Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım önceKadın Doğum Doktoruna git. Tahlil yaparlar ve ultrasonda kist var mı diye bakarlar. Tüylenmenin nedenine göre tedavi uygular doktor. Doktor ne zaman epilasyon yaptırabilirsin derse o zaman iğneli epilasyon yaptır. Kesinlikle lazer değdirme bu bölgelere. İğneli epilasyon yaptıracağın kişi de işin ehli olmalı yoksa hem iz kalır hem tüyler gitmez. Benim hormon bozukluğu yüzünden tüylenmem var ve tedavim hala devam ediyor. Yüzümde de çoktu iğneli epilasyonla bitirdim çok şükür. Göğüs ucumda da hiç kalmadı. Göğüs arası falan 2-3 defada biter eğer tüyleri hiç almadıysan. bunları dert etme ilk yapacağın şey önce doktora gitmek ve doktora sorarsın ne zaman epilasyon tedavisine başlayabilirim diye. İğneli epilasyonda alınan tüyler çıkmıyor. Merak ettiğin bir şey varsa özelden de sorabilirsin. Ben de çok çektim kıldan tüyden ve hala hem ilaç hem iğneli epilasyon tedavim devam ediyor. Yüzüm bitti, göğüs ucum bitti ve koltuk altımda tek tük tüyler kaldı başka bölgelere başlayacağım ben de. inşallah bu dert kimde varsa tez zamanda kurtulur.
genital bölgenı dusunemıyorum bıle offfArkadaşlar sırtımda ve boynumun yanında aşırı kıllar var. Buraya fotoğraf koyamam ama göbeğim boydan boya kıllı. Hiç kuaförde aldırmadım ama kurtulmak istiyorum bu tüylerden. İstanbulda kaaförde sırt ne kadar tutar ve boynumun yanındaki kılları nasıl alabilirim çok fazla göğüslerimin arasını yazmayı unutmuşum ordada aşırı kıllanma var.
Eki Görüntüle 603632 Eki Görüntüle 603631 Eki Görüntüle 603630 Eki Görüntüle 603634
merhaba. uzun zaman geçti ama nasıl bir çözüm buldunuz mewrak ediyorumArkadaşlar sırtımda ve boynumun yanında aşırı kıllar var. Buraya fotoğraf koyamam ama göbeğim boydan boya kıllı. Hiç kuaförde aldırmadım ama kurtulmak istiyorum bu tüylerden. İstanbulda kaaförde sırt ne kadar tutar ve boynumun yanındaki kılları nasıl alabilirim çok fazla göğüslerimin arasını yazmayı unutmuşum ordada aşırı kıllanma var.
Eki Görüntüle 603632 Eki Görüntüle 603631 Eki Görüntüle 603630 Eki Görüntüle 603634
merhaba. iğneli epilasyona başladınız mı sonuçlar nasıl?aynı sorun bende de var. doktora gittim adetin 3.günü tekrar kan tahlili yapılacak. yüksek saglınana bir sey varmıs 2.kez yüksek çıkarsa böbrek üstü bezlerine bakılcak. yumurtalıklarda bir sey çıkmadı. ama kesin ilaca baslıcaz dedi. bende her yerime igneli düşünüyorum. dayancaz artık acı falan :/ asıl sorun para ve zaman.
Cok zaman gecmis konu acılalı ama merak ettim nasıl hallettin tüyleri benim de bu tip sırtımda var ağda yapıyorum hep ama sonrası sivilce oluyoArkadaşlar sırtımda ve boynumun yanında aşırı kıllar var. Buraya fotoğraf koyamam ama göbeğim boydan boya kıllı. Hiç kuaförde aldırmadım ama kurtulmak istiyorum bu tüylerden. İstanbulda kaaförde sırt ne kadar tutar ve boynumun yanındaki kılları nasıl alabilirim çok fazla göğüslerimin arasını yazmayı unutmuşum ordada aşırı kıllanma var.
Merhaba, ben iğneliye gidiyorum tüyler için ve açıkçası faydasını gördüm. Göğsümde var benim, henüz iki seans gittim, ilkinde yarıya indi, kışın gitmiştim ve yaza kadar yarısı kadar tüy çıktı. Sonra ikinci seansa gittim, henüz çıkmadı ama çıksa da az bekliyorum. Memnunum kısacası.
Tüylenmeden şikayeti olanlara tavsiyem önce hormonlara baktırın, sonra iyi ve güvenilir bir yere iğneli yaptırın.
merhaba acaba izlerden tamamen kurtulabildiniz mi? ben de yaptırıyorumfakat 2 ay gecmesine ragmen izlerim çok belirgin çok üzülüyorum. göğüs arası ve göğüs bölgesi açık renk olduğu için direkt belli oluyor nokta nokta şeklinde
teşekkür ederim. ben yüzüme de yaptırıyorum. yüzümdekiler hiç belli olmuyor. sanırım yüzüm zaten lekeli o yüzden sırıtmıyor. ama göğüs çevresi beni korkutuyor hep böyle kalacak mı diye. acaba leke giderici krem falan kullandınız mı ben kullansam mı napsam ? çünkü çok geniş bir alana yaptırmaya devam edeceğim param yettikçe. göbek sırt falan psikolojim aşırı bozuk kıllardan kurtuluyor gibiyim ama bu sefer de izler var inşallah benimkiler de geçerMerhabalar, tamamen kurtuldum ve ben ve iyi ki yaptırmışım diyorum. Göğsümde hiç iz yok, başta hafif vardı ama şu an hiç kalmadı.
Ciltten cilde de değişebilir bu arada, benle aynı yere giden arkadaşım yüzüne yaptırdı ve korkunç iz kaldı. Şimdi azalmıştır elbette ama tamamen geçti mi bilmiyorum..
fotoğraflarda kendimi gördüm sanki birebir aynı sorun bende de var ve nasıl düzeleceğini bilmiyorum işin kötüsü bir seneye kadar da evleniyorum ve nişanlım çok takar kıla tüye ben kadın doğuma gitmiştim polikistik over olduğunu söylemişlerdi. senelerce ilaç da kullandım ama hormonlar ilacı bıraktıktan sonra 6 ay içinde eski dengesiz haline dönüyor. ilaç kullanırken tüyler de dökülmüyor. 1 ay önce tekrar doktora gittim ve bana aynı kadın polikistik overimin olmadığını ama iki tane fizyolojik kistim olduğunu onun dışında her şeyin normal olduğunu söyledi. ama tüylenmem artmaya devam ediyor, bu nasıl normallik anlamadım iğneli epilasyon düşünüyorum ben de artık son çare, çenemdekiler aşırı rahatsız etmeye başladı. ama sonuç alamazsam diye de korkuyorum
Nereye gidiyorsunuz iğneli içinMerhaba, ben iğneliye gidiyorum tüyler için ve açıkçası faydasını gördüm. Göğsümde var benim, henüz iki seans gittim, ilkinde yarıya indi, kışın gitmiştim ve yaza kadar yarısı kadar tüy çıktı. Sonra ikinci seansa gittim, henüz çıkmadı ama çıksa da az bekliyorum. Memnunum kısacası.
Tüylenmeden şikayeti olanlara tavsiyem önce hormonlara baktırın, sonra iyi ve güvenilir bir yere iğneli yaptırın.