğneli epilasyonun işini kolaylaştıracak en azından başlayana kadar. nişanlım yüzümdeki kabuklanmalara da baya takacağı için yüzüme o askerdeyken başlayacağım. önce göbeğimde ve göğüs ucunda tüylenmeler olmuştu onlarda deneyeceğim. hem oralar yüz gibi açıkta olmadığı için insan kendisi de dokunup oynayamaz o da iz kalma olasılığını azaltır. ah bu erkeklerin takıntıları, sınavı bıraktım bunları düşünür oldum artık!

canım arkadaşın iğneli mi yaptırıyodu? ben göğüs ucu ve göbeğe de diode ile yaptırıyorum hatta az önce 2. seansımdan geldm. tek tük var zeten oralarda onlr da siyh o yzden diode ile faydasını göreblceğimi düşündm.ama şu yüzümdekilerden de kurtulmak istiyrm acı eşiğim çok düşük dayanamıyrm hiç iğneliye nasıl dayanıcm bilmiyorum :((((

canım arkadaşın iğneli mi yaptırıyodu? ben göğüs ucu ve göbeğe de diode ile yaptırıyorum hatta az önce 2. seansımdan geldm. tek tük var zeten oralarda onlr da siyh o yzden diode ile faydasını göreblceğimi düşündm.ama şu yüzümdekilerden de kurtulmak istiyrm acı eşiğim çok düşük dayanamıyrm hiç iğneliye nasıl dayanıcm bilmiyorum :((((

hayır canım lazer yaptırdı o yüzüne de. ama yüzü eskisinden daha kötü oldu.

normal lazerle hiç yaptırıp kurtulan yok mu? deneyimli birileri gelse bilgilendirse ne güzel olur :)
iğneli lazern acısı nasılmış bide sırt boyun kısmında lazern acısı nasıl başka bi çözüm yokmuymuşki acaba? mesaj hakkım yok ama konuşmak isteyen arkadaşlar email vs iletişim kurulabilecek bi şeyi mesaj olarak atabilirler.
çok sıkıntılı bu durum niye böyle özel seçilmiş kızlar gibi varki anlamıyorum.. hele hormondan bişey çıkmayıp da olması.. sinir bozucu gerçekten.. duyduğunuz bütün deneyimleri yazın arkadaşlar yanlış bişeyler yapmayalım

normal lazerle hiç yaptırıp kurtulan yok mu? deneyimli birileri gelse bilgilendirse ne güzel olur :)
iğneli lazern acısı nasılmış bide sırt boyun kısmında lazern acısı nasıl başka bi çözüm yokmuymuşki acaba? mesaj hakkım yok ama konuşmak isteyen arkadaşlar email vs iletişim kurulabilecek bi şeyi mesaj olarak atabilirler.
çok sıkıntılı bu durum niye böyle özel seçilmiş kızlar gibi varki anlamıyorum.. hele hormondan bişey çıkmayıp da olması.. sinir bozucu gerçekten.. duyduğunuz bütün deneyimleri yazın arkadaşlar yanlış bişeyler yapmayalım

şu iğneliyi ben de çok merk ediyorum ama çok korkuyoum acısına dayanamam diye o yzden cesaret edemiyorum malesef :( gerçekten deneyimi olan arkdşlardan yardım bekliyoruzz

sana mesaj atabilceğim bi forum veya e-mail adresi gönderir misin mesajla?? biraz konuşmak lazım ya çevredeki bütün insanlar gayet normalken insan böyle olunca pskolojik desteğe ihtiyaç duyuyo neden ben onlar gibi değilim diye..

yüzde sırtta durum nasıl olur bilmiyorum ama koltuk altında lazer epilasyon gerçekten etkili, ben yaptırdım tertemiz oldu...

Arkadaşlar ilk defa yazıyorum yeni konu açma bölümünüde bulamadım.Malum yaz geldi bikini giyeceğiz benim karnımda tüyler var çok uzun değiller ama ben rahatsız oluyorum.Bunları nasıl alabilirim.lazerl değil kendi yöntemlerimle ?

kızlar ben lazerle deneyen akrabbalarımdan biliyorum tekrar çıkıyo maalesef belkide kuaför gibi küçük lazer merkezlerine gittikleri içindr bu epilasyon aleti gibi satılan lazer makineleri var onlar nasılki bir bilgisi olan var mı

Back