Benimde sırtımda var bıraz yuzumdekılerı aldırdım hatta lıse zamanlarımdayken erkekler dalga gecıyor dıye cogaldılar mı dersen cogalmadılar ama ınsan rahatsız oluyor ıste senı anlayabılıyrm.. gögüslerimn arasnda da var aama cok degıl yıne... Bıde ısın tuhaf tarafı ne kadar hormon testı varsa yaptırdım ama herseyım normal hc bı sorunda yok :/ sende yınede bı gıtmelısın doktora goster bakalım ...
cnm bnde de bu sorun var pudralı ağda ile alıyorum yada kuaföre aldırıyorum 2 gün sonra tekrar çıkıyor. aktarlarda hamam otu var toz halinde veya krem olarak satılıyor onlardan alıp kullanabilirsin bende daha yeni aldım bir kere kullandım ama çok memnunm :)
bende aynı dertten muzdaribim kan tahlileri yaptırdım kadın doğumada gittim her şey çok normal genetik bi yönü var bu işlerin Ipl lazer yaptırdım ondanda sonuç alamadım
istanbulda otursam düşünebilirdim ama başka bir şehrdeyim:)çok acıyorum ıpl e verdiğim paraya ütüleme nasıl oluyor hızlı mı kaç saatte ne kadar bölge oluyor,acı durumu ve fiyatlar nasıl bilgi verebilir misin?aynı derdi bende çekiyordum. ıpl lazer sonuç vermiyor dediğin gibi. ben Başakşehir Ladies Güzellik diye bir yere başladım. ütüleme epilasyon yapıyor. çok memnunum ikinci seansımda bile. tavsiye ederim açıkçası.
istanbulda otursam düşünebilirdim ama başka bir şehrdeyim:)çok acıyorum ıpl e verdiğim paraya ütüleme nasıl oluyor hızlı mı kaç saatte ne kadar bölge oluyor,acı durumu ve fiyatlar nasıl bilgi verebilir misin?
Merhaba kızlar aynı dert bendede var ama Esravn arkadaştan daha fazlası hemde el içi, ayak içi ve göz içi hariç heryerde ve hiç bir hormonal problemim yok endokrinde baktı kadın doğumda yüzüm deseniz dedem gibi yanak kıl mesafesi 2,5 cm ve annem bana hep zayıfladıkça dökülür dedi ve hiç aldırtmadı devamlı sarartıcılar kullandım ama güneşe çıkınca çok kötü oluyor yaşadığım şehirde lazer yapan yok agdayada ızın vermıyor fırça gibi çıkar diye ne önerirsiniz bana? :26: :26:
ağdayla niye fırça gibi çıksın canım.ağda kılı çoğaltmaz yine normal kılların çıkar.yüzde lazer önermiyolar iğneli epilasyon daha iyi bence.yüz için bende kendi yüzüme iğneli epilasyona gittim kesin çözüm ama tabi iyi yapan biri olması lazım yoksa yüzünde delik kalma riskide var maalesef.gerçi yaşadığın yerde lazer yoksa iğneli epilasyonda yoktur.yüzünü iple alabilirsin aldıktan sonrada tüy azaltıcı serum krem falan kullan bence.yoksa bu tüyler psikoloji üstündeki etkisi çok kötü iyi bilirim.Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?